inzerce, prodej, prodám, bazar

Majolika Modra starý džbán s pohárky

Kategorie: Sběratelství

Krásně ručně malovaný starý džbán a šest pohárků na víno,panáka.Motiv hroznů a květin. Jasné barvy.Pálená hlína s glazurou. Modranska keramika je označení výrobků vyráběných z pálené hlíny ve městě Modra na Slovensku. Historie značky sahá do 14. století.Výška džbánu 20 cm, šíře hrdla 10 cm. ji Pohárky výška 7,5 cm,hrdlo 6 cm. Vse velmi zachovalé,jeden pohárek nepatrný otluk 2 mm na straně, jeden ve spodu otluk glazury,je vidět pouze ze spodu.Ze sbírky téměř nepoužívané. Stáří minimálně 25 let. Pouze osobní odběr v Praze 6.
Majolika Modra starý džbán s pohárky
Podobné inzeráty
Džbán na vodu
Prodám džbán na vodu, v dekoru matné i lesklé zelené barvy, zdobeno zlatým dekorem lístků a proužků. Džbán o výšce 32 cm a 2 skleničky o výšce 13 cm. Výroba ČR.
Original Oktoberfest skleneny dzban 1 L + 1 L piva
prodam original skleneny dzban Oktoberfest 1 L. + 1 L. piva v plechovce. Od mnichovskeho pivovaru Paulaner.Tohle pivo patri k nejlepsim pivum na Oktoberfestu. Plechovka se da pouzit i jako dekorace. Dzban ( Litrak ) je s tlusteho skla a vydrzi plno let. V roce 2021 Oktobefest se opet neuskutecni ! Timhle dareckem si donesete trochu festu dom. Doporucuji pit hodne chlazene ! Pivo ma 15 stupnu 6 % Alk. Cena bezne za 290 Kc. Nyni jen za 190 kc. K vyzvednuti v Brne
Lázeňské pohárky
Prodám dva lázeňské pohárky z lázní Luhačovice za 100.-Kč nebo vyměním. Můj sběratelský obor jsou vzduchovkové zbraně a jejich příslušenství a kapesní zavírací nože. Možno i za staré výherní losy do roku 1992. Poštou nezasílám, předání na místě. Kontaktovat pokud možno telefonem nebo SMS.
Porcelánová karafa Ryba+pohárky, Praha 1
Prodám starou porcelánovou karafu ve tvaru ryby s pohárkami. Karafa i pohárky jsou ve skvělém stavu. Vhodné jako originální dárek, nebo k doplnění něčí sbírky. Praha 1 - Malá Strana.
Dva porcelánové pohárky
Dva porcelánové pohárky Becherovka, červený a modrý, zdobeno zlatou linkou. K osobnímu předání (Bohumín) nebo je mohu zaslat přes zásilkovnu.Jakekoliv dotazy prosím formou emailu děkuji
Lázeňské pohárky
Prodám sbírku - Lázeňské pohárky, pítka Cena je 95,-/ks Výška pítek je: u "buclatých" 11,5 cm, Karlovy vary cca 7,5 cm, Modrý 9,5 cm, duhový 14 cm a kulaté 14 cm V případě zájmu mě kontaktujte nejlépe emailem vera.kle@ , mohu zaslat i poštou přes balíkovnu (stejný princip doručení, vyzvednutí jako u zásilkovny), zásilkovnou nemám možnost zasílat - je potřeba aplikace a já nemám chytrý telefon .Děkuji za pochopení.