inzerce, prodej, prodám, bazar

Lehátko, houpátko, sedátko Bright Starts

Kategorie: Chodítka a hopsadla

Lehátko, houpátko a křesílko Bright Starts s vibracemi a hrací skříňkou. Silnější verze kdy lze lehátko používat od novorozence až do cca 4let (do 18kg). Lehátko/sedátko lze nastavit do dvou poloh a dále do pevné pozice či na houpání. Pětibodový upínací systém. Podhlavníček odnímatelný. Součástí je hrazdička se zvířátky. Na bocích lehátka jsou barevné stužky. Lehátko je v top stavu, bez jakéhokoliv poškození. Konstrukce v pěkném stavu, potah jako nový. Vibrační skříňka s melodiemi moc nevyužita (malému se to nelíbilo), jde z lehátka oddělávat. Lehátko jsme využili nejvíc u miminka a pak na první jídla. Syn už chce sedět v židličce u stolu, takže již nevyužijeme. Včetně krabice. Původní cena 1800 Kč.

Ideální osobní předání v okolí Rožnova pod Radhoštěm.

V případě zájmu o zaslání, prověřím odeslání PPL. Pište.

Potah vyprán v Baby gelu od Eurony.

Nekuřácká domácnost, bez zvířat.
Lehátko, houpátko, sedátko Bright Starts
Podobné inzeráty
BRIGHT STARTS Zig Zag Zebra
Skákadlo do dveří BRIGHT STARTS Zig Zag Zebra  pro děti od 6 měsíců do 12 kg..Nekonečná zábava a objevování světa plného zvířátek v univerzálním hopsadle do dveří od Bright Starts. Je používané ale neponičené stav výborný nic mu není. Mám k tomu stále i orig.krabici jenom ta teda je už v horším stavu ale drží. PS: Při rychlém jednání možná sleva !
Houpátko Bright Starts
Vibrující houpátko Bright Starts 0m+, do 9kg, 7 melodií s automatickým vypnutím po 15 minutách, vibrace, 3-bodový bezpečnostní pás
houpátko bright starts mint
Houpačka je nová, syn v ní nechtěl být. Stejná jako v odkazu
Skákadlo Bright Starts
Dobry den,prodám Bright Starts Skákadlo do dveří Zig Zag Zebra 6m+
Vibrující houpátko Bright Starts
Používané, v super stavu, až na drobné oděrky na kovové konstrukci. Dá se nastavit do dvou poloh, buď se může houpat nebo pevně stát. Vibrační strojek na 2 baterie, hrazdička se dvěmi hračkami - nepoužívaná. Do 18 kg Houpátko je rozložené v originální krabici s návodem na složení, připravené k předání či odeslání. Osobní předání Brno - Vinohrady Mohu poslat zásilkovnou jako nadrozměrnou zásilku za 119,-
Lehátko / houpátko Babybjörn BLISS Sand grey cotton
Prodám polohovatelné lehátko / houpátko Babybjorn v dobrém stavu. Po prvním dítěti, menší vada na potahu viz foto. Vhodné od narození do 13kg. Původní cena: 5.200,- Prodám za 2.490,- Pouze osobní předání. Jejich popis: - Lehké a snadno přenosné, jednoduché na používání doma i na cestách. - S výhradně přirozeným houpáním – jemné přirozené houpání Vámi nebo Vašim dítětem, není třeba žádné baterie a funguje tiše. - Ergonomický tvar, díky kterému má děťátko správnou podporu hlavy, krku i páteře. - Dlouhá doba použitelnosti – lze používat od narození až cca do 2 let. - Snadné nastavení poloh, vyberte si ze 3 možností: spánek, odpočinek a hraní (podle váhy Vašeho dítěte). - Bezpečné a testované – vyvinuto ve spolupráci s pediatry, ortopedy a fyziology, bezpečnostní popruh je měkce vypolstrovaný. Neobsahuje žádné škodlivé látky. - Potah lze snadno sundat a vyprat na 40 stupňů v pračce. - Když si Vaše děťátko bezpečně hraje nebo odpočívá v tomto lehátku, můžete si v klidu dělat co potřebujete. Miminko přitom můžete mít stále pod dohledem. - Veselé houpání také pomáhá rozvíjet dětskou stabilitu a motorické dovednosti. - K lehátku lze dokoupit a snadno přidělat veselou dřevěnou hračku. - Tato varianta – cotton – tkaná bavlna. Další informace: Použití: od narození (3,5 kg) až do zhruba 2 let (13 kg). Materiál: 100% polyester (materiály mají OKO-TEX Standard 100, třída 1, jsou šetrné k dětem a nevyvolávají alergie). Hmotnost produktu: 2,3 kg (včetně balení 3,2 kg). Rozměry: 39 × 79 × 56 cm (rozloženo v nejvyšší pozici), 39 × 89,5 × 10 cm (transportní rozměry). Udržování: potah lze prát v pračce na 40 stupňů, perte odděleně, nebělit, nesušit v sušičce. Bezpečnost: lehátko odpovídá bezpečnostním Standardům EN13209–2–2005 a US bezpečnostním Standardům ASTM F2236 a CPSIA 2008.