inzerce, prodej, prodám, bazar

Luxusní jídelna ve stylu provans

Kategorie: Jídelní kouty

Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň v provans štýle. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za okrúhly stôl,ktorý sa roztiahne na ovál,šesť stoličky a komodu-príborník. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusní jídelna ve stylu provans
Podobné inzeráty
Luxusní jídelna ve stylu provans
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň v provans štýle. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za stôl,osem stoličky a komodu-príborník. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusní jídelna ve stylu provans
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň v provans štýle. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za stôl s rozkladom,osem stoličky a komodu-príborník. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusní jídelna ve stylu provans
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú jedáleň v provans štýle. JE IHNEĎ K ODBER. Cena je za okrúhly stôl,štyri stoličky a komodu-príborník. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Jídelna v selském stylu
Prodám nábytek v selském stylu, Komoda, příborník, stůl,lavice,2 židle,1 kreslo.
Jídelna ve stylu selské jizby.
Prodám stylovou jídelnu ve stylu "selské jizby" z pravého dřeva. Skládá se z částí viz. fotografie: skřínka, polička, stůl, 6 židlí, svícen na 3 svíčky. Důvod: vyklízení RD po rodičích.
Kuchyňský stůl + 4 židle
Kuchyňský stůl je nový cca měsíc starý. Bohužel kvůli stěhování je potřeba dát pryč. Bohužel nemám již originál krabice. Při rychlém jednání možná sleva. Pouze jako set. Původní cena 10000 Odkaz na obchod (stůl) Odkaz na židle