inzerce, prodej, prodám, bazar

Lékař pro všeobecné lékařství / vnitřní lékařství - Bavorsko

Kategorie: Zdravotnictví

Místo výkonu práce: Johannesbad Fachklinik Furth im Wald - flexibilní modely pracovní doby - nástup možný ihned

Odborná klinika Johannesbad Fachklinik Furth im Wald se nachází uprostřed atraktivního přírodního parku Horní Bavorský les, hodinu jízdy od Řezna, Straubingu a Plzně. V největší rehabilitační klinice zaměřené na léčbu závislostí v Bavorsku léčíme lidi se závislostí na alkoholu, lécích, konopí a hazardních hrách s jejich přidruženými duševními a psychosomatickými následky a průvodními onemocněními. Zvláštní důraz je kladen na genderově citlivou terapii a léčbu lidí s duální diagnózou.



K nejbližšímu možnému termínu hledáme

odborného lékaře (m/ž/jiné) pro všeobecné lékařství / vnitřní lékařství nebo lékaře-asistenta (m/ž/jiné)


Nabízíme:

- mzdu odpovídající výkonu
- flexibilní modely pracovní doby
- aktivní podporu vaší odborné a osobní kvalifikace včetně 5 dnů volna na vzdělávání
- kolegiální spolupráci v multiprofesionálních týmech
- možnost získání další kvalifikace (vnitřní lékařství, psychiatrie a psychoterapie, psychosomatické lékařství a psychoterapie, sociální lékařství)
- certifikovaná firemní péče o zdraví: např. firemní sporty, využívání bazénů a nabídky preventivní péče
- slevy prostřednictvím programu firemních benefitů skupiny Johannesbad


Vaše úkoly:

- odpovědná lékařská péče o rehabilitované osoby trpící závislostí (m/ž/jiné)
- účast na pohotovostních službách přesahujících indikaci
- účast na psychoedukačních aktivitách
- zpracování podkladů pro vyúčtování nákladů
- kolegiální spolupráce v interdisciplinárních týmech
- pravidelná aktivní účast na dalším vzdělávání, týmové supervizi a případových diskuzích


Váš profil:

- jste lékař humánní medicíny (m/ž/d) nebo specialista (m/ž/d) pro všeobecné lékařství / vnitřní lékařství
- máte německou licenci k výkonu lékařské praxe nebo profesní povolení pro Bavorsko
- máte znalost německého jazyka na jazykové úrovni C1 nebo velmi dobré B2
- máte zájem o odborné další vzdělávání a odbornou přípravu
- rádi přemýšlíte out of box a zajímáte se interdisciplinárně o lidi s onemocněními specifickými pro závislosti a komorbiditami
- máte zákonem požadované potvrzení o úplném očkování proti spalničkám


Vaše kontaktní osoba:
Christina Brandl
Tel.: +49 (0)9973 502-255
Fax +49 (0)9973 502-217
bewerbung-klinik-furth@

Johannesbad Fachklinik Furth im Wald
Eichertweg 37, D-93437 Furth im Wald
informace a kontaktní formulář:
Lékař pro všeobecné lékařství / vnitřní lékařství - Bavorsko
Podobné inzeráty
Rehabilitační lékař
Přijmeme rehabilitačního lékaře do zavedené ordinace na Praze 5 - Zbraslavi. Práce na HPP i DPP, pro mimopražské možnost výhodného ubytování.
Zdrav. sestra - ordinace PL - Poliklinika Černý Most
Praktický lékař hledá slušnou a empatickou zdravotní sestru do ordinace na poliklinice Praha 9 – Černý Most. V ordinaci je využíván magnet INR, QUICK, glyk. Hemoglobin. Zadávání dat do počítače (systém Medicus). - Pozice je vhodná i pro absolventky či důchodkyně. - Zkrácená pracovní doba: PO: 8-15,30, ÚT+ČT+PÁ: 8-14,00, ST: 13,00-18,00 - Pracovní smlouva na HPP. Mzda dohodou. - Nástup IHNED V případě zájmu prosím volat na uvedené telefonní číslo. Děkuji
ORL LÉKAŘ LÉKAŘKA
Prijmeme lekára do súkromnej ORL ambulancie. Výkon práce na niektorej z našich prevádzok: - Bratislava (nástup možný ihneď) - Trnava (nástup možný od 10/2022) - Liptovský hrádok (nástup možný od 01/2023) Mzda: 106 000 Kč/měsíc/brutto (4300 EUR/brutto) Požiadavky: špecializácia alebo zaradenie do špecializácie v špecializačnom odbore otorinolaryngológia. Plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu, živnosť. Termín nástupu dohodou. Vašou pracovnou náplňou bude poskytovanie zdravotnej starostlivosti v odbornej ambulancii v špecializačnom odbore otorinolaryngológia. Ponuka práce prichádza po dohode do úvahy aj pre lekára v špecializačnej príprave. Ambulancia je kompletne vybavená: audiometria, tympanometria, otomikroskop, endoskop, flexibilný endoskop, rinomanometria, USG A-scan, elektrokauter.
Pro zakládání nových lékáren hledáme odborného zástupce
Pro zakládání nových lékáren hledáme odborného zástupce s potřebným vzděláním a kvalifikací. Činnost je možná po celé ČR a je vhodné i pro vhodného farmaceutu v důchodu nebo na mateřské dovolené. Časově je tato činnost úplně nenáročná. Odměna za výkon funkce dohodou.
Výživový poradce - Terapeut
Hledáme kvalifikovanou výživovou poradkyni na plný úvazek, která má chuť odborně růst, vzdělávat se a hledá stabilní pracovní prostředí. Náplň práce odborné výživové poradenství kontrolní sezení s klienty vzdělávaní klientů v oblasti výživy tvorba individuálních nutričních plánů spoluúčast na tvorbě odborných vzdělávacích materiálů pro klienty Požadavky na uchazeče vysokoškolské vzdělání v oblasti nutriční terapie / výživy a potravin zkušenosti v práci s klienty v oboru výživy (pro JUNIOR pozici nejsou podmínkou) otevřená, komunikativní povaha schopnost motivace klientů profesionální vystupování neustálý odborný rozvoj a vzdělávání v oblasti výživy prémiová péče o naše klienty plný úvazek
Dentální hygienistka - Lomnice u Tišnova
Firma: Zdravyzub s.r.o. (zaměstnavatel) Místo pracoviště: Tišnovská 80, Lomnice, okres Brno-venkov Pracovní poměr: práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva, dohoda o pracovní činnosti (na dobu určitou) Vzdělání: vyšší odborné Benefity: bonusy/prémie, nadstandardní lékařská péče, sleva na firemní výrobky/služby, flexibilní začátek/konec pracovní doby, stravenky/příspěvek na stravování, dovolená 5 týdnů, vzdělávací kurzy, školení, příspěvek na vzdělání, firemní akce, individuální rozvržení pracovní doby, možnost si napracovat hodiny, možnost delšího neplaceného volna, vlastní organizace náplně práce Vhodné i pro: osoby bez praxe, osoby na mateřské/rodičovské Zařazení: zdravotnictví, farmacie a sociální péče Co říká Zdravyzub s.r.o. o pozici Zubní ordinace v Lomnici u Tišnova. Spolupráce se čtyřmi zubními lékaři a zubním technikem. Z důvodu rozšíření našeho týmu hledáme novou kolegyni/kolegu na pozici dentální hygienistky/hygienisty. Práce vhodná i pro absolventy, rádi vše naučíme. Co vás čeká Dentální hygienistku u nás čeká příjemná, plně vybavená, moderní ordinace (intraorální rtg, klimatizace, čistička vzduchu a další), možnost konzultace a zpětná vazba se stomatologem, podpora vzdělávání, přátelský kolektiv, bonusy a další firemní benefity. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít Náš tým Zdravý zub hledá šikovnou dentální hygienistku (absolventku nebo s praxí). Najdete nás v Lomnici u Tišnova, což je 33 km od Brna. Co vám můžeme nabídnout Zkušenosti více jak 12 let v oblasti dentální hygieny. Máme čtyři moderně vybavené ordinace a laboratoř, Více o naší práci zjistíte na stránkách . Nabízíme časově flexibilní pracovní dobu, dle domluvy možná práce i na zkrácený úvazek. Nabízíme kontinuální vzdělávání a práci v přátelském kolektivu.