inzerce, prodej, prodám, bazar

Lustr jantarová barva, pryskyřicový

Kategorie: Lampy, osvětlení

Krásný lustr v jantarových odstínech, stavitelné svěšení 67-112cm. Střed je mosazný, lustr má průměr 44cm, tl. pláště 1cm.
Lustr jantarová barva, pryskyřicový
Podobné inzeráty
LUSTR
Prodám dřevěný Lustr. Perfekní stav. zachovalý starší plně funkční lustr. Lustr je moc pěkný a nepoškozený. Lustr,Lampa,světlo Platí do smazání inzerátu.
Závěsný lustr se závěsy Pokrok
Prodám závěsný lustr – závěsné světlo s pěti závěsy v zachovalém stavu. Lustr je z lakovaného kovu. Šířka 30 cm, délky závěsů jsou 100, 110, 120, 130 a 140 cm, závěsy jsou nastavitelné dle potřeby. Lustr byl předělán na úsporné žárovky. Původní stínidla z granulovaného plastu jsou k dispozici. Lustr byl používán, proto jsou plastová stínidla částečně zažloutlá. Vyrobeno v 60. – 70. letech v Československu. Pouze osobní odvoz.
Křišťálový lustr č. 4.
Prodám křišťálový lustr se zlatými doplňky na 3 žárovky. Lustr je kompletní nic nechybí. Stav viz. foto. Výška cca 45 cm, šířka 54 cm, výška od stropu po patici 24 cm, Typ žárovek - závitu E27 (velký závit) Pro bližší informace nebo více fotek prosím pište na kubala.lukas@, nejlépe osobní odběr. V případě, že mě budete kontaktovat, prosím cenu nabídněte. Platí do smazání Slova: lustr, křišťál, křišťálový, světlo, osvětlení
Závěsný lustr
Nabízím stropní závěsný kovový lustr. Rozměr lustru: výška 95cm, rozteč světel 35cm. lustr má 3 plné bílé matné, skleněné koule, závit F14. Lustr má tmavou kovovou barvu.Stav lustru velmi dobrý, nepoškozený, udržovaný.
Křišťálový lustr č.6.
Prodám křišťálový lustr se zlatými doplňky na 3 žárovky. Lustr je kompletní nic nechybí. Stav viz. foto. Výška 63 cm, šířka 40 cm,výška od stropu po patici 45 cm, typ žárovek - závitu E14 ( malý závit) V případě, že mě budete kontaktovat, prosím cenu nabídněte. Platí do smazání Slova: lustr, křišťál, křišťálový, světlo, osvětlení
lustr sydney
Prodám lustr sydney nad kuchyňský stůl. Původní cena 2.700,-Kč nyní 1200,-Kč včetně nových led žárovek , změna interiéru. Velice neobvyklým designem zaujme lustr SYDNEY. Provedení z matného chromu zaručuje dlouhou životnost svítidla a zároveň propůjčuje vzhledu originalitu a eleganci. Díky kompatibilitě s úspornými žárovkami snížíte náklady za elektrickou energii. Osvětlení se nejčastěji využívá jako lustr do obýváku, ložnice, dětského pokoje či kuchyně. Výška svítidla činí 1210mm a šířka 1250mm.