inzerce, prodej, prodám, bazar

Lyžařské brýle UVEX

Kategorie: Lyžování

Prodám lyžařské brýle UVEX Ultrasonic Pro. Chrom silver, double lens/sph, litemirror silver S3, antifog.
Lyžařské brýle UVEX
Podobné inzeráty
Lyžařské brýle Uvex DOWNHILL 2000 VFM
UVEX DOWNHILL 2000 VFM Lyžařské brýle Uvex Dow­nhill 2000 VFM s technologií zorníku SUPRAVISION UVEX, která zajišťuje UVA, UVB a UVC filtr integrovaný do materiálu zorníku i do rámečku brýlí. Poskytuje 100% ochranu Vašim očím proti modrému světlu a UV paprskům. UVEX DOWNHILL 2000 VFM má variomatický povlak, díky kterému se sklo samo zabarví, dle intenzity světla. Brýle jsou používány asi týden. Včetně pytlíku na brýle. Drobná oděrka v pravém horním rohu, viz foto. Nepřekáží ve výhledu.
Brýle BLIZ NOVA Matt Black ULS Orange/Blue Multi - NOVÉ
Prodám nové lyžařské brýle BLIZ NOVA Matt Black ULS Photochromatic Orange with Blue Multi. Původní cena 4.300,-Kč Lyžařské brýle BLIZ NOVA Matt Black ULS Photochromic byly vytvořeny za účelem ničím nerušeného zážitku na svahu. K tomu přispěje speciální rámeček s extra širokým zorným polem, který poskytuje vynikající optickou čistotu a periferní výhled. Brýle, které jsou ideální do každého typu počasí, jsou opatřeny dvojitým cylindrickým zorníkem. Jeho vnitřní acetátová část je velmi odolná proti zamlžení, zatímco ta vnější je vyrobena z polykarbonátu, který je 10krát odolnější vůči nárazu než jiná skla. Zamlžení zorníku poté zamezuje také odvětrávaný rám brýlí. Klíčové vlastnosti lyžařských brýlí BLIZ NOVA Matt Black ULS Photochromic Orange w Blue Multi Cat.1-3 Lyžařské brýle v moderním designu Vhodné pro ženy i muže Ideální do každého typu počasí Unikátní rámeček s extra širokým zorným polem S dvojitým cylindrickým zorníkem Vnější část zorníku vyrobena z vysoce odolného polykarbonátu Odvětrávaný rám zamezující zamlžování S unikátními skly Bliz Ultra Lens Science s hydrofobní a oleofobní úpravou Fotochromatický zorník měnící odstín podle aktuálních světelných podmínek BLIZ NOVA chrání oči před škodlivými UVA i UVB paprsky Rám osazený 3vrstvou pěnou pro maximální komfort 40mm silikonový pásek pro pevné uchycení brýlí na helmě Barevné provedení: černo-modré BLIZ NOVA s unikátním sklem Bliz Ultra Lens Science Pro špičkové pohodlí a skutečný zážitek při lyžování jsou brýle opatřeny skly Bliz Ultra Lens Science. Dvě laminovaná skla do jednoho přináší unikátní řešení s mnoha praktickými funkcemi. Jednou z nich je fotochromatický charakter v podobě samozabarvujícího se skla, které mění svůj odstín podle venkovních podmínek. Čím více UV záření přibývá, tím více se zorníky ztmavují. Ultra Lens Science je přitom doplněno také o hydrofobní a oleofobní úpravy, které rozptylují kapky vody a zabraňují usazování nečistot. Pro výjimečný pocit z každé jízdy Brýle BLIZ NOVA účinně chrání vaše oči před škodlivými UVA i UVB paprsky. Pro váš maximální komfort je rám osazen 3vrstvou pěnou, která je velmi příjemná díky měkkému fleecovému materiálu. Součástí brýlí je také 40mm pásek obohacený silikonem, ten je charakteristický pružností, snadným uchycením a přizpůsobením dle tvaru helmy. Pásek zajistí, že brýle zůstanou vždy spolehlivě na svém místě. Lyžařské brýle BLIZ NOVA tak nabízí moderní design, špičkový výhled i znamenité pohodlí pro váš výjimečný pocit při každé jízdě.
Lyžařská helma UVEX vel.44 + brýle UVEX
Prodám dětskou lyžařskou helmu, vel. 44, zn.UVEX. Nemá vzadu kolečko na nastavitelnou velikost! Lyžařské brýle k helmě, zn. UVEX. Doporučuji zkusit!
UVEX lyžařská helma + UVEX lyžařské brýle
Prodám lyžařskou helmu značky UVEX, velikost M (57-58 cm), černá barva, možnost regulace odvětrání v čelní části. Používaná, nepoškozená, funkční. Zároveň prodám k helmě pasující nepoškozené brýle značky UVEX. Osobní odběr možný v Hradci Králové.
Zánovní lyžařská přilba UVEX a bríle UVEX
Prodám zánovní lyžařskou přilbu Uvex s ventilací, měkoučkým polstrováním, nastavitelná velikost v rozmezí vel.59-62, 480g, stříbrná barva. + UVEX lyžařské brýle, dvojité sklo, 100% ochranou před UVA, UVB a UVC paprsky, Anti-fog úprava proti zamlžování brýlí, dvojitý sférický zorník má úpravu Supravision a Variomatic, mají klimatickou pěnovou membránu kompaktní s přilbou Původní cena za obojí 5800,- Nevhodný Dárek. PREFERUJI OSOBNÍ PŘEVZETÍ, ALE PO DOMLUVĚ LZE ZASLAT ❗ CENA PEVNÁ ❗ PROSÍM PSÁT EMAIL NEBO VOLAT PO 15:00 ❗NA SMS NEREAGUJI ❗
Pánské lyžařské brýle Scott
Prodám pánské lyžařské brýle Scott. Lyžařské brýle Scott UNLIMITED II OTG jsou specificky vytvořeny pro všechny, kteří nosí dioptrické brýle. Technologie OTG - brýle na brýle - přináší bezkonkurenční vlastnosti i legendární design SCOTT. Koupeno 5.1.2023.