inzerce, prodej, prodám, bazar

Let z Benešova u Prahy za sdílené náklady - i jako dárek

Kategorie: Cestování

Dobrý den,

mám PPL(A) pilotní licenci a v rámci svého snu stát se instruktorkou potřebuju nalétat hodiny na letounu Cessna 152/150. (Dvoumístné motorové letadlo).

Proto nabízím létání za sdílené náklady již od 15 min. letu
Dárkový certifikát mohu zaslat e-mailem po platbě.
Let z Benešova u Prahy za sdílené náklady - i jako dárek
Podobné inzeráty
Dominikánská Republika, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby do Dominikánské Republiky - All Inclusive! Pořizovací cena byla 79.000 Kč. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 10.6.2023, termín příletu: 20.6.2023. Hotel Bahia Principe Grand Punta Cana 5*, strava All Inclusive. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup ve Frankfurtu), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava All Inclusive, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat!
Ubytování v Beskydech - apartmán 2+1
Na krátkodobé ubytování v nadcházející sezoně (duben až září) nabízíme pěkný apartmán v podhorské vesnici u Frýdlantu nad Ostravicí. Kapacita je až 6 osob. Apartmán se nachází v rodinném domě, má samostatný vchod a kryté parkování v oplocené zahradě pár metrů od vchodu. Kuchyně je plně vybavená, další výbavou je TV, wifi, terasa, kde si můžete vychutnat ranní kávu. Možnost úschovy kol. Ideální klidné místo pro výlety do okolí. Ceník: 1-2 noci 300,- dospělý, 150,- dítě do 15 let 3 a více nocí 250,- dospělý, 130,- dítě do 15 let. Děti do 3 let ubytování zdarma. Domácí mazlíčci nejsou povoleni. Veškeré dotazy rádi zodpovíme.
střešní stan - pronájem - maggiolina airlander
pronajmu stresni stan pro 2 osoby maggiolina airlander 140x 200cm behem leta minim. na 7 dni So-So vyznamne snizi naklady na cestovani ideal pro dobrodruhy cestujici po vlastni ose priprava stanu nezabere vic jak minutu vcetne zebriku k pohodlnemu vstupu :-) k videni i predani v ostrave 500,- czk / den osetreno smlouvou a zalohou rezervace na leto 2023: 1. 23.6.-8.7. - majitel 2. 8-15.7. ? 3. 15-29. 7 ? 4. 29.7.- 5.8. ? 5. 5.-12.8. ? 6. 12-26.8 - Baron 7. 26.8.-2.9. ? září možné dle domluvy rezervaci beru za zavaznou az po zaplaceni 1/3 ceny najmu, pokud nedojde k jejimu zruseni minim. 2 mesice pred zacatkem praznin, je rezervacni zaloha nevratna ! s diky za zajem :-)
6800 Kč za týden na krásné chatě na Sázavě pro 4 lidi
Právě obsazujeme poslední volné termíny! Neváhejte, pobyt na chatě je v dnešní době velice žádaný a pěkných připravených chat není mnoho. Fungujeme i v případě možných krizových vládních omezeních, pronájem chat nikdo nezakázal ani v budoucnu neomezí. Na chatách je hezky, levno a především bezpečno. Pronájem soukromé malebné chaty na Sázavě jaro-léto-podzim. Nabízíme týdenní a víkendové pronájmy jednoduché soukromé chaty v malebném posázavském kraji, klidném a pohodovém prostředí ležícím 30 km jižně od Prahy. V současné době je k dispozici chata v obci Čtyřkoly-Javorník. Na velké dendrologické zahradě naleznete jednoduše vybavenou stavbu viz. s oplocenou zahradou s možností parkování. 200 metrů vzdálená řeka Sázava se podbízí k častým návštěvám za účelem osvěžení a sportu. Ráj pro turisty, cyklisty, vodáky, tenisty a všechny co milují volnost a přírodu. Cena za víkend 3400,-Kč, za týden mimo hlavní sezónu 6800,-Kč a za týden v červenci a srpnu 11800,-Kč. Chata až pro čtyři osoby. Ceny jsou konečné včetně všech poplatků kromě elektřiny, která se účtuje dle skutečné spotřeby. Shlédněte foto a popis na a budete příjemně překvapeni, jak kvalitně lze v Čechách strávit dovolenou či víkend. Jděte hned na
Pronájem obytného vozu - rezervace na sezónu 2023
Půjčujeme celoročně - naše auto je vybaveno pro zimní provoz a připraveno pro Vás po celý rok:-) Přijímáme rezervace na sezónu 2023.. Spustili jsme rezervace na rsezónu 2023.. Zapůjčíme naše obytné auto Weinsberg Caraloft 650 MGH. Auto je pro 4 osoby, má vzduchový podvozek, oddělené WC, sprchový kout, zadní kameru a televizi. Solární systém a navýšená kapacita nádrže na vodu 150l - Vám umožní být nazávislí na připojení k elektrice. Auto má zadní aretační nohy, velkou lednici s mrazákem, stahovací dvojlůžko a velkou markýzu. Dále velkou garáž, držák na 4kola a tažné zařízení. Neúčtujeme žádné další poplatky. Více informací včetně rezervace naleznete na "" Auto máme plně pojištěno včetně asistencí. Budeme se na Vás těšit u nás pod Řípem, Švecovi:-) (pouze 45km od Prahy)
Smluvní přeprava osob.
Nabízím přepravu osob po CZ a Evropě. Řidiči mluví EN. Praxe pro cestovní kanceláře a firmy 22 let. info@