inzerce, prodej, prodám, bazar

Lodní motor Johnson 5PS 4Takt - TOP STAV

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Nabízím lodní motor Johnson 5PS 4Takt (shodné se Suzuki) v naprosto top stavu. - viz foto. Noha bez otluků či koroze, šroub ok, pouze drobné známky od přepravy na haubně. Krátká noha, interní tank, přípojka pro externí (není součástí, řazení V-N-Z, servisní nářadí, přidělány "hydrostabilizátory" pro lepší jízdní vlastnosti. Tichý, ekologický, úsporný, nový olej a nová svíčka. Vhodný k naf.člunu či k loďce s nízkým zrcadlem. Není potřeba registrace na SPS ani oprávnění k řízení. Kupní smlouva a předvedení v chodu při předání. Prodej bez stojanu. Předání v Praze po domluvě.
Lodní motor Johnson 5PS 4Takt - TOP STAV
Podobné inzeráty
Lodní motor Johnson 5PS 4Takt - top stav - zimní cena
Nabízím lodní motor Johnson 5PS 4Takt (shodné se Suzuki) v naprosto zachovalém stavu - viz foto. Téměř neježděný, noha absolutně bez otluků, škrábanců či náznaků koroze, šroub taktéž. Nový olej, svíčka - připraven na sezónu. Krátká noha, interní tank, možnost připojení externího (není součástí), řazení V-N-Z, váha 26kg. Úsporný, tichý ekologický, vhodný k naf. člunu či k loďce s nízkým zrcadlem. Není potřeba registrace na SPS ani oprávnění k řízení. Kupní smlouva a předvedení v chodu samozřejmostí. Prodej bez stojanu.
Lodní motor Tohatsu 5PS 4Takt - TOP STAV  ZIMNÍ CENA
Nabízím lodní motor Tohatsu 5PS 4Takt MFS5B v naprosto zachovalém stavu - viz foto - noha bez koroze či otluků, šroub ok - pouze občasné rybaření na jezerech. Krátká noha, řazení V-N-Z, externí tank 12l součástí, váha 24kg, r.v. 2009. Kvalita japonské značky, tichý, úsporný. Není potřeba evidence na SPS ani oprávnění k řízení. Vhodný pro naf.člun či k loďce s nízkým zrcadlem. Předvedení v chodu a kupní smlouva samozřejmostí, manuál, nářadí. Prodej bez stojanu.
Lodní motor 54 ccm 4Takt
Lodní motor 54 ccm 4Takt Prodám nepoužitý lodní motor krátká dlouhá nastavitelná noha original foto Spalovací lodní motor s rozvodem OHV, výkon do 5,0 HP ! Popis: Typ motoru - OHV Čtyřtaktní jednoválec Zdvihový objem - 54 ccm Výkon: 5,0 PS Otáčky - 8000 ot./min Hmotnost - 11,5 kg Karburátor 1 Integrovaná palivová nádrž 1,3 litru Systém zapalování - TCI Systém startování - Manuální (CM) Trimování - Manuální Řazení (od motoru) - Zpět-neutrál-vpřed Vylepšená ochrana proti korozi Ochrana proti startování (přes rychlost) zabrání náhodnému startu při zařazené rychlosti TCI zapalování pro jednoduší start a jedinečnou spolehlivost Velmi nízká úroveň výfukových emisí Nízká spotřeba paliva Plynulý a kultivovaný chod motoru Vysoký výkon
Lodní motor Johnson 6/4hp
Lodní motor JOHNSON 6/4 hp. Výkon 6hp, v dokladech zapsáno 4hp, není potřeba průkaz VMP. Délka nohy krátká - S, CE, 4takt, pr.2008, motor je v perfektním stavu. Vestavná nádržka, stejné jako Suzuki. Používáno v ČR, sladká voda. Cena 24950,- Kč S možností PROTIÚČTU vašeho motoru či lodi. Tel.: 00420 , seckap@ Po dohodě, možnost dodání zboží po celé ČR.
Lodní motor Johnson 5hp
Lodní motor JOHNSON 5 hp, S, CE, 4takt, pr.2007, motor po výměně oleje v motoru i převodovce. Vestavná nádržka, stejné jako Suzuki. Používáno v ČR, sladká voda. Cena 18950,- Kč S možností PROTIÚČTU vašeho motoru či lodi. Tel.: 00420 , seckap@ Po dohodě, možnost dodání zboží po celé ČR.
Motorový člun Vieser + Yamaha 25PS (nebo Suzuki 5PS)  TOP
Nabízím tovární motorový člun Vieser v absolutně zachovaném stavu s motorem Yamaha. Člun v původním stavu, nebarvený, téměř jak nový, bez poškození. Délka člunu 3.20m, šířka 1,35m. 4osoby. Ke člunu je dodáváno tovární biminy s možností kompletního uzavření v případě nepříznivého počasí. Na člunu je nainstalován motor Yamaha 25PS 2Takt s ručním i el.startem, nové svíčky a impeller, nádrž 22l s odpojitelnou hadicí, zcela nová 12V startovací baterie, pádla, háček, fendry, kotva s lanem, poziční světlo, lékárnička atd.- kompletní povinná výbava. Ke člunu taktéž zakrývací plachta pro transport či stání na vodě. Doklady k přihlášení lodě, po dohodě zajistím tech. prohlídku a přihlášení na SPS přímo na Vaše jméno. Pro ty, kdo nevlastní průkaz VMP mohu osadit člun motorem Suzuki 5PS 4Takt (aktuál.model) bez nutnosti registrace na SPS a bez nutnosti oprávnění k řízení.(poslední foto). Člun js možné transportovat i na klasickém větším vozíku s odnímatelnými čely. Trailer není součástí prodeje.