inzerce, prodej, prodám, bazar

Lovecké nože

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám nový lovecký nůž z pravého paroží a nylonový pouzdrem délka čepele 18cm,síla 3,3mm čepel Finka nerez ocel 440 tel.


Lovecké nože
Podobné inzeráty
Lovecké kalhoty Afars Twill
Prodám nošené lovecké kalhoty Afars Twill. Chybí knoflík na jedné kapse. Nošené, ale velice zachovalé a pevné kalhory. Pas 82cm. popis: Klasické lovecké kalhoty twillové se dvěma klínovými kapsami, zadní kapsou a kapsičkou na nůž. Lovecké kalhoty Twill jsou ošetřeny vodoodpudivou Teflonovou úpravou, která umožňuje snadnější čištění.
Myslivecké a lovecké potřeby a příslušenství různé koupím
Myslivecké a lovecké potřeby jako dalekohledy, puškohledy, vábničky, sošky, obrazy, knihy, lovecké lístky, pozvánky na hony, pohlednice, odznaky , náboje ZP mám, nože, tesáky a podobně koupím.
LOVECKÉ KALHOTY SOLOGNAC vel.L "nové, v záruce"
LOVECKÉ KALHOTY SOLOGNAC vel.L "nové, v záruce" Popis výrobce: Kalhoty na lov a k pozorování přírody v teplém počasí. Kalhoty vyrobené z lehkého a prodyšného materiálu. 6 % elastanu umožňuje volnost pohybu a 94 % polyamidu zajišťuje rychlejší schnutí. INFO VÝROBCE: KALHOTY JSOU NOVÉ, NEPOUŽITÉ! ZÁRUKA DO ROKU 2024! (důvod prodeje je nepadnoucí střih) DOPRAVA & PLATBA : Balíkovna 65,-Kč při platbě předem Balíkovna - Dobírka 85,-Kč Platba: Převodem na účet. U DOBÍRKY SI PROSÍM PLATBU 85,- Kč předem jako zálohu. ZA KVALITU RUČÍM. POCTIVÉ JEDNÁNÍ JE SAMOZŘEJMOSTÍ. KONTAKTUJTE MNE PROSÍM POMOCÍ EMAILU.
lovecké nože
originální lovecké nože, nové, nepoužité v koženém pouzdru zn. Mikov 1100,-- druhý v zeleném pouzdře má rukojeť zvířecí nožka s kožešinkou, 700,--
Pouzdra na kapesní nože
Pouzdra určeno pro kapesní nože, zavírací lovecké kapesní nože. Pruvlek na široký služební opasek, viz. foto - 1. Boker Kalašnikov vnitřní rozměr 12x4,5x2 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 2. Pouzdro Gerber vnitřní rozměr 12,5x4x2 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 3. Pouzdro Smith Wesson s klipem vnitřní rozměr 17x5,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 4. Pouzdro Gerber vnitřní rozměr 12x5,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 320,- Kč + doprava 5. Pouzdro Winchester vnitřní rozměr 11x4,5x1,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, 6. Pouzdro SOG vnitřní rozměr 11x5,5 cm (výška, šířka, hloubka) cena: 300,- Kč + doprava, pouzdra je nové nepoužité, ruším sbírku nožů, ceny + doprava (zasilkovna převodem 79,- Kč, dobírka Česká pošta 150,- Kč)
Lovecké hroty
Prodám lovecké hroty V případě zájmu klidně zavolejte