inzerce, prodej, prodám, bazar

LEVORUKÁ akustická kytara Cort

Kategorie: Strunné nástroje

Dobrý den,
rád bych prodal levorukou akustickou kytaru Cort model AD880 CE.
Kytaru jsem zakupoval v kamenném obchodě za účelem naučení se.
Kytaru jsem ale použil jen párkrát a od té doby ji mám nevyužitou na stěnovém držáku. Kytaru bych prodal s ladičkou značky Korg a trsátkem.
popis:
Přední deska kytary je zhotovena z vrstveného smrku, zadní deska a luby z překližovaného mahagonu. K též mahagonovému krku je přilepen hmatník ze dřeva merbau osazený dvaceti pražci, orientaci po jeho ploše usnadňují poziční tečky. Spodní výřez těla nabízí dobrý dohmat i na vyšších polohách hmatníku.

O snímání zvuku se stará firemní preamp Cort CE304T s třípásmovým ekvalizérem, ovladačem hlasitosti a zabudovanou ladičkou.

Uchycení strun ve speciálně tvarované kobylce z merbau a chromovaných Die-Cast mechanikách zaručuje kytaře dobrý sustain a stabilitu ladění. Stylové zpracování podtrhuje lemovka z imitace slonoviny, výložka a zdobná rozeta z imitace perleti, logo na hlavici kytary a černý pickguard, který zároveň chrání lak kytary před poškrábáním.

Řada Standard s modely označenými zkratkou AD je pomyslnou vstupní sérií akustických kytar značky Cort vhodných pro úplné začátečníky či kytaristy, kteří nechtějí do nového hudebního nástroje investovat větší obnos. I při nižší ceně nabízí kytary Cort Standard velmi dobré zpracování a zvuk.
Parametry

Barva výrobce: Natural Satin
Barva: Natural
Povrchová úprava: Pololesk
Typ kytary: Dreadnought
Výřez: Ano
Korpus: Vrstvený
Přední deska: Smrk
Zadní deska: Mahagon
Luby: Mahagon
Krk: Mahagon
Menzura: 643 mm
Počet pražců: 20
Šířka nultého pražce: 43 mm
Hmatník: Merbau
Kobylka: Merbau
Nultý pražec: Plastový
Snímač: Ano
Typ snímače: Piezo
Model elektroniky: Cort CE304T
Ovládání: Volume, Bass, Middle, Treble, Tuner
Integrovaná ladička: Ano
Ladicí mechaniky: Cort
Hardware: Chrom
Kufr: Ne
Pouzdro: Ne
Struny: Coated Strings
Země výroby: Indonésie
(Zadní deska je lehce poškrábaná od sťenového držáku viz. Foto)

LEVORUKÁ akustická kytara Cort
Podobné inzeráty
elektrická kytara CORT CZ 20
Prodám elektrickou kytaru - Cort CZ-20 BK + pouzdro na kytaru Kytara prakticky nepoužitá Vlastnosti a specifikace kytara: Hlavní : Model: Cort CZ-20 BK Barva: černá Tělo: Typ těla: Les Paul Materiál: Mahagon Povrchová úprava: Polyuretan lesk Krk: Materiál: Mahagon Materiál hmatníku: Palisandr Upevnění: šroubovaný Počet pražců: 22 Poziční značky: blocky Elektronika: Snímače: 2x Humbucke Cort Antique Nickel Silver Konfigurace: HH Ovládání: 2x Volume, 2x Tone Hardware: Kobylka: T.O.M. Ladící mechaniky: Vintage Povrchová úprava: chromová
Levoruká akustická kytara CORT AD 810 LH OP
Prodám levorukou akustickou kytaru CORT AD 810, nehranou v podstatě novou. Zakoupenou zde: Ke kytaře mám i nový obal za 1900,-, viz foto. Předání možné v Praze.
KYTARA AKUSTICKÁ 6 STRUNNÁ LAG Tramontane T270ASCE PPP
KYTARA 6 STRUNNÁ AKUSTICKÁ LAG Guitar LAG Tramontane T270ASCE SLIM Slim verze kytar z pravidla hrají slabě akusticky , to ale neplatí u tohoto modelu . Zvukově výrazná hlavně středy a výšky doslova zvoní . Ač je to skutečně úzká kytara , tóny jsou dlouhé a krásně přeznívají hlavně u vybrnkávání . Jakmile ji zapojíte do reprosoustavy hraje výborně .Ideální pro podiové hráče . Krom toho LAG kytary jsou nádherné , otevřené póry - velmi málo laku tím kytara je hlasitá a určitě překvapí mnoho kytaristů . Díky tomu tato kytara potěší a překvapí i pokročilejší hráče. Navíc uzavřené olejové mechaniky Diecast zaručují perfektní držení ladění. Lag kytary mají velmi dobrou výstupní kontrolu u výrobce . Na pohled jsou kytary jedny z nejhezčích vůbec - skvělá povrchová úprava PROČ JSOU U NÁS KYTARY ZA TAK PŘÍZNIVÉ CENY, KDE ZVUK A PŘÍJEMNÁ HRA NA NĚ DALEKO PŘEVYŠUJE JEJICH CENU ? CHCEME, ABY KAŽDÝ NÁSTROJ S JEHO MAJITELEM NEJEN TVOŘIL SVŮJ PŘÍBĚH, ALE TAKÉ ABY MUZIKA DÁVALA RADOST A POTĚŠENÍ KAŽDÉMU MAJITELI, KTERÝ SI U NÁS NÁSTROJ POŘÍDÍ A DĚLAL TAKÉ RADOST VŠEM KDO HO USLYŠÍ. SAMI TO PRAKTIKUJEME UŽ SPOUSTU LET A VÍME, JAK DŮLEŽITÉ JE MÍT V RUCE NÁSTROJ KDE JE UŽ ZÁŽITKEM A POTĚŠENÍM NA NĚJ HRÁT. seřízená LAG Tramontane Slim T270ASCE Natural Elektroakustická kytara s tvarem těla typu slimbody Auditorium s výřezem. Tělo kytary je vyrobeno ze dřeva mexican snakewood s přední deskou z masivního smrku. Celé tělo je zhotoveno v matném provedení. O uchycení strun se stará kobylka z dřeviny Brownwood s černým grafitovým struníkem. Krk nástroje je vyroben ze dřeva Khaya, také v matném provedení. Stejně, jako kobylka, i hmatník je vyroben z dřeviny Brownwood a osazen 20 pražci typu Medium Jumbo. Menzura krku je 650mm a šířka nultého pražce zhotoveného z grafitu je 43 mm. Hlava nástroje je zdobena intarzií ve tvaru loga LAG a po obou stranách má umístěnou trojici mechanik v černém matném provedení. Kytara je osazena elektronikou Fishman Ink3. Barevné provedení: Natural. Parametry a specifikace Funkce Počet strun 6 Vlastnosti Preferovaná ruka Pravá ruka Výřez (cutaway) Ano Barva Natural Počet pražců 20 Snímače Ano Barva podle výrobce Natural Materiál Přední deska Smrek masivní Hmatník Brownwood Příslušenství Struny D’Addario EXP Rozměry a hmotnost Šířka nultého pražce (mm) 43 Velikost pražců Medium Jumbo Menzura (mm) 650 ! Kytary u nás prochází výběrem a seřízením !
Elektroakustická kytara Cort CEC1 OP, TOP STAV
Prodám minimálně hranou elektroaktustickou kytaru značky Cort CEC1 OP + nové struny Savarez 500AR. Kytara je osazena firemním preampem Cort CE304T s ovládačem hlasitosti, třípásmovým ekvalizérem a zabudovanou ladičkou. Top stav, v záruce do 5/24, paragon dodám. Nevyužijeme. Klasické elektroakustické kytary značky Cort s označením CEC nabízí feel a vlastnosti akustických kytar v podobě užšího těla se spodním výřezem, šířky nultého pražce 45 mm a osazení aktivní elektronikou ve spojení se zvukem nylonových strun. Tělo modelu CEC1 OP je zhotoveno z přední desky z překližovaného cedru a zadní desky a lubů z též překližovaného mahagonu s povrchovou úpravou s otevřenými póry (Open Pore). Užší tělo nástroje (83 mm) bude vyhovovat začínajícím i ostříleným muzikantům. K mahagonovému krku je přilepen hmatník ze dřeva merbau osazený dvaadvaceti pražci. Spodní výřez těla (Venetian Cutaway) nabízí dobrý dohmat i na vyšších polohách hmatníku. Tradiční prvky doplňuje zdobná rozeta a černá lemovka.
Kytara CORT Earth 70 OP + obal
Prodám kytaru Cort Earth 70, staří necelé 2 roky, rok nevyužívaná, jako nová. Cena kytary 5200 Kč, Obal Dreadnought cena 1000 Kč
Kytara - NOVÁ PC: 15 000,-
elektro-akustická kytara, Typ těla: Dreadnought, Série: PF, Vrchní deska: smrk, Zadní deska, Luby: mahagon, Krk: mahagon, Hmatník: palisandr, Počet pražců: 20, Menzura: 25,5" (648mm), Šířka nultého pražce: 1,65" (42mm), Kobylka: palisandr, Ladící mechanika: Ibanez Die-Cast, Elektronika: Ibanez USP, AEQ2T preamp, 2 pásmový EQ, ladička, Povrchová úprava: Black PF 15ECE od společnosti Ibanez je elektro-akustická kytara s typem těla Dreadnought ze série PF. Tato série nabízí klasické nástroje, které v sobě spojují kombinaci tradičních akustických kytar s moderními postupy při konstruování. Kytara disponuje skvělou ovladatelností, výbornou hratelností, vysokou kvalitou a samozřejmě úžasným zvukem. Vrchní deska PF 15ECE je vyrobena ze smrkového dřeva, zadní deska a luby jsou z mahagonu. Mahagonový je taktéž i krk nástroje. Ten je osazen palisandrovým hmatníkem s 20 pražci. Délka menzury je 25,5" (648mm) a šířka nultého pražce je 1,65" (42mm). Pochromovaný hardware obsahuje kobylku z palisandru a ladící mechaniku Ibanez Die-Cast. Kvalitní přenos zvuku zajišťuje elektronika složená ze snímače Ibanez USP a předzesilovače AEQ2T. Kytara je doplněna o vestavěnou ladičku a 2 pásmový ekvalizér. Povrchová úprava nástroje je Black. + 500,- fusak NOVÝ