inzerce, prodej, prodám, bazar

Led přídavné světla enduro,atv,cesťák,apod.

Kategorie: Chopper

Jednoledkové multifunkční led chip přídavné světlo s optickou čočkou a ochrannou ocelovou klecí.Vhodné nejen na enduro,čtyřkoky,apod.Voděodolné pouzdro světla(krytí IP 65).Minimální spotřeba-viz.parametry.Malý úhel rozptylu neoslňuje protistranu,ale dakeká svítivost.Tři funkce svítivosti-na solo vypínač-1x sepnutí-dálkové,2x sepnutí-tlumené,3x sepnutí-stroboskop(bliká dálkově).Objímka pro max.průměr trubky 32mm.K páru světel zdarma dodáván i přepínač a 1 metr nerezového leštěného opletu na kabeláž o průměru 6 mm.Kompletní rozměry na foto.Nové.Cena za pár 1200 Kč.Opravdový kanon pro toho,kdo chce fakt bezpečně a ohleduplně vidět.Nové.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka.




Parametry:
Pracovní napětí:12-80 V DC.
Světelná barevnost:bílá-6000-7000 kandel.
Pracovní prostředí:-40*C-+40*C.
Svítivost:max.-3000 Lumenů-dálkové světlo.
Spotřeba max.15W/2200mA.
Úhel rozptylu:Max.60 stupňů.
Dosvit:max.200 metrů-dálkové světlo.
Váha:250 Gr./kus.
Led přídavné světla enduro,atv,cesťák,apod.
Podobné inzeráty
Chrom přídavná světla chopper,cruiser na padací rá homol
Světla jsou nová,celokovová,v krásném chromu,optika je čirá skleněná,žádný plast,průměr světla je 95 mm,hloubka rovněž 95 mm.Evropská homologace E4 litá ve skle(ne kreslená barvou jako v jiných nabídkách).Další rozměry na foto.Nastavitelný sklon úhlu svícení.Světla jsou včetně kovových celochromovaných objímek k upevnění na padací rám,řídítka,apod.Možno objednat objímky v rozměrech 25,32 a 38 milimetrů.K těmto světlům možno přiobjednat i kšilty,viz.foto(cena za pár 500 Kč).Žárovky H3/55 Watů jsou součástí balení.Cena světel s objímkama 2050 Kč za pár + dobírka Českou poštou.Možno přiobjednat a zaměnit za stávající i LED žárovky H3(28 x Led)-se spotřebou(příkonem)-3W/0,15A,svítivost 150 Lm.Cena 50 Kč kus.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka.
Univerzal chromovana MOTO konzole na pridavne svetla,blinkry
Univerzalni chromovana MOTO konzole na pridavne svetla,nebo relokaci blinkru nepouzity prebytek z prestavby . rozmery VIZ FOTO, na postu se dostanu max 1x tydne, nekdy ani to ne , proto delsi dodaci lhuty . prosim pocitejte s tim . a zasilkovnu v okoli nemam . kombinovane postovne dle celkove vahy, rozmeru a ceny zasilky . na Slovensko je postovne 2x drazsi , kurz Eura je u nas jiny nez u vas a poplatky za mezinarodni prevod plati kupujici PRVNI KONTAKT EMAILEM ZDE PRES . TEL. CISLO JE SMYSLENE PRO ZADANI INZERATU , KVULI SPAMUM. pote dam funkcni cislo
Harley Davidson Heritage Softail Classic 2014
Predáme motocykel Harley Davidson Heritage Softail Classic FLSTCI, r.v. 2014, 1690 cm3, STK do 09/2023. Výbava: - výfuky Vance Hines (krásny zvuk vid priložené video), - palivový procesor od Vance Hines, - vzduchový filter Kuryakyn, - svetlá LED, prídavné LED svetlá aj na prednom padacom ráme s osobitným vypínačom na riadidlách, - gripy a zrkadlá od Kuryakyn, - originál kožené bočné kufre vystužené plastom, prídavný na objednávku robený kožený zadný kufor decentne prispôsobený motorke, - na objednávku vyrobená veľká a pohodlná opierka spolujazdca, - predná kožená kapsička na štíte, - 12V zásuvka na nabíjanie na riadidlách, - 2 ks kľúčov, - úplne nové obe pneumatiky (nájazd 100 km), - nová AGM batéria. Motorka bola na jeseň v roku 2021 zaservisovaná, vymenený olej, filtre, sviečky, pneumatiky a nachystaná na ďalšiu sezónu. Bohužiaľ odvtedy stála pod plachtou v garáži bez jediného kilometra. Lak krásny bez rýh a odrenín, taktiež chrómy v ideálnom stave. Farba nie je pôvodná od výroby, najazdené km na tachometri nesúhlasia so stavom na tachometri, viac info mailom alebo telefonicky. Cena však podľa mňa zodpovedá aktuálnemu stavu, avšak je možná dohoda po osobnom prezretí motorky. odkaz na video:
Přídavná světla na chopper H3,H3 LED,evr.homologace E4.
Světla jsou nová,celokovová,v krásném chromu,optika je čirá skleněná,žádný plast,průměr světla je 95 mm,hloubka rovněž 95 mm.Evropská homologace E4 litá ve skle(ne kreslená barvou jako v jiných nabídkách).Další rozměry na foto.Nastavitelný sklon úhlu svícení.K těmto světlům možno přiobjednat i kšilty,viz.foto(cena za pár 500 Kč).Žárovky H3/55 Watů jsou součástí balení.Cena 1300 Kč za pár + dobírka Českou poštou.Možno přiobjednat a zaměnit za stávající i LED žárovky H3(28 x Led)-se spotřebou(příkonem)-3W/0,15A,svítivost 150 Lm.Cena 50 Kč kus.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka.
Harley Davidson Street Glide FLHX
SLEVA!!Prodám krásný Harley Davidson Street Glide FLHX, rok výroby 2014, model 2015, najeto 51.000km, motor TwinCam 103cui/1700ccm/64kW, barva Blue Mountain Pearl/Vivid Black. Moto je v super stavu, Přední lampa LED Custom Dynamics, LED směrovky, přídavné LED lampy kufrů, gripy a páčky Performance, plexi Arlen Ness, řidítka 14" Motea, výfuky Vance Hines Racing, audio Boom s Bluetooth, padací rámy Pneu Metzeller Marathon cca 90%, po servisu s výměnou náplní a filtrů 100km. DŮVOD PRODEJE-KOUPĚ NOVÉ STREET GLIDE. DOPRAVA po celé ČR ZDARMA!! GARANCE NA MOTOCYKL 1 ROK!!
Harley Davidson Electra Glide Limited FLHTK
SLEVA!!!Prodám krásný Harley-Davidson Electra Glide Ultra Limited FLHTK , rok výroby 2014, do provozu 2015, najeto 51.000km. Barva Red Sunglow Pearl , Motor TwinCam 103cui/1700ccm/64kW s přídavným vodním chlazením Twin Coolled. Moto je ve stavu nového motocyklu v maximální výbavě Limited : leštěná chrom. kola, palubní deska v lesklé černé barvě Vivid Black, plexi Arlen Ness, vyhřívané gripy, komplet LED lampy Daymaker, LED směrovky, přídavné LED lampy, tempomat, ABS, audio Boom 5.5 s navigací ,Bluetooth a USB, deflektory, rámy bočních kufrů, padací rámy, zadní nosič, atd. Pneu cca 90%, po servisu Cena včetně TP a SPZ DOPRAVA po celé ČR ZDARMA!! GARANCE NA MOTOCYKL 1 ROK!!