inzerce, prodej, prodám, bazar

LEGO: Nexo knights - Kniha příšer

Kategorie: Dětská literatura

Příběhy ze světa rytířů LEGO NEXO KNIGHTS.
Kniha příšer je jedním z hlavních padouchů, proti kterým bojují rytíři NEXO Knights. Obsahuje také spoustu užitečných informací - jak celý spor začal, na jaké druhy zlých příšer si dát pozor a čeho se vyvarovat, nebo jak upéct ty nejlepší lávové koláčky.

Kniha je nová, zatavená v originálním plastovém obalu, vhodná tedy jako vánoční nebo narozeninový dárek.

Osobní odběr možný v Troubsku, hned pod Brnem.
Zasílám Balíkovnou, Zásilkovnou nebo poštou.
Při koupi více předmětů z nabídky se můžeme domluvit na menší slevě.
LEGO: Nexo knights - Kniha příšer
Podobné inzeráty
LEGO NEXO KNIGHTS
Prodám: LEGO NEXO KNIGHTS RYTÍŘSKÝ KODEX Příručka pážete, mírně poškozeno 100,- Kč LEGO NEXO KNIGHTS Monstroxova kniha 100,- Kč Osobní odběr v Praze. Koukněte na další moje inzeráty. v.hazmukova@
Lego Nexo Knights
Rytířský kodex - příručka pážete Kniha příšer Hejna příšer Zcela nové, cena za všechny tři.
Krásné knihy pro děti a mládež - super stav
Prodám následující knihy pro děti v top stavu, zábavné, pěkné čtení: Inspektor Fousek na stopě - 110Kč. Vynálezce Alva - 100Kč. Záhada školní půdy - 90Kč. Uf, oni přistáli - 75Kč. Ave, Caesar! - Kniha, ve které si volíte, jak bude příběh pokračovat, super stav, cena 40Kč. Dvě knihy Lego Nexo Knights: Kniha příšer za 150Kč a Monstroxova kniha za 175Kč, obě v super stavu. Časopis Bart Simpson, top stav - 20Kč. Kniha Angry Birds ve filmu, v krásném stavu, cena 110Kč. Dále Hodný, zlý a 7 příšerných (Garth Jennings), PC 349Kč, nyní 135Kč a Houdiniho kouzelnické hlavolamy - Sbírka tajemných záhad (Tim Dedopulos), PC 399Kč, nyní 140Kč, tyto dvě knihy jsou zcela nové, nečtené (nevhodný dárek). Vire, padni! -jedenkrát přečtená, v super stavu, cena 125Kč. Dobrodružství s myškami - moc pěkná, jen poslední strana (vazba) slepená, cena 35Kč. Při odebrání knih v hodnotě 450Kč přidám ZDARMA malé nové lego. Poštovné 79Kč přes Zásilkovnu, 65Kč přes Balíkovnu nebo poštou dle tarifu. Osobní odběr v Olomouci, 16. a 22.3. také v Praze. Koukněte na mé další inzeráty, nabízím různé hračky, hry, lego, oblečení,... Třeba něco vyberete.
Lego Nexo Knight - Kniha Příšer
Prodávám knihu s tématem Lego Nexo Knight. Kniha je ve skvělém stavu (skoro jako nové). Preferuji kontaktovat přes email. Platba předem na účet +poštovné nebo možnost osobního odběru v Třebíči. Můžete se podívat na moje další inzeráty.
Čarokrásnické světy Roalda Dahla, Stella Caldwell
Prodám knihu Čarokrásnické světy Roalda Dahla od Stelly Caldwell. Stav: jako nová Vazba: pevná Cena: 300,- + zásilkovna / balíkovna Anotace: Průvodce úžasnými příběhy mistra vypravěče, tvůrce roztodivných postaviček, fantastických bytostí, příšer a příšerek je určena pro všechny dětské a dospělé lidské bytosti s dětskou duší nebo sklony k dětinskosti. Tato pozoruhodná kniha vznikla následkem magického kouzla a její čtení je jen na vlastní nebezpečí!Co jsou to fňokurky? Jak připravit obávaný lektvar Zpožděný myšotvor? K čemu je dobré Pevnědrželovo lepidlo? Proč je nejlepší volbou patentovaný model kočárku „Pytlák“? Jaké jsou doopravdické prevítí fígly? Podle čeho poznáte skutečnou čarodějnici? To všechno a spoustu dalších pozoruhodných a zábavných informací najdete v obrázkovém průvodci příběhy Roalda Dahla.
Kniha PŘÍŠER
Prodám moc hezkou knížku v pevné vazbě. Perfektní stav.