inzerce, prodej, prodám, bazar

Lisování briket

Kategorie: Dřevoobráběcí stroje

V rámci vytížení briketovaciho lisu nabízíme lisování briket z Vašeho dřevního odpadu, z pilin a hoblin. Zbavíte se odpadu a získáte ekologické palivo za 6kc/kg.
Lisování briket
Podobné inzeráty
Briketovací lis Profilis MAXX - Nový - Doprava zdarma
Briketovací lis 25MAX - Doprava, sestavení lisu a proškolení obsluhy zdarma. Tento poloautomatický briketovací lis svou unikátní koncepcí umožňuje výrobu briket z pilin, hoblin a dřevního prachu bez velké počáteční investice. Bez použití dalších pojiv získáte z odpadu topivo, které má velkou výhřevnost. Nemusíte zaplatit statisíce, abyste mohli vyrábět levné brikety. Stroj je vybaven jednoduchým plnícím mechanismem, obsluhu zvládne každý a odměnou za jednu hodinu práce je celý večer strávený v teple u Vašeho krbu, nebo kamen. Pokud lisujete materiál z čistého dřeva, bez příměsi dřevotřísky, nebo MDF, můžete na briketách i grilovat. Lis umí lisovat: Hoblovačky, piliny, prach, měkké i tvrdé dřevo, odpad z lamina, dřevotřísky, MDF. Nejlépe zpracovává míchaný materiál. Pro co nejlepší kvalitu brikety, používá kromě tlaku hydrauliky i topné těleso k lepšímu procesu uvolnění ligninu ze dřeva a tím k lepšímu spojení lisovaného materiálu. Technické parametry: Napájení 400 V Příkon 4,5 kW Průměr briket 54 mm Délka brikety 3 - 5 cm Lisovací tlak 170 bar Výkon lisu 10 - 20 kg/hod. Vlhkost vstupního materiálu 5 - 15 % Hmotnost lisu 130 kg Rozměr 180 x 60 x 120 cm 20 kg dřevěných briket nahradí: 29 kg hnědého uhlí 30 kg štěpky 11,3 m3 zemního plynu 7,6 kg LTO 85 kWh elektřiny – akumulace 81 kWh elektřiny – přímotop ŽÁDNÉ POJIVO! Pouze přirozené pryskyřice a lignin. Tlakem a doplňkovým ohřevem dojde k aktivaci těchto látek obsažených ve dřevě a brikety pak drží dokonale pohromadě. Dřevěné brikety: výhřevnost 18,8 MJ/kg, obsah popela jen 0,35%, obsah vody jen 9,2% Cena je v Kč včetně DPH, záruka, daňový doklad.
Briketovací lis 15Home - model se zesílenou pístnicí
Doprava, sestavení lisu a zaškolení obsluhy zdarma. Tento briketovací lis svou unikátní koncepcí umožňuje výrobu briket z pilin, hoblin a dřevního prachu bez velké počáteční investice. Proběhly i úspěšné zkoušky lisování drceného papíru a sena, u těchto materiálů ale doporučujeme zkoušku před nákupem. Bez použití dalších pojiv získáte z odpadu topivo, které má velkou výhřevnost. Technické parametry: Napájení 230 V Motor 2,3 kW Průměr briket 50 mm Délka brikety 3 - 5 cm Lisovací tlak 8 tun Výkon lisu 5 - 12 kg/hod. Vlhkost vstupního materiálu 5 - 15 % Hmotnost lisu 120 kg Rozměry 1700 x 520 x 900 mm Objem násypky 52 litrů Český výrobek, záruka, daňový doklad. Jedině teď a tady se zesílenou pístnicí, zamezující ohnutí při nepozornosti obsluhy. Cena je v včetně DPH.
Briketovací lis BRIKLIS BrikStar EK20
Jednoduché ovládání, nízká spotřeba Lis zapojíte do sítě bez složité montáže a ovládáte jej pouze jedním vypínačem. Můžete jej nechat pracovat bez obsluhy, odejít z dílny, protože se sám při vyprázdnění materiálu z násypky odstaví z provozu. Instalovaný příkon je nízký, 2,4 kW. Bezpečný provoz Čtvercová násypka o objemu 0,6 m3 se stupňovitou konstrukci dna má mechanicky poháněné vyhrnování s pěti rameny a svisle vyplněné rohy pro dokonalé vybrání materiálu Síto umístěné v násypce zajišťuje bezpečnost obsluhy. Díky němu se také nedostane do násypky větší kus dřeva, který by mohl poškodit lis. Lisování proti pevné přepážce Lisovací komora má válcový tvar a je z jedné strany uzavírána pevnou přepážkou. Každá briketa je stlačena maximální možnou silou lisu. Výkon lisu je závislý na sypné hmotnosti materiálu. Brikety vypadávají z lisovací komory do připraveného obalu. Pracovní prostředí Lis můžeme vybavit hydraulickým olejem pro provoz v nízkých teplotách. Můžete jej pak provozovat v nezateplené místnosti či venku pod přístřeškem. V případě připojení násypky na tlakový systém by mohlo docházet k nepříjemnému vyfukování materiálu lisovací komorou, která je v jednom kroku pracovního cyklu otevřená. Při otevřené násypce je toto nebezpečí minimální. Materiály pro lisování: odpad ze dřeva ve formě pilin a hoblin optimální vlhkost 8 až 12 % rozměry materiálu menší než 10 mm v jednom směru sypná hmotnost minimálně 70 kg/m3 Jiné materiály doporučujeme ověřit bezplatnou výkonovou zkouškou Jedná se o nový stroj se zárukou !!!!! SKLADEM K DODÁNÍ IHNED !!!!! Uvedená cena je bez DPH
Briketovací lis NGN30 - nový stroj
Briketovací lis NGN 30 je určen pro zpracování dřevního odpadu a výrobu dřevěných briket z něj 6 – 12 % vlhkosti a frakci max. 10 mm. Nový stroj se zárukou. Doprava zdarma. Cena je v Kč bez DPH. Šířka (cm) 130 Hloubka (cm) 120 Výška (cm) 130 Průměr brikety (mm) 60 Pracovní výkon (kg/h) 10 – 30 * Objem zásobníku přibližný (l) 800 Ovládací napětí 24 V DC Výška plnění zásobníku (cm) 140 Příkon ( kW / h ) 2,5 Výkon motoru ( kW ) 3 Potřebné jištění připojovací zásuvky ( A ) 20 Charakteristika jističe B ( C ) Objem olejové nádrže ( litry ) 35 Typ hydraulického oleje ( ISO VG ) HVLP 32 Maximální tlak hydraulického systému ( bar ) 200 Celková hmotnost (kg) 350 *Vždy záleží na objemové hmotnosti a sypnosti lisovaného materiálu a uvedené hodnoty jsou orientační a mohou se lišit až o 30 %
Briketovací lis
Prodám briketovací lis Comafer dynamic s dochlazovací dráhou a zalamovačem briket. vše na foto. lisuje piliny slámu štěpku papír atd. cena 220 000kč stále v chodu předvedu.k lisu 2x nadstavec na zásobu lis. materialu.
Briketovací lis - dokumentace pro stavbu
Prodám dokumentaci mechaniky pro stavbu briketovacího lisu na piliny a hobliny. Dokumentace obsahuje výrobní výkresy dílů s popisem typu materiálu, u nakupovaných dílů typ a název výrobce, schema hydrauliky s popisem typu prvků a výrobce + výrobní výkresy hydraulického agregátu. Dále také elektroschemata s rozpisem komponent pro automatický chod stroje. Parametry: průměr briket 40mm, 3x hydraulický válec, výkon 25-40 kg/h podle hrubosti. Vše ve formátu pdf a jpg. Platba 300,-Kč převodem předem a stažením z internetu. Vzorky z dokumentace pošlu na vyžádání mailem. Video: