inzerce, prodej, prodám, bazar

Luxusní dřevostavba v jižních Čechách

Kategorie: Chalupy, Chaty

Chcete stavět v jižních Čechách? Toužíte po zdravém, přírodním domě na trvalé bydlení, nebo pro rodinnou rekreaci?

Naše domy jsou vyráběny v České republice již přes 30 let a najdete je především v Německu, Rakousku, Česku a na Slovensku. Věnujeme maximální péči požadavkům zákazníka a kvalitě výroby. Oproti ostatním se můžeme pochlubit výrazně rychlejší dobou dodání stavby.

Pro inspiraci Vám předkládáme náš dům Carpathia. Jedná se o konkrétní projekt, který byl realizován "na klíč" pro zdravé víkendové a rekreační bydlení 4členné rodiny v mysteriózní lokalitě Bílých Karpat. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro zdravé bydlení.

Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních lepených hranolů z alpského smrku. Spojení jednotlivých hranolů je podélně zajištěno pery a drážkami, v rozích vyfrézovaným rohovým spojením typu "Chalet", doplněným komprimačními páskami pro dokonalé utěsnění spojů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu.

V přízemí domu se nachází vstupní prostor, ze kterého se vchází do obytného prostoru, který vzdušně a účelně propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyň. V přízemí najdeme také koupelnu, spíž a technickou místnost. V podkroví jsou 3 ložnice a koupelna. Dům je vytápěn krbovými kamny s teplovodním výměníkem, který zároveň dodává teplo i pro podlahové vytápění. Na střeše domu jsou dřevěné šindele. Dům má zajímavou, až magickou atmosféru.

Zaujala Vás naše nabídka? Pojďme se společně pobavit o Vašich představách. Těšíme se na kontakt s Vámi.
Luxusní dřevostavba v jižních Čechách
Podobné inzeráty
Pronajmu chatu u Blatné v Jižních čechách
Pronajmu dlouhodobě chatu u Blatné v Jižních čechách,chata se nachází u rybníka a u lesa,2x ložnice,obývák,kuchyně,Wc,teplá a studená voda s vlastní studny.Chata je na rekreaci od jara do podzimu možnost dlouhodobě.
Prodej roubenky v žádané lokalitě - Sloup v Čechách
Představujeme vám pohádkovou roubenku v původním stavu, která je umístěna v srdci jednoho z nejatraktivnějších turistických míst, v obci Sloup v Čechách. Tato obec leží na úpatí Lužických hor. Sloup v Čechách si vás získá svým okolím, především jedinečnými skalními útvary a rozsáhlými lesy. Kdo toto místo zná a hledá zde nemovitost k rekreaci, jistě mi dá za pravdu, že je to úkol pro velmi trpělivého člověka. Již několik let převyšuje poptávka po rekreačních objektech nabídku v tomto úžasném místě. Roubenka stojí na parcele st. 347: 218 m2. K té dále patří stavební parcela st. 345/2: 251 m2 využívaná jako zahrada a dva pozemky evidované jako trvalý travní porost - 1417/2 102 m2 a 1507/2 42 m2. Celkem tedy je k dispozici 613 m2 oploceného prostoru. Zastavěná plocha roubenky je 95 m2. Po vstupu do chaloupky je malé zádveří s dalšími dveřmi, kterými vstoupíte do chodby. Po levé ruce máte dřevěné schodiště do prvního patra. Po pár krocích máte po levé ruce vstup do kuchyňky o rozměru necelých 9 m2. Po pravé ruce proti kuchyňce je vstup do světlého obývacího pokoje o velikosti 18 m2. Dále z chodbičky, která prochází celým domem, máme vstup do malé místnosti sloužící jako spíž, vedle ní je koupelna vybavena sprchovým koutem a toaletou. V zadní části chodby je výstup z domu na zahradu. Pokud vyjdeme do zahrady je po pravé ruce kůlna navazující na dům. Zadní strana domu má ještě zastřešenou, ale otevřenou přístavbu. Vystoupáme-li po dřevěném schodišti do prvního patra nacházíme se v prostoru, který byl využíván jako malý pokoj s postelí. Z tohoto místa je vstup do dvou pokojů. Větší pokoj o rozměru 17 m2 sloužil jako ložnice a druhý o rozměru 10 m2 jako dětský pokoj. V prvním patře je vstup na malou prosklenou pavlač a schodiště na prostornou půdu. Dům má připojení na pitnou vodu a elektřinu. Vytápění je zajištěno kamny na dřevo. Dům má vlastní septik. K dispozici je projekt na připojení do veřejné kanalizace, která vede přímo u domu. Dům je plný původního vybavení a majitel bude řešit vyklizení podle kupujícího. Podle navigace jste z kraje Prahy na místě za hodinu a patnáct minut a pak už si jen můžete užívat taková místa jako je Skalní hrad, Hradní rybník, Vodní chrám, skalní městečko či lesní divadlo a spousty dalších turistických míst. Nedaleký Radvanecký rybník nabízí upravené pláže pro koupání. Okolí jí protkáno cyklo trasami. I milovníci zimních sportů si přijdou na své, neboť nejbližší ski areál se nachází necelých 7 km daleko. Třída energetické náročnosti: (dle ) Cena: 6 500 000 Kč
Mobilní dům (dřevostavba)
Prodám mobilní dům (dřevostavba) Domek má rozměr cca 25m², obsahuje vše pro rekreaci ale také celoroční bydlení. Právě probíhá stavba nového, rádi Vás uvítáme na prohlídce stavby kde si v současnosti můžete dispozici upravit dle svého vkusu. Také nabízíme prohlídku vzorového domu (na fotkách), pro Vaši lepší představu. Zajišťujeme i přepravu osvědčeným přepravcem. Pro více info mě kontaktujte.
Pronájem chaty Šumava
Chata leží v jižních Čechách, na okraji chatové oblasti vesnice Leptač, 6 km od města Prachatice. Nachází se přímo u lesa, čímž je místo ideální pro relaxaci a houbaření. Oblast je též vhodná pro pěší a cykloturistiku, ale i ke koupání či návštěvě nejrůznějších historických a kulturních pamětihodností, kterých se v okolí nachází celá řada. Vlaková zastávka vzdálená 5 minut od chaty, autobusová zastávka 10 minut od chaty. Naprosto skvělé místo pro krásnou, pohodovou, levnou rodinnou dovolenou. Ubytování: Volně stojící dřevěná chata na z části oploceném pozemku s vlastní zahradou, příjemně a účelně zařízena. Vstup po několika schodech, předsíň, obývací místnost se sedací soupravou, s TV, set-top-boxem, knihovnou a krbovými kamny. Kuchyň s jídelním stolem pro 4 osoby, kuchyňský kout se sklokeramickým vařičem, troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí, mrazákem, rychlovarnou konvicí a nádobím. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a průtokovým ohřívačem na vodu. WC s umyvadlem samostatné. Ložnice se nachází v patře. K dispozici je manželská postel, dvě jednolůžkové postele. Dětská postýlka na vyžádání. Chata je vytápěna krbovými kamny. Chata je vhodná pro rodiny s dětmi. Na zahradě se nachází pískoviště, dětský domeček, v chatě je dětský koutek s hračkami. K dispozici je terasa, zahradní nábytek, gril, kamenné ohniště. Posezení možné i na verandě. Vlastní parkoviště na 3 auta přímo u objektu. Vzdálenosti: Supermarkety, obchody a restaurace v obci Prachatice 6 km. Rozhledna Libín 4,7 km, zřícenina hradu Hus 10,2 km, zámek Dub u Prachatic 14 km, zámek Kratochvíle 15,8 km, hrad Kuklov 18,1 km, hrad Helfenburk 18,9 km, Boubínská rozhledna 19,9 km, Krokodýlí ZOO Protivín 32,6 km, rozhledna Kleť 33 km, Český Krumlov 38 km, ZOO Hluboká 38,4 km, Schwarzenberský plavební kanál 40 km, nádrž Lipno 50 km. Perfektní podmínky pro přírodní koupání v rybníku jen 1 minutu od objektu. Pes povolen za poplatek. Dřevo na topení je k dispozici. Povlečení 50 Kč/ks a spotřeba elektrické energie dle skutečnosti 10 Kč/kWh, spotřeba vody je zdarma. Voda z vodovu je pitná. Objekt je vhodný pro 1-5 osob. Provoz od dubna do října Ceny: Velikonoce 2023 - cena za 4 noci 6000 Kč duben-červen 2023 - cena 9000 Kč / týden od soboty do soboty červenec-srpen 2023 - cena 10000 Kč / týden od soboty do soboty září - říjen - cena 7000 Kč / týden Cena za víkend za celou chatu mimo sezonu 4000 Kč Minimální délka ubytování 2 noci Možnost vystavení faktury.
Chata Bavorov – léto 2023,  9.000,- Kč/chata/týden/5 osob
Pronájem chaty Bavorov – léto 2023, 9.000,- Kč/chata/týden/5 osob Rozhodli jste se strávit Vaší dovolenou v Jižních Čechách? Krásná chata u vody je tím pravým místem! Nabízíme sezónní pronájem chaty v letním období ( červen až září ) ve zděné kompletně zařízené rekreační chatě v lokalitě města Bavorov, v těsné blízkosti řeky Blanice a koupaliště. Chata určena pro 5 osob. V roce 2020 provedena rekonstrukce chaty – nová kuchyně, sprchový kout, WC, podlahy. Užitná plocha cca 55 m2, obytné přízemí - malý obývací prostor s jídelnou, nová kompletně vybavená kuchyně se spotřebiči, krbová kamna, rozkládací dvoulůžko, sprchový kout a splachovací WC. Pod schodištěm umístěna lednice a pračka. Po dřevěných schodech vstupujeme do 1. patra chaty, kde se nachází ložnice se třemi lůžky s výstupem na balkon orientovaný do zahrady. Vytápění krbovými kamny ,v patře chaty - ložnici navíc elektrický přímotop, ohřev vody elektrický bojler, elektřina 230 V, pitná voda zajištěna z vlastní studny, kanalizace řešena vlastní jímkou. Veškeré vybavení chaty k dispozici, pouze povlečení na lůžkoviny vlastní. Chata je k rekreaci v týdenních turnusech s příjezdem a odjezdem vždy v sobotu. Nájem : 9.000,- Kč, uvedená cena : chata/týden/5 osob. Záloha na vyúčtování energií ve výši 1.000,- Kč splatná v hotovosti při nástupu k rekreaci, při odjezdu vyúčtování energií (elektřina). Parkování v prostoru před chatou nebo přímo na zahradě u chaty. Koupání v řece Blanici u jezu, která je od chaty vzdálena cca 5 min. pěšky nebo na veřejném koupaliště Bavorov, které je v těsné blízkosti řeky. Krásná okolní příroda, výlety na kole, turistika, rybaření, koupání. Veškerá občanská vybavenost v cca 2 km vzdáleném centru města Bavorova. Doporučujeme všem, kteří mají rádi tento styl dovolené. Rezervujte si Vaší letní dovolenou již nyní !! Termíny a rezervace pobytu na email: vera.kalinova@
Prodej chalupy, 75 m², Hosty - Močín
Dovoluji si Vám nabídnout prodej chalupy v obci Močín nedaleko obce Hosty v jižních Čechách, okr. České Budějovice. Chalupa byla postavena v roce 1986 a poslední rekonstrukce proběhla v roce 2017. Chalupa disponuje samostatnou bytovou jednotkou S VLASTNÍM ČÍSLEM POPISNÝM o dispozici 3+1, garáž, dílna (sklad). Užitná plocha domu činí 75 m². Nachází se nedaleko řeky Vltavy a města Albrechtice Nad Vltavou, mimo hlavní cesty na polosamotě. Chalupa je vytápěna krbovými kamny, v obývacím pokoji jsou kamna na dřevo, i kachlové kamínka - v kuchyni el. sporák. TUV z bojleru. Na zahradě je vybudovaný altán s krbem, studna na sousedním pozemku. Zahradu tvoří ovocný sad. Pozemek činí 800 m². Vzdálené od Prahy cca 130 km, 40 km od Českých Budějovic a Orlíku. Základní občanská vybavenost v Hostech. Zde bych vyzdvihl kouzlo tohoto místa, které mě okamžitě pohltilo. Velice prostorné podkroví! Doporučuji prohlídku. Možnost pomoci se zajištěním financování. Lokalita: Hosty Evidenční číslo: 808911 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná