inzerce, prodej, prodám, bazar

Magnety z reproduktorů

Kategorie: Zvuková technika

Prodám tyto samostatné reproduktorové magnety 1ks RFT 7101, 1ks Tesla ARV 3604, 2ks Tesla s ALnico magnety ze 60tých let, 2ks magnety Tesla ARO711 z materiálu Permag-I. 1ks kompletní ARV3604 s dírkou v kalotě, ale jinak funkční.
Magnety z reproduktorů
Podobné inzeráty
Fenton SPA1200 PA Aktivní reproduktorový set 12" SD/USB/MP3
Prodám sadu stereofonních aktivních reproduktorů. V ceně k nim nechám propojovací kabel mezi reproduktory, 2x kabel Jack Jack, kabel propojovací k ntbk, mobilu, atd.,vysílač na bezdrátové mikrofony, 2x mikrofon. V dobrém stavu, málo používané. Cena dohodou. Reproduktory s červeným 12 "kuželovým basovým reproduktorem a vestavěným digitálním zesilovačem s vysokým výkonem, nastavitelným zpožděním mikrofonu a efektem ozvěny, vstupy USB a SD, 2 vstupy pro mikrofon, volitelný linkový vstup a 5 pásmový individuální ekvalizér pro L /R kanály. Vhodné pro výstavy, veletrhy, (karaoke) show atd. Parametry: - Digitální výkonový zesilovač - MP3 přehrávač s USB portem a SD slotem - Použití bezdrátové technologie BT pro streamování zvuku - 12 "basový reproduktor s červeným kuželem, piezo klakson pro střední/vysoký rozsah - 2 mikrofonní vstupy a volitelný linkový vstup - Nastavitelné zpoždění mikrofonu a efekt ozvěny - 5 pásmový ekvalizér L/R - LED displej hlasitosti Technické údaje: - Výstupní výkon: Max - Výškový typ: Piezo - Množství výškových reproduktorů: 2 - Průměr basového reproduktoru: 12 " - Magnet typu: Ferit - Množství basových reproduktorů: 2 - Impedance: 4 ohmy - Frekvenční odezva: 30 - 20 000 Hz - SPL max: 128 dB - Rozměry: na reproduktor 245 x 375 x 610 mm
Hughes & Kettner Red Box MK5
Red Box je 2 roky starý v TOP stavu bez poškození. Nepoužívaný. Nyní v obchodech od 2 100 Kč Prodám za 1 850 Kč Kontakt: rsimunek@ 989 595 Žďár nad Sázavou - osobní předání V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat. Parametry Typ: Speaker simulato/DI box Ovládání: Lift/Ground, Tight/Loose, Modern/Vintage, Large/Small, EQ True Bypass: Ne Vstupy: 1x Mono Výstupy: 1x Mono, 1x Balanced XLR Napájení: 9V Baterie/Adpatér Adaptér součástí: Ne - Nepotřebujete mikrofon - Autentický zvuk reproduktoru i při nízké hlasitosti - Žádné změny zvuku způsobené použitím odlišných mikrofonů nebo změnou pozice mikrofonu před reproduktorem - Bez zpětné vazby - Žádné nežádoucí přeslechy z ostatních nástrojů - Přesný konkrétní, konzistentní zvuk - Bez problémů s fázemi při použití více mikrofonů u jednoho boxu - Skvěle se pojí s ozvučením jedním mikrofonem (doporučuje se pouze při dostatečné hlasitosti) - Nemůže se stát, že zavadíte o mikrofon a změníte zvuk do PA nebo jej úplně vychýlíte z místa snímání Od konce 80. Let, kdy byl Red Box představen se stal nejprodávanějším zařízením pro ozvučení kytarových zesilovačů „bez mikrofonů“. Red Box 5 je nejnovější verzí tohoto oceňovaného DI boxu se simulací reproduktoru s dalšími,rozšířenými možnostmi: - Velký/malý box - Modern/vintage - Loose / Tight - Lift/ground Možnost zvolit simulaci zvuku malého nebo 4x12 boxu, modern nebo sparkle vintage zvuk a odezvu snímaného boxu – mohutný „Tight“ pro rockové riffy nebo vzdušnější „Loose“. Zvučení přes Red Box zaručuje neměnnou kvalitu zvuku při každém koncertě, ať na velkém či malém pódiu, klubu ... při nahrávací. Konec problémů s přeslechy jiných nástrojů, experimentováním s umístěním mikrofonu, zamezení problému, kam dát mikrofonní stojan, když si nemáte ani kam stoupnout. Nehledě na to, co se stane, když kopnete do mikrofonního stojanu a zjistíte to až na konci vystoupení, kdy Vám zvukař lakonicky oznámí, že jste „ven“ do PA vůbec nehrál. Tento typ zvučení milují zvukaři. Poskytuje jim konzistentní signál, který je velmi pevný a pokud jej smícháte s mikrofonem, je výsledek skvělý. Red Box a mikrofon se skvěle doplní a vytvoří pevný, mohutný zvuk. Pozor! Red Box nezní jako box snímaný mikrofonem. Zní jako kytarový box!. Toto je zásadní odlišnost od jiných systémů. Výsledek mnoha „světových zvuků“ je právě kombinace mikrofonu a Red Boxu. Ta umožňuje dokonalý mix prostředí, skvělou práci se softwarovými plugginami a zvuk s neuvěřitelným attackem. Připojení RED BOX 5 je naprosto jednoduché. Zapojuje se mezi výstup zesilovače do boxu a vlastní box (reproduktor). Vstup je jeden nesymetrický 1⁄4 "(6,3 mm) jack (IN). Výstup do boxu (reproduktoru) je rovněž 1⁄4 "(6,3 mm) jack. Jeden symetrický XLR umožňuje poslat zpracovaný signál do mixážního pultu. Víme, že některé mixážní pulty neposkytují
Jamo Classic 6 dvoupásmových stojacích reproduktorů
Jamo Classic 6 dvoupásmových stojacích reproduktorů. Stav je používaný. Tyto reproduktory byly plně testovány a jsou ve skvělém funkčním stavu. Ve skvělém použitém stavu. Jeví určité opotřebení a známky stáří. U jednoho z reproduktorů chybí na přední mřížce emblém Jamo. Jsou celkově ve skvělé kondici.
Reproduktory Peavey Black widow
Zdravím prodávám 4 ks reproduktorů Peavey Black Widow Super Structure.U všech 4 reproduktorů byla před čtyřmi lety měněná blána, bohužel jeden reproduktor je prasknutý.Cena jednoho reproduktoru je 1200Kč kromě prasknutého, zde je cena 600Kč. Prodávám i jednotlivě, O ceně se dá jednat.
FENDER EXPO - kompaktní sloupový stereo PA systém
Tento systém vhodný pro kapelu, mobilní DJ, prezentace, přednášky a předváděcí akce, všude tam, kde je požadována vysoká kvalita zvuku. Skládá se ze dvou částí - satelit a subwoofer. Satelit obsahuje 8 neodymiových reproduktorů Custom-Designed s průměrem 3" s prostorovým vyzařováním a jednu 1" tlakovou výškovou hornu. Subwoofer je osazen dvěma 6.5" reproduktory s feritovými magnety. Fender EXPO je vhodný pro ozvučení prostoru s kapacitou 300 osob, což bylo mnohokrát v praxi potvrzeno. Nádherný, naprosto věrný zvuk, zejména pro akustické a elakusticné nástroje, není problém kdykoli vyzkoušet! Jeho výhodou je snadná přeprava a manipulace (nahradí těžké a velké reprobedny), perfektní vyvážený zvuk a až překvapivě velký výkon. Dnes už nesehnatelný. Zdarma přidám DJ mixpult pro 2 mikrofony, 2 gramofony či dvě linky. Vyzkoušení je samozřejmostí. Snadno se vejde i do nejmenšího auta. Koupeno v r. 2018 za 26 tis. Kč. Aparát je ve stavu nového.
4x satelit 500W za cenu reproduktorů
K prodeji: 4x vrchní satelit 12´+1´ - osazení 12´ - Fane Sovereign 12-500LF + 1´ Celestion HF50 - celkem výkon cca 500W dohromady. - připojení 2x "ježek" a svorky - prodej v podstatě za cenu reproduktorů,skelety dost staré.Sovereigny jsou zánovní (viz.foto),stejně jako výhybky a ve 100% stavu,výšky asi 2KO. Cena za bedny - 8000Kč/vše + Zdarma přidám další 2 nefunkční Celestiony. Vhodné na i na vyndání basáků a postavení malých,výkonných basů. Lehká dohoda možná. Osobní předání Písek,Praha.