inzerce, prodej, prodám, bazar

Laminované učební listy pro autíky

Kategorie: Školní potřeby

Básnička jaro na pracovním listu 50kč
Pracovní list přiřazování barevných tvarů 40kč
Pracovní list přiřazování slov k obrázkům 40kč
Pracovní list básnička 2krát houpy houpy po 50
Počítání do 5 - kostky 50kč
Mišmaš kartiček 40kč
Laminované učební listy pro autíky
Podobné inzeráty
Úžasná aktovka německé značky Mc Neill.
Dokonale bezpečná školní aktovka značky Mc Neill vyhovuje všem předepsaným normám a je ideální pro školáky 1. stupně ZŠ. Vysoce kvalitní, navržená v Německu. Moderní a úzký tvar aktovky s pevným rámem pro stabilní strukturu je vyroben z prvotřídních nepromokavých materiálů, které zajistí, že barvy nevyblednou. Disponuje hlavní velkou komorou, které snadno obsáhne všechny učební pomůcky. V přední části je umístěno praktická kapsa na svačinu s menšími kapsami na mobil a jiné drobnější věci. Na bocích dvě kapsy šňůrkou stažitelné na láhev s pitím či jiné drobnosti. Dno aktovky je vyrobeno z pevného materiálu a je umístěno 1 cm nad zemí, díky čemuž nedochází k jeho zašpinění! Ergonomicky tvarovaná záda aktovky zajistí správné usazení. Anatomické polstrování je z příjemného a prodyšného materiálu. Pohodlně tvarované a výškově nastavitelné ramenní popruhy ve tvaru S s prodyšnou síťovanou podšívkou a reflexními proužky jsou navrženy tak, aby dokonale přilehlých a rovnoměrně zatížily ramena dítěte. Aktovka Mc Neill je speciálně vyvinuta s důrazem na bezpečnost dětí. Bohaté a unikátní reflexní prvky a fluorescenční povrchy svítí ve tmě a učiní školáka více viditelným i na větší vzdálenost. Unikátní tvarovaný poklop ochrání obsah aktovky před deštěm. Používána 1,5 školného roku před začátkem první karantény 3/20. Nutné vyčistit. Ne zničena, vše funguji. PC kolem 4500 Kč. Kupovaná v kamene prodejně. Cena teď jenom 950 Kč. Při rychlém vyzvednutí - sleva. Osobní odběr Praha 3, 10.
Školní aktovka Belmil - Bagr Working
Prodám použitou školní aktovku Belmil - Bagr Working ve výborném stavu. Nošená pouze 2 roky, žádné fleky ani žádné poškození. Pevná a polstrovaná záda. Stav viz foto – výborný. Cena: 350,- Kč Osobní odběr - Strakonice Mohu zaslat na ZÁSILKOVNU při platbě předem: + 80,- Kč Mohu zaslat na ZÁSILKOVNU na dobírku: + 105,- Kč Mohu zaslat POŠTOU balíkem do ruky na dobírku: + 210,- Kč PARAMETRY: •Určení: Chlapecké •Třída: 1. třída až 4. třída •Hmotnost: 900 g •Nosnost: 7 kg •Rozměry (šxvxh): 32x36x19 cm •Materiál: Polyester •Kolekce: Classy Popis produktu Stabilní a lehká školní aktovka s motivem džungle s nášivkou dinosaura a kostry vyrobená z kvalitního nepromokavého materiálu s ergonomicky tvarovanou a polstrovanou zádovou částí. •určené pro děti od 6 do 10 let •ergonomicky tvarovaná zádová část •zesilněné plastové dno •početní reflexní plochy a prvky •veliká komora rozdělená na tři části •přední kapsa s dvěma kapsičkami na drobnosti •dvě boční kapsy na láhev s pitím •plastová kapsička na rozvrh hodin na poklopu aktovky •dvě samostatná poutka na přenášení a na zavěšení tašky •snadno ovladatelný zámek Stabilní a lehká školní aktovka s hravým dětským motivem vyrobená z kvalitního nepromokavého materiálu. Zesilněné plastové dno zabraňuje jej znečištění a díky vyztužené konstrukci se aktovka nenaklání. Ergonomicky tvarovaná zádová část zabezpečuje optimální rozložení váhy a minimalizuje tlak na páteř vašeho dítěte, vyprofilované větrací drážky podporují efektivní proudění vzduchu. Nastavitelné polstrované ramenní popruhy zpříjemní každodenní nošení. Promyšlené dělení vnitřního prostoru pomáhá dětem přehledně organizovat učební pomůcky. Učebnice a knihy všech velikostí najdou svoje místo. Prostorná přední kapsa a boční kapsičky jsou ideální pro uložení láhve s pitím, svačiny a dalších drobností. Aktovka je vybavená silným a jednoduše ovladatelným kovovým zámkem. Pečlivě umístěné reflexní plochy a prvky na školních aktovkách BELMIL zabezpečují maximální pasivní bezpečnost Vašeho dítěte i za zhoršený viditelnosti.
Školní aktovka Belmil Racing
Stabilní a lehká školní aktovka vyrobená z kvalitního nepromokavého materiálu s ergonomicky tvarovanou a polstrovanou zádovou částí. určené pro děti od 6 do 10 let ergonomicky tvarovaná zádová část zesílené plastové dno početné reflexní plochy a prvky velká komora rozdělená na tři části přední kapsa s dvěma kapsičkami na drobnosti dvě boční kapsy na láhev s pitím plastová kapsička na rozvrh hodin na poklopu aktovky dvě samostatná poutka na přenášení a na zavěšení tašky snadno ovladatelný zámek Hmotnost: 900 g Nosnost: 7 kg Rozměry: 32 x 36 x 19 cm (š x v x h) Materiál: Polyester Stabilní a lehká školní aktovka s hravým dětským motivem vyrobená z kvalitního nepromokavého materiálu. Zesílené plastové dno zabraňuje jejímu znečištění a díky vyztužené konstrukci se aktovka nenaklání. Ergonomicky tvarovaná zádová část zabezpečuje optimální rozložení váhy a minimalizuje tlak na páteř vašeho dítěte, vyprofilované větrací drážky podporují efektivní proudění vzduchu. Nastavitelné polstrované ramenní popruhy zpříjemní každodenní nošení. Promyšlené dělení vnitřního prostoru pomáhá dětem přehledně organizovat učební pomůcky. Učebnice a knihy všech velikostí najdou svoje místo. Prostorná přední kapsa a boční kapsičky jsou ideální pro uložení láhve s pitím, svačiny a dalších drobností. Aktovka je vybavená silným a jednoduše ovladatelným kovovým zámkem. Pečlivě umístěné reflexní plochy a prvky na školních aktovkách BELMIL zabezpečují maximální pasivní bezpečnost Vašeho dítěte i za zhoršený viditelnosti. Jednou použitá, takže je nová!
GoKids - Circle Time Book 1 – Jídlo, spánek, koupání
Nová knížka v angličtině pro miminka a batolata k učení angličtiny. Velikost knížky 20x20 cm, 16 stran, laminované desky. Každá knížka obsahuje 3 témata, v této najdete situace při jídle, spánku a koupání. Vhodné pro děti od 6 do 36 měsíců. Sešly se nám 2 stejné.
Aktovka do školy - nová, Karton P+P
Batoh Smarty je extrémně lehký školní batoh určen pro prvňáčky a celý první stupeň ZŠ. Batoh Smarty představuje spojení nového moderního designu s výhodami aktovky jako je stabilita a přehlednost spolu s řadou vychytávek. Záda batohu jsou polstrována a anatomicky tvarována, stejně jako nastavitelné ramenní popruhy. Ty jsou vylepšeny dotahovacími páskami a výškově nastavitelným hrudním popruhem. Díky tomu se docílí správné přilnutí tašky k zádům dítěte a rovnoměrné rozložení váhy. Přehledný vnitřní prostor s jednou pohyblivou přepážkou pomáhá dětem organizovat učební pomůcky a nejtěžší učebnice umístit co nejblíže zádům. Anatomicky tvarovaná, polstrovaná záda, nastavitelné ramenní popruhy, stabilní dno, velký vnitřní prostor,jednoduché zapínání díky magnetickému zámku fidlock reflexní prvky ze všech stran batohu pohodlná rukojeť,výškově nastavitelný hrudní popruh Rozměry: 39 x 30 x 19 cm, Nosnost: 8 kg, Hmotnost: 750 g,Objem: 23 l
Mc Neill 4-dílná souprava (aktovka, vak, 2 penaly)
Školní sestava Mc Neil, to je nejbezpečnější školní aktovka, sportovní vak, penál velký a penál malý. Všechny produkty v moderním designu jsou zárukou té nejvyšší kvality. Lehká a velmi praktická aktovka splňuje všechny předepsané normy. Vyrobeno v Německu z vysoce kvalitních nepromokavých materiálů. Hlavní velká komora snadno pojme všechny učební pomůcky. Aktovka disponuje pevnou konstrukcí, anatomickým polstrováním a je speciálně vyvinutá s důrazem na bezpečnost dětí. Rozměr aktovky: 34 x 37 x 20 cm. Objem: 18,5. Váha: 900 g. Rozměr sportovního vaku: 31 x 41 cm.