inzerce, prodej, prodám, bazar

Lis na kulaté balíky Deutz Fahr Varimaster 560

Kategorie: Zemědělská technika

Na prodej lis na kulaté balíky Deutz Fahr Kverneland

Pro více informací o stroji a ceně volejte na tel. číslo:

Variabilní komora
Průměr balíku 0,8m - 1,6m
Požadovaný výkon 40kW
Šířka sběrače 2,1 m


Dobrý stav


Pro více informací o stroji a ceně volejte na tel. číslo:


Další inzerované stroje: teleskopický nakladač JCB, lis na balíky Deutz Fahr Kverneland a Pottinger, Hon UN, kolový traktor Deutz-Fahr 0 TTV, Napaječka a cisterna pro dobytek, mulčovač, Luční smyky, shrnovač Claas Liner
Lis na kulaté balíky Deutz Fahr Varimaster 560
Podobné inzeráty
Prodám lis na kulaté balíky DEUTZ-FAHR VARIMASTER 560
Prodám lis na kulaté balíky DEUTZ-FAHR VARIMASTER 560, variabilní komora, požadovaný výkon 40 kW, průměr balíku od-do: 0,8-1,6 m, centrální mazání. Šířka balíku: 1,2 m Šířka sběrače: 2.1 m rok 2009
Lis na kulaté balíky GREENLAND (KVERNELAND, DEUTZ-FAHR)
Lis na kulaté balíky GREENLAND (KVERNELAND, DEUTZ-FAHR) RV126L ZACHOVALÝ, variabilní komora do 1,8 m rotační podavač s řezáním 14 nožů, balení do sítě, sběrač 2,1 m, odvalovací rampa, centrální mazání řetězů koncern GREENLAND- stejné stroje značek DEUTZ-FAHR, KVERNELAND a VICON tel:
Lis na kulaté balíky DEUTZ-FAHR GP2.50-OC ZÁNOVNÍ STAV
Lis na kulaté balíky DEUTZ-FAHR GP2.50-OC ZÁNOVNÍ STAV !!! Minimálně používaný, pevná válcová komora 1,5m, rotační podavač s řezáním (až na 14 nožů), balení do provázku. tel:
Lis na kulaté balíky Deutz Fahr MP135
Lis na kulaté balíky Deutz Fahr MP135 Rok výroby: 2008 Počet balíků: 23.160 Cena bez DPH
Lis Deutz Fahr
Prodám lis Deutz Fahr Varimaster 590. Variabilní lisovací komora. Průměr balíku 0,8-1,9m. Sběrač s pracovním záběrem 2,1m. Vkládací rotor bez řezání. Vázání sítí. Vyhazovací rampa. Ovládání elektronickým terminálem. Kontaktovat pouze na telefon. Na SMS nereaguji. Email neplatný.
Lis na kulaté balíky New Holland Roll Belt 150 Crop Cutter
Dobrý den, prodám lis na kulaté balíky New Holland Roll Belt 150 Crop Cutter. Jedná se o lis s variabilní komorou a umí balíky do 150 cm. Lisuje jak měkké tak tvrdé jádro. Rok výroby lisu je 2016, jsme prvním majitelem a má nalisováno 8158 balíků. Lisováno cca 1300 balíků ročně, z toho cca 600 balíku senáže 100 balíků sena a zbytek sláma. Lis má 15 kudel a je připravený k provozu. Balení do sítě, podávací šnek s řezáním, centrální mazání řetězů a ložisek, odvalovací rampa, skládací kolečka, 4 nekonečné pásy, uveze i dvě náhradní sítě. Na lisu před dvouma roky měněny dvě ložiska a čidlo na velikost balíků, jinak je ok. Lis je celoročně garážovaný a po každém lisování čištěn vzduchem. Důvod prodeje je ziskání dotace na nový lis. Pro bližší informace klidně volejte, cena v rozumné míře k jednání.