inzerce, prodej, prodám, bazar

Lehký jarní kabátek

Kategorie: Bundy a Kabáty

Lehký jarní kabátek, vel. S, délka 90cm.
Lehký jarní kabátek
Podobné inzeráty
Kabátek z Nepálu (černý s barevnými mandalami)
Prodám kabátek s fleecovou podšívkou (lehce zateplený), zapínání na zip, vel. S (ramena 42, celková délka 87, délka rukávu 58). Pěkně sedí, lehce zúžený v pase. Materiál 100% bavlna. Kabátek je nový, nošený pouze 14 dní. Vhodný jako jarní, nebo podzimní kabátek. Původní cena 1490Kc, prodám za 600Kc. Nejlépe osobní předání Zlín, Brno.
Jarní luxusní kabátek Reserved
Jarní kabátek Reserved Zcela nový, nikdy nenošený bílý s tmavě modrými doplňky kabátek zn. Reserved, velikost 36, v podpaží je odvětrávání, pásek v límci kolem krku lze vyndat. Orientační rozměry: šíře v průramcích 46-47,5 cm, CD 84 cm, šíře v ramenních švech-záda 39,5-40 cm. V dalších inzerátech naleznete další oblečení různých značek Met .
Hnědý jarní krátký kabátek New Look vel. 42
Krátký jarní kabátek New Look - délka k bokům, trenčkotové prvky, zapínání, límec, knoflíky. Materiál 100% bavlna, s vypranou úpravou, bez podšívky. Super styl jak sportovní, tak i lehce elegantní, od džín po sukně, opravdu univerzální využití. Velikost je psaná 42, ale je šikovně střižený, bude sedět určitě i na 40, hodně se dá doladit páskem. Pište si prosím o míry. Kabátek je v super stavu bez vady. Odeslání do ČR a na Slovensko, výši poštovného sdělím do zprávy. Osobní předání po dohodě Praha, Brno, Břeclav, Hodonín.
Jarní/podzimní kabátek Orsay
Prodám/podzimní jarní kabátek béžové barvy zn. Orsay. Uvedená velikost na visačce je 34, ale spis odpovídá velikosti 36. Kabátek je ve velmi pěkném stavu, nebyl téměř nošený. Možné vyzvednutí v Olomouci případné zaslání Zásilkovnou (poštovné je +79kč k uvedené ceně)
Černý lehký šusťákový kabátek s páskem
Černý, lehký, šusťákový kabátek s páskem, nošený občasně, italská velikost 44, já mám M a je mi v pohodě. Dovezený z Itálie, značka éks, délka cca 75 cm. Je velmi lehký a proto vhodný i na cestování. lze prát v pračce + poštovné 80,- Kč zásilkovna v případě zájmu pište na chera@
Lehký jarní károvaný kabátek
Prodám dlouhý, lehký kabátek na jaro. Ve dvou barevných variantách a velikostech S,M,L Možnost osobního předání ve Vyškově, Slavkově u Brna a Brně. Možnost zaslání přes zásilkovnu.