inzerce, prodej, prodám, bazar

Lyžáky Atomic Hawx vel. 28

Kategorie: Lyžování

Prodám lyžáky Atomic Hawx velikost mondo 28. Jeté 2 sezony, velice pohodlné, zároveň pevné ve sjezdu. Široká forma, nebyly vypečené, je možné ještě vypéct na Vaši nohu. Osobní odběr v Kanicích.
Lyžáky Atomic Hawx vel. 28
Podobné inzeráty
NOVÉ dámské lyžáky Atomic Hawx Prime  85 W 34,5 EU
Prodám NOVÉ dámské lyžařské boty Atomic Hawx Prime 85 W Black/White vel. 34,5 EU / 220mm. Pouze poškozená krabice. Dámské lyžařské boty Atomic Hawx Prime 85 W Black/White velikosti 34,5 EU vám na sjezdovce poskytnou dokonalé pohodlí. Jsou speciálně uzpůsobeny pro lyžařky, které chtějí dosáhnout vysokého výkonu spolu s využitím všech výhod konstrukce skeletu Prolite, která je velmi lehká a zesílená na klíčových oblastech. Technologie 3M Thinsulate Insulation zaručí dokonalý tepelný komfort, a to i v případě vlhka či většího chladna. Flexe 85 zaručuje vysokou pevnost skeletu a hodí se tedy pro sportovní lyžařky. Lyžařské boty mají také vnitřní botu Memory Fit 3D Silver s jednoduchým nastavením pro každý typ nohy či technologii Energy Backbone. Klíčové vlastnosti dámských lyžařských bot Atomic Hawx Prime 85 W Black/White, velikost 34,5 EU Dámské lyžařské boty určené pro sportovní lyžařky Ideální na sjezdovku Izolují teplo a jsou vysoce pohodlné díky technologii 3M Thinsulate Insulation Boty Atomic Hawx Prime 85 W se velmi snadno nazouvají Extra zadní vyztužení skeletu Energy Backbone Skelet Prolite pro maximální odlehčení konstrukce Flexe 85 Moderní černé provedení s bílými detaily Velikost 34,5 EU Memory Fit a 3M Thinsulate Boty Atomic Hawx Prime 85 W se vytvarují přímo na vašich chodidlech. Slouží k tomu technologie Atomic Memory Fit 3D Silver pomocí které si nastavíte skelet a vnitřní botičku dle vašich potřeb. Tvar skeletu pak obepne vaši nohu a poskytne vám tu nejlepší oporu. Vnitřní botička obsahuje vložku 3M Thinsulate, která vás udrží v teple za každého počasí. Inovativní technologie Prolite a Energy Backbone Lyžařské boty Atomic Hawx 85 W disponují také technologií Energy Backbone, která zpevňuje klíčové zadní místa skeletu pro lepší ovladatelnost při vašem sportování. Zesílená Prolite konstrukce skeletu pak zajišťuje velmi nízkou hmotnost, díky čemuž se budete moci plně soustředit na optimální výkon. Cena v obchodech od 5400 vsezapar@
č.EU 38-38,5 dámské ATOMIC HAWX 100 W, 2017, jako NOVÉ
Použité dámské lyžáky ATOMIC HAWX 100 W, 2017, THINSULATION, ATOMIC gold, SIDAS, T2 climafoam, MEMORY FIT, canting, ( jako NOVÉ ). Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK190148 Vnější skelet v mm / vnitřní stélka v cm (Mondo): 285 (24cm); 285 (24.5cm); EU 38-38,5 Původní cena: 9 980 Kč Sportovní dámské sjezdové boty značky Atomic Hawx 100 W. Značka Atomic klade velký důraz na perfektní montáž sjezdových bot, a proto vytvořila sérii Hawx, která je nejprodávanější sérií se svým medium-fit řadou. A to je důvod, proč nyní aktualizovali sérii HAWX o technologii Memory Fit a 3MTM ThinsulateTM Insulation. Pro lepší balanc jsou tyto boty vyráběny z lehčího materiálu. Dámská verze bot Hawx je designovaná do posledního detailu, proto jsou stejně tak perfektní jako vypadají. Boty Hawx jsou provedeny s ohledem na proporce ženských chodidel a nohou, tak, aby zajistily pohodlí všem lyžařkám.
č.EU 36-37 dámské ATOMIC HAWX 1.0 R70 W, 2017
Použité dámské lyžáky Atomic HAWX 1.0 R70 W, 2017, HEIERLING tech., Sanitized, black / metallic silver. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK_0413 Vnější skelet v mm / vnitřní délka v cm (Mondo): 275 (23cm); 275 (23.5cm); EU 36-37 Původní cena: 6850 Kč Atomic Hawx 1.0 R70 dostupná dámská lyžařská bota výkon a pohodlí po celý den na sjezdovce i Flex zóna pro lepší rovnováhu Atomic Hawx 1.0 R70 W jsou dámskou mutace jedné z nejprodávanějších lyžařská bot. Koncept Hawx v sobě snoubí parametry sportovní boty s pohodlím při celodenním lyžování. Tato bota má sice poměrně měkkou flexi, ale pro malou šířku nártu bota dokonale reaguje na vynaloženou sílu, kterou pohotově přenáší na lyži a poskytuje tak skvělou kontrolu nad jízdou. Pro ještě lepší rovnováhu a ještě snadnější zatočení je bota vybavena i-Flex zónou, která pomáhá přirození prohnutá boty v oblouku a činí tak botu kompatibilní se systémy Atomic ARC, Bend-X optimalizujícím flexi lyže pod vázáním. Vnitřní botička Comfort Liner, ježek má teplem tvarovatelnou zónu, je konstruována s ohledem na zvýšené nároky na teplo a pohodlí. Lyžařské boty Atomic Hawx 1.0 70 W jsou výborným, ale cenově dostupným modelem pro všechny nadšené lyžařky, které požadují pohodlí při celodenním aktivním pobytu na sjezdovce. určeno pro ženy schopnosti lyžaře rekreační lyžař šířka nártu mm 100
Atomic Hawx Prime 120 - lyzarske boty
Atomic Hawx Prime 120 - lyzarske boty prodám 1x použité lyžáky Atomic Hawx 120 prime jinak uplne nove - nevhodne zvolena velikost. bilo oranzove vel. 26-26,5 puvodni cena 13000 nyni 8500,- Kc Sportovní sjezdové boty značky Atomic ve známém modelu Hawx, který je již spoustu let po sobě nejprodávanějším modelem. Tento sportovní model má navíc možnost úpravy náklonu a speciální vyměkčení s vložkou, která je předtvarovaná pro držení chodidla na správném místě. A nakonec možnost tepelně tvarovat jak botičku tak i skelet dělá z Atomic Hawx Prime perfektní sportovní botu.
č.EU 36-37 dámské ATOMIC HAWX 90 plus
Použité dámské lyžáky Atomic HAWX 90 plus, SIDAS, MEDIUM FIT, CLIMA FOAM, SPORT T1, white / transparent. Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+150 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. LK_0233 Vnější skelet v mm / vnitřní délka v cm (Mondo): 275 (23cm); 275 (23.5cm); EU 36-37 Původní cena: 9310 Kč Atomic Hawx 90 W je pokročilým modelem dámské lyžařské boty, která v sobě kombinuje zajímavý design, pohodlí, ale především vysoký výkon na svahu. Atomic i-Flex zóna skeletu je v nové generaci bot Hawx lokalizovaná na chodidle, aby v oblouku zajistila ještě přirozenější prohnutí boty pro lepší rovnováhu, lepší kontrolu a snadnější ovládání lyže. I když je bota navržena s ohledem na ženskou anatomii, dá se dále individuálně přizpůsobit pomocí teplem tvarovatelných zón systému Memory Fit, které jsou ve vnitřní botě, a rovněž i ve skeletu. Vnitřní bota je dokonale tepelně izolovaná díky vrstvě 3M Thinsulate. To vše zajišťuje maximální komfort i při celodenním lyžování. Pokud jste zkušená, sportovně zaměřena lyžařka a nechcete slevit z nároků na pohodlí ani na výkon boty, Atomic Hawx 90 W jsou perfektní volbou.
ATOMIC HAWX 2.0 PLUS 90 W 2020, BLACK/silver, Atomic bronze
Použité dámské lyžáky ATOMIC HAWX 2.0 PLUS 90 W 2020, BLACK/silver, Atomic bronze, micro, macro ( TOP stav ). Mohu je poslat kurýrem na dobírku (+200 Kč). Klikněte na mé jméno pod inzerátem a zobrazte celou mou nabídku. Vnější skelet v mm / vnitřní délka v cm (Mondo): 285 (24cm); EU 38. Lyžáky je možné vyměnit za vaši velikost. Původní cena: 8 280 Kč Atomic Hawx 2.0 90 W je pokročilým modelem dámské lyžařské boty, která v sobě kombinuje zajímavý design, pohodlí, ale především vysoký výkon na svahu. Atomic i-Flex zóna skeletu je v nové generaci bot Hawx lokalizovaná na chodidle, aby v oblouku zajistila ještě přirozenější prohnutí boty pro lepší rovnováhu, lepší kontrolu a snadnější ovládání lyže. Bota je navržena s ohledem na ženskou anatomii a dá se dále individuálně přizpůsobit pomocí teplem tvarovatelných zón systému Memory Fit, které jsou ve vnitřní botě, a rovněž i ve skeletu. Vnitřní bota je dokonale tepelně izolovaná díky vrstvě 3M Thinsulate.