inzerce, prodej, prodám, bazar

Lowepro Adventura TLZ 25

Kategorie: Brašny a pouzdra

Prodám foto brašnu Lowepro Adventura TLZ 25 na DSLR nebo CSC, je používaná, ale v dobrém stavu. Ideálně osobní odběr Praha nebo pošlu přes Zásilkovnu.
Lowepro Adventura TLZ 25
Podobné inzeráty
Nová foto brašna Lowepro Adventura TLZ 20 II
Zdravím. Prodávám tuto brašnu značky Lowepro. Dostal jsem jí v balíčku k fotoaparátu, ale nikdy jí nepoužil. Je úplně nová, pouze rozbalená. V případě zájmu mě prosím kontaktujte prostřednictvím emailu.
Brašna na fotoaparát Lowepro TLZ 20
Prodám brašnu na fotoaparát. Značka Lowepro. Vnitřní rozměry hloubka 16cm, délka 16cm, šířka 9cm. Včetně popruhu a dělící přepážky. Uvnitř dvě kapsy. Zvenčí poutko na uchycení k opasku. Použitá cca 14 dní. Zakoupil jsem další objektiv a je již malá. Na zrcadlovku se základním objektivem ideální.
FOTOTAŠKA LOWEPRO
Prodám pistolovou fotobrašnu LOWEPRO Adventura SH 100 , s praktickou konstrukcí (reverzní otevírání od těla), polstrovaným interiérem , odolnými vnějšími materiály a ochrannou pogumovanou spodní částí. Rozměry cca š-12cm, v-18cm, hl-10cm. Použitá jednou / špatně zvolená velikost /. Prosím v případě zájmu zašlete tel. kontakt, nemám čas na dopisování a inzerát je platný do smazání !!!
Lowepro Protactic TLZ 70 AW
Prodám tuto brašnu. Dostal jsem ji k vánocům, bohužel tělo mého fotoaparátu Nikon D3 komplet s objektivem je na na tuto brašnu velké a nevejde se. Je tedy nová, absolutně nenošená, v záruční lhůtě. Vnitřní rozměry jsou 16x15,5x20,5cm. Tedy rozměr pro 99% zrcadlovek. Spodní část brašny se dá rozšířit pro nošení delších nebo objemnějších objektivů.Jinak toto pouzdro patří k jednomu z nejpraktičtějších pouzder pro fotografy krajináře, kteří se toulají v přírodě, neboť se nechá nosit v postroji jako batoh a fotoaparát máte tedy v pohotovostní poloze před sebou. Kontakt na tel. nebo v Sušici
batoh pro fototechniku a notebook Lowepro fotobatoh
V perfektním stavu. Pouze osobní předání. Podrobnější detaily: Recenze a další info: Popis: Tříkomorový fotobatoh s ergonomicky dokonalou konstrukcí a mimořádně praktickým designem spodní fotokomora s modulárně nastavitelnými přepážkami, zadní komorova na 17" notebook, velká horní univerzální komora na osobní věci, možnost „přestavby“ na dvoukomorový turistický batoh, pohodlné široké ramenními popruhy s přezkami SlipLock™ a hrudním aretačním páskem, integrovaný stativový držák Tuck Away, ergonomický bederní pás s přezkami SlipLock™ pro upevnění dalších komponentů modulárního systému SlipLock™ (pouzdra na kompaktní digitální fotoaparát, pouzdra na objektivy, bottle bag – pouzdro na láhev atd.) dvě zipem uzavřené boční kapsy, dvě boční vnější síťové kapsy, pláštěnka All Weather Cover, která v případě potřeby ochrání batoh a jeho obsah při prudkém dešti Praktický batoh s nádherným nadčasovým designem v typickém stylu „LOWEPRO“ Vnitřní rozměry (v x š x h): horní univerzální komora: 32 × 18,5 × 32 cm spodní foto komora: 29,5 × 17,5 × 21 cm prostor na notebook: 29,5 × 4,8 × 47,5 cm Kapacita: D-SLR Pro zrcadlovka se základním objektivem, další 2–4 objektivy (včetně 200mm) , blesk, příslušenství, notebook (17") , osobní věci (horní komora), stativ Materiál: voděodolný nylonový 600D TXP a 600D TXP ripstop
LOWEPRO Inverse 200 AW
Prodám fotobrašnu LOWEPRO Inverse 200 AW. Komfortně unese větší zrcadlovku, dva středně velké objektivy a další drobnosti. Více podrobností o tomto modelu zde: Stav: jako nová, málo používaná. Prodávám z důvodu nevyužití. Předání osobně v Praze - Strašnicích, případně zašlu přes PPL na adresu nebo do PPL Boxu při platbě předem (cena bude navýšena o dopravu). Cena 800kč.