inzerce, prodej, prodám, bazar

LUXUSNÍ FRETIČKY - očkované, socializované

Kategorie: Drobní savci

Poznámečka na úvod: Pokud někdo užije autorské dílo bez svolení autora, například stažením textů, fotografií nebo videí z internetu a jejich umístěním do své webové či jiné prezentace, dopouští se tím protiprávního jednání, které může být posuzováno i jako trestný čin.

A nyní inzerát samotný: Vážným a seriózním zájemcům nabízím letošní malé fretičky. Naše freťata jsou vždy rozmazlená, socializovaná, kvalitně živená, do nového domova odcházejí očkovaná. Mají díky socializaci i po rodičích krásné povahy, jsou zvyklá na každodenní kontakt s člověkem i jinými zvířaty, taktéž jsou navyklá na běžný ruch domácnosti. Osobní odběr je možný na Dobříši, případně po domluvě občas též v Praze. Mohu zajistit dopravu do Brna, Hradce Králové, Pardubic, Plzně a dalších měst, občas též do Ostravy, případně i na jakékoli další místo na trase Praha - Brno. Barvy freťátek: stříbrná, čokoládová, tchořovitá, champagne, harlekýn a albino. Po domluvě je možno fretičku též očipovat a vystavit jí europas. Chovatelský servis je samozřejmostí, prodejem to u nás nekončí. Tel.: - NE SMS! (Prosím, aby se mi ozývali pouze opravdu vážní a slušní zájemci, kteří se umí v telefonu představit a v mailu PODEPSAT, nepíší zprávy typu "kolik za TO chcete", mají o fretkách nastudované alespoň základní informace a nebudou tudíž klást dotazy jako "čím se fretka živí", jestli žere "takový ty barevný směsi, co prodávaj ve zveráku", případně se nebudou tázat, zda je fretka domestikovaný medvídek mýval nebo jestli už u osmitýdenního freťátka náááhodou není možné určit pohlaví, nebudou požadovat "ty koťata vod fretek", či dokonce "vod fredek", a podobně a nepíší "by jste". Dále nechť se mi prosím neozývají "zájemci", kteří mají rozjednáno na mnoha dalších místech najednou a od každého požadují poslat "fotéééčky klučíků", protože nemají co na práci a tak si chtějí krátit dlouhou chvíli prohlížením obrázků - k tomuto účelu nechť si podobní zakoupí nějakou hezkou obrázkovou knížku. Dále nechť se neozývají ti, u nichž je rozhodujícím kritériem při výběru zvířete cena a vzdálenost od místa bydliště. Nabízím kvalitní mláďata a chci, aby šla výhradně do hezkých nových domovů.) Cena od 3500 do 4500 Kč.
LUXUSNÍ FRETIČKY - očkované, socializované
Podobné inzeráty
❤️ZAKRSLÝ KRÁLÍČCI K ODBĚRU- mláďata
Z hobby chovu nabízím krásné , vymazlené zakrslé králíčky , plně socializované a fajn . 2 x kluk ve světlé barvě a 1x holka divoce zbarvená . Preventivně přeléčeni na kokcídie a ošetření proti parazitům .Na cestu dostanou žrádlo a v případě zájmu info - jak se starat o kralíčka do e-mailu . Na inzerci odpovidejte sms, e-mailem , odpovědním formulářem.Prosím jen vážné zájemce.
Francouzský beran - mládě sameček
Prodám loňské králíky francouzský beran - samečci. Různé barvy, očkované na mor a mixomatozu.
Morčátka.
Prodám luxusní vymazlena morčátka.
Sameček US Teddy s PP k odběru - Billy
Nabízím k odběru malého roztomilého samečka plemene US Teddy v barvě aguti oranžová - oranžová s bílou, narozený 13.1.2023 - vhodný do chovu nebo jako luxusní mazlík. Billy je zvyklý na ruku, na běžný ruch, na pejsky. Každý den dostává čerstvou zeleninu. Ošetřen proti parazitům. Billy je nekonfliktní, zvyklý na ostatní samečky. Vhodný do chovu - pěkná stavba těla, pěkná hlava i uši, jen má měkčí srst (aguti). Odběr možný i s dalším samečkem z naší nabídky :) Poslední foto s maminkou a sourozenci. Více informací na našem webu