inzerce, prodej, prodám, bazar

Liquin Original - Novy

Kategorie: Umělecké předměty

Nepouzivy - Neotevreny
Liquin Original - Novy
Podobné inzeráty
MAĽBA-ORIGINÁL: BAČA s OVEČKOU NA PLECIACH, r.1984-ZĽAVA
Predám MAĽBU-ORIGINÁL: BAČA s OVEČKOU-BERÁNKEM NA PLECIACH-DO HOR, suchý pastel pod sklom, rok 1986, neznámy autor. NOVÝ rám s novým sklom, NOVÁ adjustácia Rozmery 82 x 67 cm. Na MAĽBE je použitý veľmi KVALITNÝ suchý pastel, lebo FARBY od vzniku-namaľovania-sú STÁLE ROVNAKÉ-PôVODNÉ-ANI NAJMENŠÍ NÁZNAK-ZMENY FARIEB. ORIGINÁLY umeleckých diel: začínajú byť v SÚČASNEJ DOBE-VIAC CENENÉ a VZÁCNEJŠIE a HODNOTNEJŠIE. MOTIVAČNE-NÁMET: je VHODNÝ najmä TERAZ: v SÚČASNOM PREDVEĽKONOČNOM OBDOBÍ, kde sú BERÁNEK-OVEČKA tiež symbolmi VEĽKONOČNÝCH SVIATKOV. ORIGINÁL OBRAZ-je VHODNÝ do súkromných zbierok. Aj ako originálna bytová, interierová dekorácia, a do miestností a zariadení-Koliby, Salaše, folklórne izby a miestností zamerané na ľudovú kultúru, architektúru a folklór. Pôvodná CENA 2900 Kč.-Od DNES ZĽAVNENÁ na cenu: 2500 Kč. STABILNÁ-bez VPLYVU MENIACEHO SA KURZU EURA. TEL.: +421902519254-MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ DEŇ. Posielam poštou na Dobierku, alebo na účet. MOŽNÝ JE AJ OSOBNÝ ODBER.
Originál Obraz Bedřich Horálek Kytička
Prodám originál obraz Kytička s Čemeřici - originál grafický list 147/200 rozměr 33 x 22 cm s rámem 40 x 53 cm. Stav je pěkný. Cenu nabídněte a bližší informace na telefonu.
ORIGINÁL OBRAZ J.KOSEJK R.1936
NABÍZÍM ORIGINÁL OBRAZ OD J. KOSEJKA Z ROKU 1936 Velmi dobrý stav Malba na plátně Signace autora Originál dřevěný rám Zn. Dohoda
Marcel NIEDERLE, ORIGINAL kresba, OLYMPIJSKÉ HRY
ORIGINÁL kresba, 50.-60. léta. Signováno, vzadu na rubu kresby autorské razítko a jako bonus ještě jedna kresba...:-) Obraz byl adjustován do nového rámu. Rozměry včetně rámu cca 29,5 cm x 24 cm. TOP STAV! Stylová dekorace, krásný dárek… O autorovi: Marcel Niederle (1898 – 1990) byl český výtvarník, akademický malíř a pedagog na Umělecko¬průmyslové škole v Praze. Od roku 1917 – 1922 byl žákem Maxe Švabinského. Specializoval se na kresby ze všech odvětví sportu. Velkého uznání dosáhl ve 20. letech zejména v zámoří, kde působil 4 roky v slavném časopise Sport Ilustrated. Autor má ve světě dodnes mnoho příznivců z řad sběratelů.
Spiderman podepsaná malba originál
prodám podepsaný originál od autora Marca Russo, který tvoří komiksy pro Marvel
Originál obraz olej na plátně krajinka signováno Sleva
Prodám originál obraz olej na plátně krajinka. Obraz je dole signován. Rozměr obrazu je včetně rámu 79 x 57 cm. Stav a vše ostatní je patrné z fotografií. Bližší informace na telefonu. Preferuji osobní převzetí v Brně. Při rychlém jednání dám slevu.