inzerce, prodej, prodám, bazar

Lustr

Kategorie: Lampy, osvětlení

Prodám krásný dřevěný lustr v selském stylu, kombinace s vyšívanou tkaninou.
Lustr
Podobné inzeráty
LUSTR
Prodám dřevěný Lustr. Perfekní stav. zachovalý starší plně funkční lustr. Lustr je moc pěkný a nepoškozený. Lustr,Lampa,světlo Platí do smazání inzerátu.
Závěsný lustr se závěsy Pokrok
Prodám závěsný lustr – závěsné světlo s pěti závěsy v zachovalém stavu. Lustr je z lakovaného kovu. Šířka 30 cm, délky závěsů jsou 100, 110, 120, 130 a 140 cm, závěsy jsou nastavitelné dle potřeby. Lustr byl předělán na úsporné žárovky. Původní stínidla z granulovaného plastu jsou k dispozici. Lustr byl používán, proto jsou plastová stínidla částečně zažloutlá. Vyrobeno v 60. – 70. letech v Československu. Pouze osobní odvoz.
Křišťálový lustr č. 4.
Prodám křišťálový lustr se zlatými doplňky na 3 žárovky. Lustr je kompletní nic nechybí. Stav viz. foto. Výška cca 45 cm, šířka 54 cm, výška od stropu po patici 24 cm, Typ žárovek - závitu E27 (velký závit) Pro bližší informace nebo více fotek prosím pište na kubala.lukas@, nejlépe osobní odběr. V případě, že mě budete kontaktovat, prosím cenu nabídněte. Platí do smazání Slova: lustr, křišťál, křišťálový, světlo, osvětlení
Závěsný lustr
Nabízím stropní závěsný kovový lustr. Rozměr lustru: výška 95cm, rozteč světel 35cm. lustr má 3 plné bílé matné, skleněné koule, závit F14. Lustr má tmavou kovovou barvu.Stav lustru velmi dobrý, nepoškozený, udržovaný.
Křišťálový lustr č.6.
Prodám křišťálový lustr se zlatými doplňky na 3 žárovky. Lustr je kompletní nic nechybí. Stav viz. foto. Výška 63 cm, šířka 40 cm,výška od stropu po patici 45 cm, typ žárovek - závitu E14 ( malý závit) V případě, že mě budete kontaktovat, prosím cenu nabídněte. Platí do smazání Slova: lustr, křišťál, křišťálový, světlo, osvětlení
lustr sydney
Prodám lustr sydney nad kuchyňský stůl. Původní cena 2.700,-Kč nyní 1200,-Kč včetně nových led žárovek , změna interiéru. Velice neobvyklým designem zaujme lustr SYDNEY. Provedení z matného chromu zaručuje dlouhou životnost svítidla a zároveň propůjčuje vzhledu originalitu a eleganci. Díky kompatibilitě s úspornými žárovkami snížíte náklady za elektrickou energii. Osvětlení se nejčastěji využívá jako lustr do obýváku, ložnice, dětského pokoje či kuchyně. Výška svítidla činí 1210mm a šířka 1250mm.