inzerce, prodej, prodám, bazar

LCD IIyama uhlopříčka 22" B2280HS

Kategorie: LCD monitory

LCD IIyama uhlopříčka 22" B2280HS - 900,-

Monitory maji vestavěné reproduktory, PIVOT, nastavitelné výškově i ve všech osách. 

Včetně napájecího a HDMI kabelů.

Výborný stav.

LCD IIyama uhlopříčka 22" B2280HS
Podobné inzeráty
LCD monitor IIyma Pro Lite B2280HS
LCD- IIyama ProLite B2280HS. Cena 800,- Kč
LCD monitor iiyama ProLite B2482HD-B1 , uhlopříčka 24"
Prodám LCD monitor značky iiyama ProLite B2482HD-B1, uhlopříčka 24" 61 cm. Málo používaný. Cena 1 400 Kč včetně poštovného.
Monitor Asus
Možné osobní předání v Praze na metru Želivského mebo Flora. Monitor již bez záruky, bez krabice, bez vad. Součástí zdrojový kabel a VGA viz foto. MODEL: 21.5" ASUS VP228DE Patří-li monitor k vašim pracovním nebo volnočasovým nástrojům, pak je jeho výběr velmi důležitý pro zefektivnění i zpříjemnění práce na počítači. Za zkoušku poté stojí LCD monitor ASUS s úhlopříčkou 21,5", který by mohl být pro vás ideálním řešením. Rozlišení typu Full HD 1920 × 1080 px vám zprostředkuje špičkovou kvalitu obrazu. Menší odrazy světla i ve velice prosvětlené místnosti vám nabídne matný povrch displeje. Budete moci déle pracovat, aniž by byly vaše oči příliš namáhané. Zásadní vlastnosti LCD monitoru 21.5" ASUS VP228DE LCD monitor ASUS s úhlopříčkou 21,5" bude vyhovovat vašim požadavkům Maximální rozlišení je 1920 × 1080 px Zobrazovací technologie TN Matná obrazovka pro lepší čitelnost Jeho 5ms odezva dostačuje pro běžné použití i sledování videí Obnovovací frekvence o hodnotě 60 Hz je dostačující pro standardní potřeby Poměr stran LCD monitoru ASUS činí 16:9 Maximální jas dosahuje 200 cd/m2 Kontrast LCD monitoru je 600:1 Upevnění na zeď je možné pomocí VESA držáků 100×100 Jeho barva je černá Jeho hmotnost činí 3,5 kg Typ připojení: VGA Špičková kvalita obrazu Jedna z klíčových vlastností při výběru monitoru je bezesporu obraz, přičemž LCD monitor ASUS s sebou přináší nastavení, aby vám co nejvíce vyhovoval. Vykreslení obrazu je zajištěno technologií TN, která se vyznačuje vysokým jasem či rychlou odezvou. Odezva LCD monitoru ASUS, konkrétně 5 ms, se hodí pro klasické kancelářské využití i zhlédnutí multimédií. Obnovovací frekvence o hodnotě 60 Hz je ideální pro standardní potřeby, kterými jsou kancelářské aplikace, surfování na internetu a sledování filmů. Barevná hloubka je důležitá zejména pro práci s grafikou, fotografiemi nebo videi. Její hodnota u tohoto monitoru činí 8 bit. Výbava LCD monitoru ASUS LCD monitor ASUS vás nadchne svou výbavou, která vám zvýší pracovní komfort a zefektivní hraní her. Zapojíte jej k vašemu PC pomocí VGA. LCD monitor ASUS je vybaven rovněž výstupem pro sluchátka, který využijete k připojení sluchátek či externích reproduktorů. Monitor je možné upevnit do klasického stojanu nebo také připevnit na zeď VESA držákem. Rozteč otvorů LCD monitoru pro jeho montáž na stěnu činí 100×100. Spolu s LCD monitorem ASUS obdržíte VGA kabel. LCD monitor ASUS má velmi zajímavé a praktické funkce LCD monitor ASUS je obdařen celou řadou užitečných funkcí, které zpříjemní celkový zážitek z jeho používání. Technologie Flicker-free nebo také Flicker Less eliminuje blikání LCD monitoru, které při delším sledování namáhá a unavuje vaše oči. Integrovaný filtr modrého světla vám pomůže chránit oči před škodlivým modrým světlem vyzařovaným obrazovkou.
Prodám iiyama g-master gb2760qsu
Prodám starší, málo používaný (důvod prodeje) herní monitor Iiyama g-master gb2760qsu. Plně funkční, jediný estetický nedostatek je čističem politý podstavec viz foto. Dá se vyřešit například přelepením folií. Parametry: 27", rozlišení WQHD, nízká doba odezvy 1 ms Součástí prodeje pouze kabel power. Bližší specifikace viz:
nepoužívaný dotykový monitor IIyama T2235MSC
Prodám nepoužívaný dotykový monitor/displej IIyama T2235MSC v originálním balení. Úhlopříčka displeje - 22" / 55cm Rozlišení obrazovky - 1920x1080 pix. Integrované reproduktory - ano Vestavěný TV tuner - ne
Monitor iiyama G-Master GB2760QSU-B1 - LED monitor 27" 144Hz
Prodám herní monitor iiyama G-Master GB2760QSU-B1 - LED monitor 27" s frekvencí 144 Hz viz odkaz. Pořizovací cena byla 7 500 Kč 28.1. 2021, nyní monitor stojí 8 500 Kč, faktura je samozřejmostí. Monitor byl velmi málo používaný, zakoupen pouze na tréninky před LAN. Monitor je nepoškozený a plně funkční. Důvod prodeje je ten, že už dávno jsem skončil s hraním, ale až teď jsem se rozhodl vše prodat, peníze se mi nyní hodí jinde… K monitoru mohu prodat i klávesnici a myš Razer a to společně za lepší cenu. Myš a klávesnice jsou v mých dalších inzerátech. Nemám problém předat/vyzkoušet osobně v Mělníku. Odkaz na monitor