inzerce, prodej, prodám, bazar

Lenovo LP40 pro, 20 Hod, rôzne farby

Kategorie: Sluchátka

Dobry den,

predam cisto nove Lenovo LP40 pro. Bezdrôtové slúchadlá s Bluetooth 5.1.

Nová verzia.
Model Nové LP40 Pro
bluetooth verzia 5.1
Prenosová vzdialenosť nad 10m
Kapacita Slúchadlá: 30mAh
Nabíjacie puzdro: 300 mAh
Doba nabíjania 1.5 hours
Pohotovostný čas 350 hours
Čas hudby 20 hours
Veľkosť reproduktora 13mm
Frekvenčná odozva 20-20kHz
Citlivosť mikrofónu
109 dB ± 3dB
Pomer signálu k šumu ≥ 58 dB

Baliaci zoznam
2 * slúchadlá
1 * Nabíjacie puzdro
1 * Type-C Nabíjací kábel
1 * Návod na použitie

Lenovo LP40 pro, 20 Hod, rôzne farby
Podobné inzeráty
Prodám sluchátka Lenovo LivePods LP40
Prodám originálně zabalená bílá bezdrátová sluchátka Lenovo LivePods LP40. Sluchátka vydrží hrát na plné nabití až 5 hodin, takže je nemusíte během dne vůbec nabíjet. K dobíjení potom slouží pouzdro, kde je k dispozici baterie pro dalších 20 hodin poslechu hudby. Dosah: až 10 m Výdrž baterie: 5 hod Nabíjení: 1,5 hod Bluetooth 5.0
Lenovo LP40 Pro Barva: bílá
Prodám bezdrátová sluchátka Lenovo LP40 Pro. Nové, nerozbalené. Barva: bílá
bezdrátová sluchátka Lenovo Live Pods LP40
Prodám bezdrátová sluchátka Lenovo Live Pods LP40 v černé barvě. Cena: 400,- kontakt: pcm4n35@
Sluchátka Lenovo Thinkplus LP40
Prodám bezdrátová sluchátka, hrají docela normálně. Pro nenáročné bohatě postačí. Nabijecí kabel a náhradní špunty samozřejmě přidám. Cena 300,-. Zájemce prosím o kontaktování pomocí emailu nebo SMS.
Herní bluetooth sluchátka Lenovo  ✔✔✔
Dobrý den, prodám krásné sluchátka od prestižního výrobce Lenovo. Jedná se o nový produkt který je zabalený v originálním balení a připravený k odeslání popřípadě osobnímu převzetí. Sluchátka mají krásný design a luxusní zvuk! Na dobírku odesílám pouze v případě zaplacení poštovného předem na účet, děkuji za pochopení. Herní sluchátka Lenovo LP6, zrozená pro hraní a poslech tvé oblíbené hudby. Duální režim. Přepínání dvou režimů - Hudební / Herní. Nízká latence HD / 65MS bez zpoždění / redukce fyzického šumu. Dotykové ovládání, sluchádko s mikrofonem nabízí HD Binaurální volání, přepínání skladeb a volání Siri. Dlouhá výdrž baterie - Nepřetržitá hra/hudba 6 hodin, Pohotovostní doba 180 hodin. Kompatibilní se všemi přístroji podporujicí Bluetooth. Bluetooth 5.0 Dosah 8 až 10m Nabíjecí port typ C součástí balení. Obsah balení: 1* pár sluchátek Lenovo LP6 1* nabíjecí pouzdro 1* nabíjecí kabel 1* Uživatelská příručka Podobné značky: Sony, Sencor, xiaomi, Boss, Koss, Philips, Beats, JBL, atd.
Bezdrátové bluetooth v5 sluchátka Lenovo
Nové nepoužité sluchátka Lenovo. Stanice má 1200mAh baterii pro dobíjení sluchátek (sluchátko má baterii 40mAh) , popřípadě využití jako malá power banka. Stanice má digitální displej s ukazatelem stavu baterie a nabíjení konkrétního sluchátka. Sluchátka mají dlouhou výdrž až 60 hodin provozu, Bluetooth v5 s dosahem 10m, redukce šumu verze CVC 8.0, dotekové ovládání. Možno poslat poštou. Dobírka 140, platba předem - doporučená zásilka 75kc.