inzerce, prodej, prodám, bazar

lezecké chyty velké 12ks

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám:
lezecké chyty velké 12ks
cena za set: 3.500,-
lezecké chyty velké 12ks
Podobné inzeráty
Nové lezecké chyty THEREX Croissant Set - 22 kusů
Prodám nové, nepoužité lezecké chyty/struktury Therex Climbing Holds ze zcela nové sady THEREX Croissant, dvoustrukturové chyty - z jedné strany pozitivní oblina, největší struktura má 49 x16 x11 cm, velikosti: 1x XXL, 1x XL, 2x L, 4x M,8x S, 6x XS,přiložená karabina není součástí, pouze pro porovnání velikosti, sleva 20%, materiál polyuretan, možnost různých barevných variant
Nové lezecké chyty THEREX Climbing - 9 kusů
Prodám nové, nepoužité lezecké chyty/struktury Therex Climbing Holds ze zcela nové sady THEREX Croissant, dvoustrukturové chyty - z jedné strany pozitivní oblina, největší struktura má 49 x16 x11 cm, přiložená karabina není součástí, pouze pro porovnání velikosti, sleva 25%, materiál polyuretan,
Nové dětské lezecké chyty THEREX Climbing - 23 kusů
Prodám set nových nepoužitých chytů Therex Climbing , sleva 20%. Jedná se o zvířátkové chyty, madla a obliny velikosti S-XL, sada je vhodná pro děti, možnost dovýroby i jiné barevné varianty, možnost doplnění o spojovací materiál na vyžádání, karabina není součástí setu ( pouze pro porovnání velikosti - velikost karabiny 10 cm), možnost sestavení sady chytů dle vašich požadavků více na:
Betonové lezecké chyty
Prodám betonové lezecké chyty vlastní výroby Každá sada obsahuje 25 ks chytů převážné větších rozměrů. Pro referenci velikosti je přiložena 1m lat. Sady obsahují i kotvicí materiál na překližku (šroub M10 a narážecí matku). Na fotkách 2 realizované instalace. Cena je 1750 za celou sadu + náklady na přepravu (PPL+dobirka 138,-, případně osobní vyzvednutí ve Vizovicích). Za takto velké chyby by jste v obchodě dali minimálně dvojnásobek. Je možné se instalace přijet podívat a konzultovat.
Nové dětské lezecké chyty THEREX Climbing - 41 kusů
Prodám set nových nepoužitých chytů Therex Climbing Holds , jedná se o promo sadu z důvodu focení a čištění nových forem, některé chyty mírně znečištěny ( pouze kosmetická vada), barva cihlově červená, sada je slevou 20%, původní cena 5535,-Kč. Jedná se o madla, lišty, stisky a obliny velikosti S-XXXL, sada je vhodná pro komerční/zájmové stěny, nebo větší domácí lezecké stěny, karabina není součástí setu ( pouze pro porovnání velikosti - velikost karabiny 10 cm).
Nové dětské lezecké chyty THEREX Climbing - 28 kusů
Prodám set nových nepoužitých chytů Therex Climbing Holds , je slevou 25%, původní cena 2799,-Kč. Jedná se o madla a obliny velikosti S-XL, sada je vhodná pro děti, možnost dovýroby i jiné barevné varianty, možnost doplnění o spojovací materiál na vyžádání, karabina není součástí setu ( pouze pro porovnání velikosti - velikost karabiny 10 cm) více na: