inzerce, prodej, prodám, bazar

Levi’s mikina velikosti : S

Kategorie: Mikiny

Nabízím mikinu značky Levi’s velikosti : S
Levi’s mikina velikosti : S
Podobné inzeráty
Levi's® - Mikina Relaxed T2 Graphic Crew
Prodám Mikinu Relaxed T2 Graphic Crew od značky Levi's®. Velikost: M (vzhledem k Relaxed střihu rozměry spíše sedí na velikost L). Šířka v ramenou: 57 cm Délka : 71 cm Mikina nebyla nikdy nošena pouze jednou vyzkoušena. Jedná se o nevhodný dárek. Preferuji osobní převzetí v Praze. Odkaz na prodejce s více informacemi o produktu zde:
Levi's x Mario mikina červená
Jedná se o kolaboraci značky Levi's a Maria. Mikina je ve skvělém stavu až na jednu malou čmouhu na kapse(nic viditelného)
Mikina Levi´s
Šedá mikina Levi´ s v bezvadném stavu, velmi krátce nošena. Vel. S Cena dopravy 65 Kč (možnost předání v Praze)
Dámská mikina, pončo
1) Super mikina "Adidas", velikost 42. Odřený jezdec u zipu, jinak jako nová, cena 250,- 2) Krásná mikina "Mitch&CO", velikost L, hezky řešená u krku, cena 150,- 3) Super mikina "Nike", velikost L, moc hezký nošený stav (našla jsem šmouhu na lemu vzadu), cena 350,- 4) Černá mikina "F&F", velikost 42, fleece, nenošená, cena 160,- 5) Černá fleece mikina/kabátek "Takko", velikost XL, zajímavá větší kapuce, hezký nošený stav, cena 160,- 6) Růžová fleece mikina, velikost XXL. Nošená hodně, místy fleece slehlý, ale určitě ještě poslouží, cena 50,- 7) Pončo "C&A", jako nové - na sobě 1x, cena 290,- 8) Mikina "C&A", vel. L, není úplně tenká, uvnitř tenký chlup, cena 120,-
Mikina Levi's velikost M
Prodávám mikinu Levi's jen párkrát nošená Vám dodá pocit komfortu! Hodí se jak na volný čas, využití najde i při sportu. Materiál: 100% Bavlna Kdybyste měli zájem napište na email livie2018@
Mikina Levi´s
Značka: Levi´s Velikost: M/L Barva: černá/potisk Stav: použitá, jako nová Všechno oblečení zasílám čisté, čerstvě vyprané a vyžehlené. Stejně tak jsem přístupný diskuzi o ceně :) Oblečení mohu zaslat přes Balíkovnu/Zásilkovnu, případně osobní předání. Neboj si napsat o další fotografie, stejně jako rád zodpovím další dotazy. A nezapomeň kouknout i na další mé inzeráty :)