inzerce, prodej, prodám, bazar

Lyžařské boty Head NEXO LYT 110 W, velikost 235 mm

Kategorie: Lyžování

Lyžařské boty Head NEXO LYT 110 W, velikost 235 mm (klasická 36), použité pouze na předváděcích akcích (nenaformátované teplem). Materiál boty je Graphene, velmi pevný a nejtenčí a nejlehčí materiál pro výrobu lyžařské obuvi, boty jsou o polovinu lehčí než standardní lyžáky. Duo Flex umožňuje progresivní flex s rychlou odezvou a přesným ovládáním lyží ve všech částech oblouku. Bota nabízí možnost upravit flex na tužší nebo měkčí. Technologie Auto Adapt umožňuje volné rozšíření ženského lýtka směrem dozadu a nalezení pohodlné pozice v prostoru získaném pohybem zadního spojleru. 4 mikronastavitelné přezky Superleggera a 1 ráčna Supermacro jsou zárukou snadné manipulace. Primaloft - velmi lehký, prodyšný materiál, který poskytuje účinnou tepelnou izolaci. Perfect fit je revoluční systém, který zajišťuje pohodlné a výkonnostně orientované přizpůsobení vynikajících lyžařských bot HEAD. Předtvarovaná 3D konstrukce byla vyvinuta tak, aby poskytovala maximální pohodlí a optimální přizpůsobení tvaru nohy. Botu je možné naformátovat teplem v běžné horkovzdušné troubě. K osobnímu převzetí Ostrava, Praha, kdekoliv na cestě mezi oběma městy (D1). jiri.wrobel@
Lyžařské boty Head NEXO LYT 110 W, velikost 235 mm
Podobné inzeráty
HEAD NEXO LYT 110 model 20/21 vel.295/45
Prodám levně ještě nepoužité zabalené sportovní lyžáky HEAD NEXO LYT 110 model 20/21 vel.295/45 prodejní cena 11099 nyní sleva na 5500.Již druhou sezónou prověřená nová řada Nexo Lyt je nejmodernější skupinou produktů HEAD. Head NEXO LYT 110 je bota určená pro sportovní lyžaře s možností tepelné úpravy tvaru skeletu "Form Fit" . Možnost dokonalé úpravy v oblasti materiál vnitřního i vnějšího kotníku pomocí technologie Liquid Fit (přesné vyplnění "hluchých" míst pomocí parafínu, který se neustále přizpůsobuje tvaru nohy). Form Fit, Perfect Fit 3D Custom, Liquid Fit, Primaloft, Grip Walk, Walk Sole a systém Head Canting. HEAD NEXO LYT 110 mají vše, co je třeba, abyste si při lyžování mohli užívat dokonalé pohodlí i výkonnost. Technologie Liquid Fit od HEAD nabízí nejpřesnější a nejrychlejší možnost přizpůsobení. Hustota materiálu zajišťuje dokonalé kopírování tvaru chodidla. Díky lepšímu držení paty vám nabízí větší flexibilitu, pohodlí a výkonnost.
HEAD NEXO LYT 130 model 21/22  vel.285/44-zabalené-levně
Prodám ještě zabalené nepoužité lyžáky HEAD NEXO LYT 130 model 21/22 vel.285/44, doporučená cena 13990 nyní sleva na 6500. Popis: Neskutečně lehké Head NEXO LYT 130 jsou dokonalé boty pro výkonné lyžaře. Nový materiál grafen doplněný s plastem v kombinaci s novým pláštěm Smart Frame poskytuje dokonalou rovnováhu mezi výkonem, pohodlím a lehkým designem. Díky novému plášti Smart Frame nabízí bota rychlejší odezvu a odraz. Plášť navíc zajišťuje hladký, progresivní a dynamický pocit. Vnitřní botička Perfect fit 3D Evo Custom s manžetou High Performance Collar umožňuje přizpůsobení orientované na optimální výkon. Vnitřní vložka 3D Perfect Fit: termotvarovatelné kapsy v oblasti kotníků se přizpůsobí anatomii nohy a zajišťují, že bota dokonale padne. 4 mikrostavitelné přezky Superleggera se snadno ovládají a jsou velmi spolehlivé. Duo Flex umožňuje přesnou kontrolu lyže ve všech fázích vašich oblouků. Single canting,botička - PrimaLoft materiál pro tepelný komfort, Flex index: 130/120 ,Šířka boty: (100mm)
Lyžařská bota HEAD NEXO LYT vel. 265 (EU42)
Lyžařská bota NEXO LYT pro experty, sportovní a pokročilé lyžaře s ploskou chodidla šíře 102 mm. Flex index 130/120. Použité pouze jednou.
Lyžařské boty Head Edge  LYT 110 vel 30,5 ; 46,5
Nabízím velmi pěkné výkonostní přezkáče, nepoškozené jednu sezonu jeté včetně krabice a záruky. Nebyly tepelně tvarovány. Boty Head Edge LYT 110 nabízí perfektní vyvážení mezi pohodlím, kontrolou a nízkou hmotností. Díky nové konstrukcí SmartFrame jsou o 20 % lehčí než předchozí generace modelu. Tato konstrukce umožňuje také dynamický odraz, které optimalizuje výkon zkušených lyžařů. Technologie botičky Thermaloft zaručuje optimální tepelnou izolaci. Tyto boty mají 4 velmi odolné hliníkové mikrometrické přezky. Délku přezky lze nastavit otáčením přezky. Horní přezky mají tři možné pozice, díky kterým se boty přizpůsobí každé šířce lýtka. Široký pásek na vršku boty zaručuje opravdu snadné a přitom pevné stažení. Technologie PRIMALOFT - Velmi lehký a prodyšný materiál, který zajišťuje efektivní tepelnou izolaci. PERFECT FIT - Revoluční systém Perfect Fit poskytuje nejvyšší úroveň držení, pohodlí a výkonu. Vnitřní botička perfektně pasuje do skeletu a lze opakovaně tepelně tvarovat pro ještě větší pohodlí. FORMFIT - Nový odolnější plast užitý pro výrobu skeletu. WALK GRIP - Podrážka vhodná i pro chůzi, takže i přechody s lyžemi na rameni již nebudou problém.
Lyzaky Nexo Lyt 130
Prodam lyzaky Nexo Lyt 130 anthracite/yellow. Uplne nove, nejete
Dámská lyžařské boty 260/265 Head NEXO LYT 110 W
Dámské lyžařské boty POUŽITÉ POUZE 4 DNY lyžování s flex indexem 110/100. Jsou navrženy tak, aby padnuly jako ulité, a proto mají možnost úpravy různými technologiemi. Žádná úprava na nich nebyla provedena. Například botičky si lze upravit kolem kotníku pomocí LIQUID Fit technologie a skelet zase pomocí tepelného nahřátí materiálu Form Fit (čímž se bota vytvaruje na vaši nohu a přizpůsobí botu velikosti ještě až o 2mm). Boty jsou pevné a velmi lehké (odlehčený skelet 3, 2 kg z nano materiálu z Graphenu). Botičky obsahují Primaloft ""kožíšek"" pro větší tepelný komfort. Mají možnost přenastavení úhlu sklonu skeletu a přenastavení hřebenů. Přesné dopnutí boty je pomocí odlehčených 4 nízkoprofilových microstavitelných hliníkových přezek a 1 nejsvrchnější přezky Supermacro (úprava možná pro snadné nastavení širšího lýtka). Velikost je 260/265 s délkou skeletu 305 mm. K vyzkoušení nebo přímo k odběru v Praze a okolí a po domluvě v Plzni. (Důvod prodání je omyl začátečníka, jenž si kopil o 1 číslo větší velikost boty a po prvním kopci zjistil, že bota opravdu nesedí.)