inzerce, prodej, prodám, bazar

Loď s pevným kýlem

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám loď Sportis IDEA 2000 se závěsným motorem HONDA 90 včetně brzděného vleku. Vše je ve velmi dobrém technickém stavu s pravidelným každoročním servisem. Celá loď je používána vždy pouze v sezóně.
Loď je vyrobena v roce 2008, je určena pro 6 až 7 osob, má boční nafukovací válce vyrobené z kvalitního materiálu hypalon a pevný laminátový kýl. Délka lodě je 4,85m a šířka (s nafouknutými válci) je 2,42m. Součástí lodě je i zakrývací plachta celé lodě a stříška proti slunci (bimini).
Motor Honda BF 90D je vyroben v roce 2011, má výkon 90 HP (66,2 kW). Je rovněž ve velmi dobrém stavu a je každoročně servisován v autorizovaných servisech v intervalech předepsaných výrobcem.
Vlek je brzděný do 750kg, otypovaný na jízdu do 100km/h. Pro jeho tažení postačuje řidičský průkaz skupiny B.
Loď s pevným kýlem
Podobné inzeráty
Rybářská loď
Prodám Loď WOR 5.20m Prodám loď, viz. fotografie... loď má skládací a sundavací bivak, loď se dá celá komplet uzavřít.... dále sklopný volant, na spaní dá se do strany a na loď se vejdou 2 lehátka...4 stojany a držáky prutů také sundavací... celá loď je obšita nerezem.... dále na hrazdě 2 světlomety a čerpadlo na vodu, když prší nebo zateče do lodi.... dvě komory na baterie k příďovému motoru, které mají spínač buď na jednu nebo druhou baterii..... dále je zde držák na příďový motor a velký kaslík na věci.... dále je zde hlavní vypínač baterie k motoru elektrika rozvedená různě po lodi... možná jsem něco vynechal, prostě je tam toho hodně a spousta práce udělaná... loď prodávám bez hlavního motoru a bez příďového motoru....pokud má někdo zájem o podvalník k lodi, tak po domluvě +30 tisíc za podvalník Loď se dá osadit až 50hp motorem Loď má číslo a novou technickou na 5 let. Cena za loď 140 tis.
Plachetnice Beneteau First Class 8
Dobrý den, prodám francouzskou plachetnici tovární výroby Beneteau First Class 8. Loď je kompletně upravená a její plavební vlastnosti jsou oproti i tak velmi dobrému originálu ještě výrazně vylepšeny. Původní litinový sklápěcí kýl byl nahrazen delším CARBONOVÝM kýlem s olověnou bombou o váze 300 kg. Díky tomu bylo možno na loď nainstalovat CARBONOVÝ a delší stěžeň ( 120 tisíc Kč) a větší takeláž. CARBONOVÉ ráhno. Hlavní plachta v hodnotě 100 tisíc Kč přešitá z australského speciálu Sports 8 - vynikají tvar a výkon !!! Letos nové celoCARBONOVÉ balanční kormidlo - loď kormidlujete dvěma prsty. Loď disponuje dvěma čeleny, jedním CARBONOVÝM a druhým duralovým. Tři rolfoky, dva letos nové. Navíjení na CODE Zero, na Genaker i na kosatku. Rozbalení genakru a jeho následné stažení je otázkou několika vteřin a téměř bez rizika a námahy. Vloni proveden nátěr spodku - antifouling. Uvnitř lodi není nic navíc, vše podřízeno maximálnímu snížení váhy. Nicméně nebyl by velký problém dodělat lůžka pro přespání - v originálním provedení v lodi tohoto typu stejně nic jiného není. Loď se pravidelně umisťuje na prvních místech v Orlickém poháru, přičemž dokáže konkurovat lodím o metr, metr a půl delším...Loď je v tuto chvíli závodním speciálem ve smyslu toho, že se nepoužívá na nic jiného než na závodění a na kvalitní jachting. K lodi je kompletní sada plachet včetně Genakeru, po dohodě i sada těžkých menších plachet do extrémního větru. K lodi je koza na převoz na plaťáku. Více info a fotografií zašlu mailem. Děkuji Dále mám na prodej původní duralový stěžeň z Beneteau First Class 8, ale již předělaný na sklápěcí verzi. K němu sadu velmi pěkných lehkých plachet od ProYachting. Kormidlo k této lodi ve tvaru původního, ale již předělané a odlehčené. A nakonec kýl na First Class 8 předělaný z First 7,5 - lepší rozložení váhy a ovládání oproti originálu. Ceny dohodou. Cena loďě s původním duralovým stěžněm a oplachtěním 249 tisíc Kč. Cena s carbonovým stěžněm a závodní australskou plachtou 369 tisíc Kč. Beneteau First Class 8 zu verkaufen, Beneteau First Class 8 te koop, Beneteau First Class 8 for sale, Beneteau First Class 8 sa vende, regata, regatta, sailing, racing, carbon mast, sportsboat, Melges, Seascape, Tboat, RS, genaker
Loď SIL 435 + lodní motor YAMAHA + přívěs
Prodám loď SIL 435 s lodním motorem Yamaha 30 HP rv. 2021 včetně vybavení. Je to loď s otevřenou palubou, která se hodí pro rybolov nebo rekreační plavbu, přímořskou plavbu. Má délku 4,35 metru a šířku 1,75 metru. Může pojmout až 4 osoby a má maximální nosnost 400 kg. Loď je vyrobena z laminátu polyesterové pryskyřice a skelného vlákna. Loď je vybavena elektrickým systémem, osvětlením, kormidlem a dalšími doplňky Loď je cenově dostupná a nabízí dobrý poměr cena/výkon. Pokud hledáte jednoduchou a praktickou loď pro krátké výlety na vodě, SIL 435 by mohla být dobrou volbou pro Vás. Nadstandartní vybavení lodě: Echolot Lowrance HOOK 2 Vestavěná nádrž na 40L benzínu. Bimini Bateriový odpojovač + baterie. Rychloměr + palivoměr Cena za vše 329 990 Kč ( loď + motor+ přívěs + vybavení lodě) V případě jakéhokoliv dotazu jsem Tu pro Vás. @info@ T: Ahoy.
Kajutová loď mistrál 680
Cena je za loď. STK 2026 V případě zájmu motor 15HP mercury 2019, servisovaný, 140 mth. - 50 tis. Přívěs 1500 kg (2020) - 50 tis. Důvod prodeje - přešel jsem na větší. Loď jsem zakoupil v roce 2020, lehce rekonstruoval. Nové nátěry uvnitř, nové biminy, nové matrace, nová el 12V. Splachovací wc mořské i do nádrže - třícestný ventil. Vak na tekoucí vodu 100l. Nádrž na benzín 55l. Loď jsme požívali pro rodinné účely, čistá, suchá. Na zimu matrace a biminy uschovány doma včetně nádrže. Loď přes zimu pod stanem (na fotce ještě s biminy). Nyní je loď na vozíku. Pouze volat - na email nereaguji. Příslušenství (kotva, fendry, lana jen při koupi celého kompletu - loď, motor, vozík - 299 tis. Motor připraven na sezónu, servis proveden 2/2023 Nový majitel by mě udělat antifouling Tel:
Praha, kajutova lod Silverline 19, manipulační vlek
Prodám kajutovou loď Silverline 19, stav plovatelná,muze hned na vodu, naposled jezdila s 5 hp motorem bez registrace. Lze přihlásit, byla evidována na Státním plavební úřadu. Stav kajuty, paluby viz.foto. V podlaze je potřeba vlepit novou překližku a prelaminovat.V kajutě se vyspi bez problémů dva dospělí 190cm, nad kajutou krásně ležení pro 3 osoby. Celý trup je velmi silný a pevný, apod. Krásné a prostorné badenplato a zabradlícka z teaku. Velmi kvalitní lukna nad kajutou. Cena lodě dříve 50.000 Kč, nyni 29.000kc. Stabilní krásná loď, vhodná na rybářinu díky velké otevřené palube nebo jako obytná loď. Délka s badenplatem 650cm. Kajutova, rekreační, rybářská loď,člun, jachta. Loď nyní uložená 15 km z Prahy po D1. Cena bez vleku.
Kajutová loď 430 +přívěs ( šíbr, zastřešení ) NOVÁ
Kajutová loď 430 cm + přívěs. Kabinový laminátový člun-loď, určený k turistice a rybaření. Člun je vybaven nerezovým zábradlím na přídí a bocích, antifouling nátěr ponoru, zadní a přední kotevní kladka, 4x vazák, kap. křeslo výškově stavitelné +volant s přípravou kabelu na dálkové řízení motoru, 2x úložné boxy se zámky, střešní okno - šíbr, zastřešení paluby ( kočárek ). vrcholové světlo, roletové dveře se zámkem, nerezový řebřík do vody. Kabina je polstrovaná ( spaní 2 osoby ), elektroinstalace, osvětlení, matrace. kategorii C ( pobřežní plavba ). Spec.: délka 430 cm, šířka 170 cm, pro 4 osoby, motor do 30 HP L dlouhá noha, nebo krátká noha ( 22,1 kw )váha 276 kg, lod je certifikována, záruka 2 roky. V ceně je podvalník , trailer ( nápravy Knott i naviják ) loď do 5 m. Vše je nové neregistrované určené k přihlášení. Pozn. Pokud bude loď vybavena motorem 5 HP není potřeba žádné registrace ani oprávnění k řízení. Cena bez 21% DPH 145 454,-Kč, s DPH 176 000,-Kč