inzerce, prodej, prodám, bazar

Lednice malá Gorenje RB492PW

Kategorie: Ostatní - bílá

Rok používaná. Důvod prodeje je stěhování. Pouze osobní odběr Ostrava Poruba.
Lednice malá Gorenje RB492PW
Podobné inzeráty
Klimatizace Gorenje
Prodávám klimatizaci Mobilní klimatizace GORENJE KAM26THP. Jako nová, používaná 2 roky v období 2-3 týdnů pouze několikrát. Důvodem je změna podmínek v bytě, že již nebude potřeba. Stručně k výhodám: Do 90m2 A+ energetická třída Funkce: odvlhčování, topení, chlazení, časovač, dálkové ovládání, termostat a HEPA fil Prodávám za sníženou cenu o 30% z původní ceny (9947,- Kč). Stále v záruce do 5. měsíce 2023 - předám fakturu i právo z reklamace. Bližší specifikace je zde: Mohu zajistit odvoz. Neposílám přes kurýry s platbou dopředu. Rozvlekle (= více info): Mobilní klimatizace slouží k regulaci vysokých teplot v místnosti Zvládne místnost úsporně a rychle vytopit Energetická třída chlazení mobilní klimatizace GORENJE: A+ Funkce odvlhčování udrží v místnosti vhodnou vlhkost vzduchu Přenosná klimatizace GORENJE dosahuje odvlhčovacího výkonu 1 l Provoz je velmi tichý, hlučnost jen 64 dB(A) Díky časovači nemusíte neustále kontrolovat běh klimatizace Dálkové ovládání přispívá k pohodlí při užívání mobilní klimatizace Součástí balení: dálkové ovládání Rozměry mobilní klimatizace GORENJE činí 75 × 44,2 × 38,2 cm Přístroj váží 36 kg Barva: bílá Odpovídám pouze přes mail nebo telefonickým hovorem z důvodu minimalizace podvodných kontaktů.
CENA VČETNĚ DOPRAVY DOMÁCÍ PEKÁRNA GORENJE SE SVĚTLEM
Prodám pekárnu značky Gorenje BM 1400 E nerez, použitá cca 10x. Odkaz na pekárnu níže. Původní cena 3799 Kč. Vzhledem k váze posílám pouze balíkovnou. Inzerát je platný do smazání.
Klimatizace GORENJE KAM26P
Prodám klimatizace značky GORENJE KAM26P. Zakoupeno v červnu 2022. Aktuální cena na trhu 7.000 Kč, prodám za 3.000 Kc
Žásobníkový ohřívač vody GORENJE TEG 0520 U/A
Nabízím beztlakový zásobníkový ohřívač vody Gorenje TEG 0520 U/A, který je určen pro montáž pod umyvadlo, nebo dřez. Objem je 5 litrů. Umožňuje nastavení teploty do 75° Barva bílá. Rozměry 39 x 25,6 x 21,3 cm.
Kuchyňský robot Gorenje SBR 1000BE Multichef
Prodám kuchyňský robot Gorenje SBR 1000BE Multichef,použitý pouze jednou,prakticky jen rozbalený, nevhodný dárek
Plynová varná deska GORENJE
Dobrý den, prodám novou, nepoužitou nerez plynovou varnou desku s WOK hořákem. Na 3. fotce lepidlo. Jde vyčistit. Kód produktu: GW641EX Původní cena 4.990,- Kč K vyzvednutí v přístavku OC Géčko - Kuchyně Gorenje