inzerce, prodej, prodám, bazar

LUXUSNÍ 3/4 KOŽENÝ KABÁTEK VEL.M NOVÝ PC5200 KČ

Kategorie: Kožené oděvy

OBROVSKÁ SLEVA DŮVOD STĚHOVÁNÍ LUXUSNÍ OJEDINĚLÝ KOUSEK Kamarádka ho dostala loni jako dárek JEDNOU oblečený byl jí knop přes prsa ale stejně ho jednou měla na sobě nechtěla se ho vzdát Byla z něj nadšená tak ho nechtěla pustit dál Letos je jí knop ještě více po porodu už neschodila a prý určitě neschodí Tak mi ho nabídla ale bohužel já nezapnu přes prsa V kabátku je ještě cena ta byla zastrčená uvnitř jak je kapsička na podšívce nevšimla si jí až tet při focení Je nádherný dovolím si napsat nový Nádherná černobílá kombinace na předním díle kapsičky Velikost M MĚŘTE PROSÍM přes prsa 2x50 cm pas 2x47 cm boky 2x53 cm ramena 16 cm + rukáv60 cm Délka od ramen 77 cm Zapínání na zip Vhodný i jako dárek Mě osobně by potěšil vypodšívkovaný takže se hodí jaro podzim i mírná zima DOVOLÍM SI ZAŠKRTNOUT NOVÝ I KDYŽ JEDNOU OBLEČENÝ JE ZA SUPER CENU NEVÁHEJTE

Velikost: M
Značka: REAL LEATHER
POŠTA 120 kč zasilkovna 80 kč
LUXUSNÍ 3/4 KOŽENÝ KABÁTEK VEL.M NOVÝ PC5200 KČ
Podobné inzeráty
Kabátek Orsay kožený, dámského střihu
Nabízím kožený kabátek zn. Orsay černé barvy dámského střihu. V perfektním stavu, jako nový. Oblečený vypadá naprosto úžasně, krásně tvaruje postavu, výborně sedí. Vel.36, obleče i 38. Délka nad kolena. V případě zájmu přeměřím. Inzerát platný do smazání.Na sms nereaguji.
Kožený zavinovací kabátek Marc O'Polo  vel. L
Nabízím krásný kožený kabátek. Oblečený max. 2-3x. Délka cca 74cm. Rukávy mají podšívku, přední díl kapsy. Možnost vyzkoušení a osobního odběru v Liberci.
Kožený měkký dámský krémový kabátek GOLDSTEIN v. M
Kožený měkký dámský krémový kabátek GOLDSTEIN Velikost M Měkká jehněčí kůže Prsa 49 cm (98 cm obvod) Délka 72 cm Rukáv 62 cm V případě vážného zájmu pište do emailu.
Kožený černý kabátek Delvin William
Prodám černý kožený kabátek přes prsa 90 cm, DÉLKA 86 CM, bez poškození
Kožený dámský černý měkký kabátek TODAY´S WOMAN XL
Kožený dámský černý měkký kabátek TODAY´S WOMAN Velikost XL Prsa 55 cm (110 cm obvod) Délka 72 cm Rukáv 63 cm V případě vážného zájmu pište do emailu.
Kožený dámský kabátek - velikost 48
Prodám kožený dámský kabátek - jako nová - málo nošená. Stav a velikost viz přiložené obrázky. Při platbě na účet, pošlu přes Zasilkovnu za 79,- Kč (nebo podle aktuálního ceníku), či za zvýšenou cenu na dobírku, nebo zdarma osobně na Praze 13.