inzerce, prodej, prodám, bazar

Lehátko Nuna

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám lehátko Nuna v holčičí barvě, rok staré. Lehátko je používané, ale stále v dobrém stavu. Potah je sundavací a pratelný. Na látce nejsou žádné fleky. Vhodné od narození, příjemné houpání a krmení v začátku, když ještě miminko nesedí. Lehátko má nosnost 60 kilo. Má zámek proti houpání, součástí může být hrazdička, kde je hrající sovička. Lehátko je vyprané a připravené hned k použití. Osobní předání Plzeň město, cena 1999,-Kč.
Lehátko Nuna
Podobné inzeráty
NUNA SENA aire frost
Prodám cestovní postýlku holandske značky NUNA. Kolekce NUNA SENA aire frost. Námi koupena nová, využita minimálně, byla v záloze skrze případné přespání u babičky maleho - využita max 10x. Dovolím si říct v top stavu. Jako nová. Bez jakékoliv vady viz.detaily potah a konstrukce. Úžasná cestovní postýlka, pořizovací náklady sice vyšší, ale ta cena odpovídá kvalitě, jak je u produktu této značky známo. Kvalitní betelná konstrukce z hliníku, omyvatelný potah, dvě polohy v postýlce. Obrovská výhoda složení a rozložení jednou rukou. Celositova. Doporučuji shlédnout video na YouTube a na stránky . PC 8.000,- Součástí: postýlka, matrace, potah cestovní, prostěradlo na matraci Popis: Cestovní postýlka NUNA Sena AIRE  Jedinečná postýlka navržená pro náročné uživatele, kteří nechtějí ztrácet čas složitým skládáním a obsluhou standardní cestovní postýlky. Senu aire složíte jednoduchým pohybem ruky a to i s nasazeným závěsným lůžkem. Díky tomu je tato postýlka ideálním parťákem na cesty. klíčové vlastnosti: jedinečná postýlka již lze jednoduše složit i se závěsným lůžkem  skládání jednou rukou perfektní na doma i na cesty složíte i rozložíte během několika vteřin velice kompaktní, po složení sama stojí měkká, prošívaná matrace  voděodolný materiál postýlky odolává nebezpečím denního používání prodyšný materiál na bocích snadné nasazení a sundání závěsného lůžka odolná hliníková konstrukce, kterou lze snadno přenášet postýlka stojí na osmi opěrných bodech, což zvyšuje její stabilitu taška na přenášení složené postýlky lze dokoupit příslušenství: přebalovací pult, potah matrace, moskytiéru  exkluzivně pro verzi Aire: síťované boky speciální matrace umožňující průchod vzduchu a odvod teplého vzduchu a vlhkosti odnímatelný a v pračce pratelný potah matrace, který je možno sušit v sušičce součástí postýlky je i potah matrace z přírodní bavlny, který je lepší a prodyšnější než obyčejný potah
Automatické houpátko NUNA LEAF CURV Granite + motor WIND
Automatické houpátko NUNA LEAF v populární barvě Granite ve velmi pěkném stavu. Po jednom miminku, málo používané. Není nijak poškozené, ani obouchané a všechno je plně funkční. Včetně motoru NUNA WIND a hrazdičky se zvířátky (zajíc cinká, mrak ma na zadní straně malé zrcátko a holub píská). Kupováno 3/2021. Cena nového kompletu 8700,- Kč. DOPRAVA (nadrozměrná zásilka): 1) Osobní předání v Brně (Vinohrady nebo Nový Lískovec) 2) PPL do Parcelshopu/Parcelboxu (platba předem 69,- Kč | dobírka 88,- Kč) 3) Zásilkovna na výdejní místo (platba předem 119,- Kč | dobírka 142,- Kč) ----- Leaf je unikátní lehátko tvarem i funkčností, je tiché a bude dokonalým doplňkem vašeho interiéru díky nadčasovému designu. Mezi jeho přednosti patří vysoká nosnost a houpání, napodobující padající list ve větru. Poslouží tedy jako výborné místo k odpočinku jak pro narozené miminko, tak i pro malého školáka. Vlastnosti: - stabilní základna zakroucená do tvaru "C" z hliníkové slitiny - pevný ocelový rám konstrukce lehátka - potah je vyroben kvalitních a certifikovaných materiálů, lze jej sejmou a vyprat - pratelná vnitřní vložka z bio bavlny - vypolstrované 3-bodové pásy pro dítě - stačí malé postrčení a lehátko se rozhoupe na více jak 2 minuty nebo po dokoupení modulu možnost nekonečného houpání - houpání lze pojistkou zaaretovat pro krmení či hraní - oddělitelná základna od konstrukce lehátka pro uskladnění či na cesty Specifikace: - použití od narození až do 60kg - rozměry lehátka: 72cm x 71cm x 45cm - váha: 5,8kg
Houpátko Nuna Leaf Grow
Prodám dětské lehátko/houpátko Nuna Leaf Grow v originálním balení v záruce (kupované 30.11.2021). Vhodné od narození až po teenagera. Má velice stabilní základnu, díky které je nosnost lehátka 60 kg. Umožňuje 3 možnosti sklonu sezení. Součástí je snímatelná hrazdička. Má moderní design, je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů certifikovaných dle Oekotex a GOTS. Vyjímatelná vložka z přírodní bavlny i snímatelný potah lze prát. Více informací Bylo využíváno minimálně, na základně jsou drobné oděrky viz. fotografie. Preferuji osobní odběr, ale po předchozí domluvě mohu zaslat.
Houpací lehátko Silvercloud Counting Sheep
Prodám dětské houpací lehátko Silvercloud. Lehátko je ve velmi dobrém stavu. Původní cena 2 100,-Kč. Preferuji kontakt formou SMS, nebo e-mailem: Je možné osobní odběr v Hradci Králové a blízkém okolí. Houpací lehátko vhodné od narození do cca. 6 měsíců nebo dokud dítě nesedí bez opory. Součástí balení je podložka pod hlavičku novorozence a hrazdička s ovečkama. Lehátko má funkci jemné vibrace (má 3 úrovně vibrací), již nehraje. Nosnost lehátka je 9 kg. Houpačku doporučuji, ušetřila mi hodně času, když jsem potřebovala zajistit chod domácnosti, lehátko mezitím bezpečně zabavilo dceru a já ji měla stále na očích.
Lehátko NUNA Leaf
Prodám kyvadlové lehátko NUNA Leaf- pouze osobní odběr ve Zlíně nebo po domluvě v UH/SM.
houpací lehatko nuna
prodám lehatko nuna ve skvělém stavu jako nové. vhodně od 0 měsíců do 60 kg.