inzerce, prodej, prodám, bazar

Magická tříhranná voskovka -nové nepoužité

Kategorie: Školní potřeby

Nabízím magické trojhranné voskovky. Unikátní věc na trhu. Kdo zná, ví. Perfektní záležitost pro malé děti i velké umělce. Včetně šablonek a podrobnéo návodu na tvorbu. Přáníčka, balení, i "obyčejné" malování. Pro malé umělce i velké kreativní děti. Bohužel již využiji,Super stav, přenechávám za nízké ceny kvůli stěhování, na netu seženete za astronomické částky
Magická tříhranná voskovka -nové nepoužité
Podobné inzeráty
Magická angličtina v aktovce
Disney magická angličtina v aktovce, nová (2 foto). Nabízím novou moderní angličtinu s oblíbenými Disney postavičkami. Učení je hra, pro děti 4 - 10 let. Prodejní cena 2.499 Kč. Krásný a užitečný dárek k vánocům. Kufřík obsahuje: 6 interaktivních DVD, 6 doplňujících knih A4, obrázkový slovník 152 stran, pevné desky, výukové karet (čísla, barvy, tvary, abeceda), plakát a archy nálepek, návod
Mix školních potřeb - podložka, pastelky, křídy, modelína
Podložky na modelování 3 kusy - PRODANÉ Tabulka na psaní/kreslení – nové nepoužité balení vč. křídy a houbičky – Kč 25,- Tabulka na psaní/kreslení – Kč 10,- Progresso – PRODANÉ Papírové hodiny – Kč 10,- Šablona ČR obrysová – PRODANÉ Barevné pastelky 12 ks – nové nepoužité balení, cena Kč 10,-/balení Inkoustové bombičky – – PRODANÉ Šablony – obrázky na malování na sklo – PRODANÉ Modelína - PRODANÉ Barevné křídy JOJO - PRODANÉ Barevné pastelky – 6ks, balení k výročí 40 let pražského metra, nové nepoužité balení - Kč 15,- Cena za vše dohromady Kč 60,-.
NOVÉ NEPOUŽITÉ školní pouzdro zn. PASO modré
Prodám NOVÉ NEPOUŽITÉ školní pouzdro zn. PASO modré barvy viz. FOTO Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už se stalo, že se nám dobírka vrátila zpět nevyzvednutá, protože si někdo takhle dělal legraci nebo si to rozmyslel a úmyslně ji nevyzvedl, ale poštovné muselo být zaplaceno. Předpokládám, že by to bylo asi těch 200,-Kč, které by samozřejmě byly odečteny od výsledné ceny dobírky. Už jsem prvním nebo druhým způsobem platby posílal dost věcí a zatím to vždy vyšlo k oboustranné spokojenosti. Na Bazoši jsem dlouho a pokud bych byl podvodník, jistě by to tam někdo oznámil v komentáři.
NOVÉ NEPOUŽITÉ školní pouzdro zn. PASO černorůžové s koníkem
Prodám NOVÉ NEPOUŽITÉ školní pouzdro zn. PASO černorůžové barvy s koníkem Popis: viz. FOTO Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už se stalo, že se nám dobírka vrátila zpět nevyzvednutá, protože si někdo takhle dělal legraci nebo si to rozmyslel a úmyslně ji nevyzvedl, ale poštovné muselo být zaplaceno. Předpokládám, že by to bylo asi těch 200,-Kč, které by samozřejmě byly odečteny od výsledné ceny dobírky. Už jsem prvním nebo druhým způsobem platby posílal dost věcí a zatím to vždy vyšlo k oboustranné spokojenosti. Na Bazoši jsem dlouho a pokud bych byl podvodník, jistě by to tam někdo oznámil v komentáři.
Desky na sešity, pytlíky na přezůvky
1. Desky na sešity A4 a A5 nepoužité 2. 2x pytlík/vak na přezůvky nepoužité Dacia 3. Oranžový a Milka pytlík/vak na přezůvky použité 3. 2x síťovaný pytlík na přezůvky Topgal (jeden nový, jeden málo používaný)
Korkové nástěnky nepoužité
Prodám korkové nástěnky v dřevěném rámu 90x60 cm.Nepoužité,zatavené ve folii.Pouze osobní vyzvednutí.