inzerce, prodej, prodám, bazar

Lehátko Kinderkraft

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám lehátko Kinderkraft růžové. Lze používat již od narození, jako nové, tři polohy, hrazdička součástí, pouze osobní odběr.
Lehátko Kinderkraft
Podobné inzeráty
Houpací lehátko Silvercloud Counting Sheep
Prodám dětské houpací lehátko Silvercloud. Lehátko je ve velmi dobrém stavu. Původní cena 2 100,-Kč. Preferuji kontakt formou SMS, nebo e-mailem: Je možné osobní odběr v Hradci Králové a blízkém okolí. Houpací lehátko vhodné od narození do cca. 6 měsíců nebo dokud dítě nesedí bez opory. Součástí balení je podložka pod hlavičku novorozence a hrazdička s ovečkama. Lehátko má funkci jemné vibrace (má 3 úrovně vibrací), již nehraje. Nosnost lehátka je 9 kg. Houpačku doporučuji, ušetřila mi hodně času, když jsem potřebovala zajistit chod domácnosti, lehátko mezitím bezpečně zabavilo dceru a já ji měla stále na očích.
KINDERKRAFT lehátko a kolébka
Prodám lehátko/kolébku/houpadlo 5v1 zn.KINDERKRAFT. Lehátko lze napolohovat na mnoho poloh sezení nebo použít jako kolébku pro nejmenší. Používané cca 7 měsíců. ,,nohy" lze sklopit na houpací jako u kolébky, nebo sklopit na pevno. Závěsné hračky a síť proti hmyzu. Vše jde snadno sundat a vyprat. (Uz vyprané) PC 2300,-
Bloom coco lehátko pro miminko
Nutno přešití nebo výměna potahu. Další vady viz foto. Lehátko je velké a celkem těžké. Nutný tedy osobní odběr - centrum Liberce + odnos ze 4. patra bez výtahu. Nebo zašlu poštou - poštovné 349 Kč Lehátko je Ideální pro dítě od narození do 2 let. Stylové luxusní lehátko Bloom je vyrobeno ze dřeva a jeho originální tvar umožňuje jemné kolébání miminka. Lehátko je krásným designovým doplňkem do každého moderního interiéru z umělé eko kůže. Vhodné pro děti od narození do 12 kg. Rozměry dané výrobcem: 82x43x44cm Zobrazit míň
Stojan na dětskou vaničku 102 cm a lehátko TEGA BABY
Bílý skládací stojan Tega Baby pod vaničku Tega Baby velikosti 102 cm. Stojan je používaný, v pěkném stavu. Nové bílé látkové lehátko Tega Baby na koupání miminka. Látkové lehátko do vaničky s obrázkem králíčků. Na rám je vypnut textilní potah, který se dá jednoduše stáhnout a vyprat v pračce. Rozměr: dxš cca 42x20 cm. Lehátko je zcela nové, nevyužili jsme. Pouze osobní odběr Praha 15 - Horní Měcholupy. Cena za oboje 450 kč. Prodávám pouze jako celek.
Lehátko Nuna
Prodám lehátko Nuna v holčičí barvě, rok staré. Lehátko je používané, ale stále v dobrém stavu. Potah je sundavací a pratelný. Na látce nejsou žádné fleky. Vhodné od narození, příjemné houpání a krmení v začátku, když ještě miminko nesedí. Lehátko má nosnost 60 kilo. Má zámek proti houpání, součástí může být hrazdička, kde je hrající sovička. Lehátko je vyprané a připravené hned k použití. Osobní předání Plzeň město, cena 1999,-Kč.
KINDERKRAFT Lehátko 5v1 Nola Peony Rose
Prodám minimálně používané KINDERKRAFT Lehátko 5v1 Nola Peony Rose, Top stav,jako nové. PC 2190 Kc