inzerce, prodej, prodám, bazar

Maliník s velkými plody sazenice i rozvinuté keře / ORLOVÁ

Kategorie: Rostliny

Nabízím sazenice a keříky maliníku s velkými plody. Silná odolná odrůda na drsné podmínky, dovezena z Ukrajiny. Většina nakvetená na plody. Maliny velmi chutné, značný výběr z nadbytečných x kusů z fota.

Odběr pouze za suchého počasí přímo ze travníku, nutno zasadit do druhého dne. Žádné kontejnery, sebou vzít kbelík nebo jinou nádobu na vykopané keře. V ceně není hlína. Tráva zůstává, možno obsypu zlehka zeminou z pařeniště. Ovšem není potřeba, stačí mokrá posečená tráva.

Menší sazenice s jedním průtem od 20 Kč za keřík dle výšky vzrůstu.

Větší sazenice s dvěma průty do V od 50 Kč za keřík.

Plně rozvinutý keř od 80 Kč za kus, ideální okamžitý výsledek po přesazení.


Ceny jsou symbolické, spíše pouze za vykopaní, nikoli nutné terenní úpravy.

V případě zájmu možno rezervovat libovolný počet kusů na vaše jméno. Den odběru upravím dle počasí po dohodě s vámi. Záruka růstu, bezplatná výměna možná.


Osobní odběr, Orlová 1
Maliník s velkými plody sazenice i rozvinuté keře / ORLOVÁ
Podobné inzeráty
Kusový prodej jahod
Kusový prodej jahod – zahradní, balkónové, jednou i stáleplodící, převislé jahody a lesní jahody. Silné sazenice zakořeněné loni v létě. Předobjednávka se zasláním od půlky března nebo dle dohody. Cena dle počtu kusů a velikosti květníku. 10-pack 150 Kč, Jednouplodící 6x6cm 1 kus 20 Kč. Stáleplodící 6x6cm 1 kus 25 Kč. Květník 9x9 cm 45 Kč. Lesní jahody 10 Kč/kus – prostokořenné. Jednouplodící: Ananas - Velké bílé plody s červenými semínky. Chuť připomíná ananas. 6x6 cm 30 Kč, 9x9 cm 45 Kč. Honeyone – Poloraný, se středně velkými až velkými tmavě červenými sladkými plody s velkou plodností. Dozrává již počátkem června. 3 kusy. Faith - Pozdní. 11 ks.. X PRODÁNO. Karmen - Středně raný, s velkými tmavě červenými měkkými plody s chutí lesních jahod. Dozrává od poloviny června. Česká odrůda, jeden z nejsladších jahodníků. 10 kusů. X PRODÁNO. Malwina - Velmi pozdní, s velmi velkými plody. 6 kusů. X PRODÁNO. Senga Sengana - Středně raný, se středně velkými plody. Velmi vysoká výnosnost až 150 plodů na jednu rostlinu. 1 kus. Sonsation – Středně raný. 1 kus 20 Kč nebo 10-pack 150 Kč. Stáleplodící: Dimante – 25 Kč/kus. REZERVACE. Stáleplodící červený květ ‘Ariba Red’. 4 kusy á 45 Kč. Ostara - Stáleplodící a velmi výnosný jahodník. Plodí středně velké plody od půlky června do září. 30 kusů. Jeden kus 25 Kč, 10-pack 150 Kč. Převislý a stáleplodící: X PRODÁNO. Elan - Plodí od konce května až do zámrazů. Vhodný do truhlíku nebo do závěsného květináče. Snadný sběr díky dlouhým šlahounům s plody. 2 kusy á 45 Kč. X PRODÁNO. Světle růžový květ – Jedna z chuťově nejlepších převislých jahod. Kvete světle růžově a plodí bez přestávky až do zámrazů. Výnos až 1 kg jahod na sazenici. 3 kusy á 45 Kč. Mara de Bois - Plodí od června až do zámrazů. Plody jsou velmi sladké s chutí lesních jahod. střední velikosti. Poslední 2 kusy: 9x9 cm 45 Kč. X PRODÁNO. Maranell – až 2-metrové šlahouny. 7 kusů á 45 Kč. Podívejte se i na moje další inzeráty nebo si napište o kompletní seznam rostlinek v Excelu. Nabízím spoustu druhů zahradních a pokojových rostlin za nízké ceny. Osobní vyzvednutí v Ústí nad Labem dle domluvy nebo Praha - Libuš (cca 1 x měsíčně po platbě předem). Posílám za 90 Kč zásilkovna (100 Kč Slovensko) nebo 85 Kč balíkovna České pošty nebo PPL po platbě předem 1 x týdně.
okrasné neprostupné kvetoucí živé ploty
Kvetoucí živé ploty Vás při správném výběru sazenic mohou těšit svými květy téměř po celý rok. Nebojte se kombinací a vyberte si rostliny podle své vlastní fantazie! Na živé ploty nabízíme tyto prostokořenné sazenice s ideálním datem výsadby březen – duben. Všechny sazenice jsou výpěstky ze školky, jsou silné s bohatým kořenovým systémem bujně rosucí již první rok po výsadbě. SLIVOŇ TŘEŠNOPLODÁ – sazenice 25-40cm, na neprostupný živý plot, bez potřeby opory, dobře se tvaruje, velmi rychle roste 80-100cm/rok (rychleji než habr nebo buk, plot je hustější než u habru nebo buku), na jaře drobné kvítky, cena 25kč/ks VIŠEŇ TURECKÁ MAHALEBKA – sazenice 70-80cm, dobře se tvaruje, neprostupný, bez nutnosti opory, velmi rychle roste 80-100cm/rok, cena 23kč/ks JAVOR AMURSKÝ – sazenice 50-70cm, lze tvarovat na živý plot, který má na podzim úchvatnou červeno-oranžovou barvu, na rozdíl od japonských javorů roste velmi rychle až 50cm/rok, cena 299kč/ks, od 5ks 249kč HABR OBECNÝ– vyprodáno BUK LESNÍ – vyprodáno PUSTORYL VĚNCOVÝ (nepravý jasmín) – úchvatně voní, sazenice 50-80cm, kvete květen-červen, roste středně rychle, vhodný na živý plot i jako solitéra, cena 119kč, od 5ks 99kč VAJGÉLIE KVĚTNATÁ- růžová, sazenice 30-60cm, kvete květen-červen, středně rychlý růst, vhodný na živý plot i jako solitéra, 125kč/ks, od 5ks 105kč TAVOLNÍK POPELAVÝ – sazenice rozvětvené 25-50cm, kvete v dubnu-květnu. Středně rychlý růst, vhodný na živý plot i jako solitéra, 139kč/ks, od 5ks 119kč KDOULOVEC JAPONSKÝ – sazenice 50-70cm, kvete duben-květen, pomalejší růst, na nižší živé ploty do 1,5m, vhodný na živý plot i jako solitéra, kromě nádherných květů má i plody bohaté na vitaminy, 109kč/ks, od 5ks 89kč TAMARYŠEK DROBNOKVĚTÝ – sazenice 60-90cm, kvete květen – červen, vhodný na doplnění kvetoucích živých plotů i jako solitéra, 149kč/ks, od 5ks 129kč TAVOLA KALINOLISTÁ DIABOLO – sazenice 50-80cm, kvete květen-červenec, od jara do podzimu krásné tmavě červené listy, 199kč/ks, od 5ks 159kč/ks ČIMIŠNÍK – sazenice 100-140cm, kvete květen-červen, roste velmi rychle až 100/rok, zcela nenáročný na vlhkost, vhodný i na suché stanoviště, 149kč/ks, od 5ks 139kč/ks Na doplnění kvetoucích živých plotů lze doporučit i moruše, svídy bílé, čilimníky…více na stránkách Osobní převzetí možné u Humpolce v blízkosti sjezdu D1, nebo odeslání na balíkovnu +70cm (pouze nižší sazenice), jinak pošta nebo PPL +139kč, dobírka +45kč. K dispozici pouze omezené množství sazenic.
kdoulovec japonský - kvetoucí živý plot, plody plné vitaminu
Silné sazenice, prostokořenné 3-leté, některé již plodily. Sazenice kdouloně japonské Sazenice Chaenomeles japonica (snadné pěstování) - jedná se o nízký, rozložitý keř do výšky 1-1,2 m. Cihlově červené květy shromážděné ve skupinách se objevují dříve, než se rozvinou listy. Nemá zvláštní nároky, snáší mnoho druhů půd. Vynikající dekorativní keř do záhonů a malých zahrad. Okrasná rostlina s velmi cennými plody. Plody kdouloně jsou velmi tvrdé a mají kyselou chuť. Jsou perfektní jako doplněk k čaji a do zavařenin: džemy, želé. V konzervách je lze kombinovat s jiným ovocem. Mají hodně pektinu a vitaminu C. Plody dozrávají v září - říjnu, slupka se stává lehce voskově žlutou, někdy s lehkým ruměncem nebo červenými skvrnami. Vyplatí se vysadit ve skupinách po několika kusech a rychleji získáte efekt hustého keře. Komerční pěstování kdouloně japonské, plantáž kdouloně. Výsadba: Keře sázíme 2,5-3,5 m od sebe (meziřádky) x 0,75 - 1,5 m v řadě. Pěstitelské podmínky: Kdoule je tolerantní k půdním typům, optimálně by se však pH mělo pohybovat kolem 6. Na alkalických a suchých půdách je náchylný k chloróze, pak se doporučuje okyselení sírou nebo síranem železnatým. Péče: Kdoule nesnáší konkurenci plevelů, zvláště v mládí. Napadení má negativní vliv na výnos, řádky jsou často mulčovány agrotextilií. Výnos, který lze získat z 1 hektaru, je v průměru 12-15 tun, maximálně 20 tun. Plody se hojně využívají při zpracování. Velmi ozdobný svými jarními květy, na vitaminy bohaté plody. Zle sázet jako solitéru, nebo tvarovat do kvetoucího živého keře. Nabízíme silné rostliny 50-70cm, některé již plodily. Osobní převzetí u Humpolce nebo kurýr +139kč, dobírka +45kč. Faktura samozřejmostí.
Bezemenné sazenice révy HIMROD LAKEMONT VANESSA SUFFOLK RED
Dovážím špičkové prostokořenné sazenice révy vinné z vinařské školky v Poysdorfu v Rakousku.Sazenice jsou mírně zachlazeny, aby bylo možné je ještě asi tak 14 dní posílat poštou. Cena jedné sazenice je 110 Kč, poštovné je 160,- Kč, od 14 sazenic je poštovné zdarma. Odrůdy mají mimořádnou odolnost proti plísním a houbám a mrazíkům. Cena shodné sazenice v Německu je 11 Euro.Jedná se o sazenice roubované, dlouhé 50 cm s evropským rostlinolékařským pasem.Platí se předem na vázaný účet u ČSOB.Sazenice jsou ve špičkové kvalitě. Odešleme do 48 hodin po obdržení peněz.Možno samozřejmě vyzvednout i osobně na adrese Na Vinobraní 19, Záběhlice, Praha 10 každý den po 16.hodině po tel domluvě na .Bílý HIMROD a LAKEMONT-NEW YORK, růžový VANESSA a SAINT MARTIN, červený SUFFOLK RED, modrý VENUS. Od 1.6. budou v prodeji již jen kontejnerované sazenice shodných odrůd, které již nelze poslat poštou.
Sazenice Maliník DELNIWA - červený, stáleplodící
Maliník Delniwa je nově vyšlechtěná stáleplodící odrůda. Je nenáročná na pěstování, odolná proti plísni šedé a roztočům a také dobře odolná mrazu. Plody zrají od července až do října. Plody jsou velké až 3 cm. Chuť mají dokonale vyváženou, sladkou a aromatickou. nabízím přebytky dobře zakořeněné odnože cca ve 20cm velkých kontejnerech sazenice je minimálně 2x větší než jaké jsou nabízené v zahradnictvích !! nabízím cca 15 rostlin cena je za 1 kontejner velikosti 20 cm prosím jen volat platí do smazání ne SMS na ty nereaguji místo odběru Frýdštejn
Divoká rajčata - semena
Divoká rajčata jsou chutná, zdravá a odolná - netrpí chorobami! Jsou vhodná pro pěstování bez chemie. Plody je nejlepší konzumovat čerstvé, skvěle chutnají i v míchaných salátech ochucených bazalkou. Jsou velice dekorativní, takže je lze použít i k dozdobení jídel. Můžete je i sušit. Klasické červené a žluté. Semena z vlastní sklizně. Osobní odběr = 30Kč nebo pošta = platba předem na účet (obyčejné psaní +25Kč, doporučené psaní +65Kč) cca 15ks/druh LIMITOVANÁ NABÍDKA: Rajče san marzano (švestkové) semena 10ks za 30kč Tato tyčková odrůda, pocházejí z Itálie, se vyznačuje protáhlými plody s pevnou dužinou a malým počtem semen a je vhodná ke kuchyňskému zpracování nebo na výrobu kečupu. Také jsou velice vhodné pro vaření boloňské omáčky a podobně. Slupka je lehce oddělitelná. Rostlinu je vhodné pěstovat na jeden či dva výhony, ostatní zálistky jak je to možné vyštípneme. Vyžaduje oporu. Rajče stupické polní rané semena 10ks za 30kč Jde o velmi ranou tyčkovou odrůdu rajčete. Tato odrůda patří mezi tradiční české druhy rajčat. Lze ji pěstovat ve venkovních záhonech či ve skleníku, a je možné ji taktéž pěstovat jako keříčkovou bez vyvazování. Plody jsou jasně červené a odolné vůči popraskání. Chuť je plná, sladká a rajčata jsou velmi dobrým doplňkem při přípravě pokrmů studené kuchyně. Využít je můžete i k přímé konzumaci či tepelnému zpracování. Tuto starou původní československou odrůdu si oblíbili pěstitelé po celém světě. Byla vyšlechtěna ve šlechtitelské stanici Stupice už v 50. letech. Doba zrání je přibližně 55-60 dní. Rajče divoké bílé semena 15ks za 40kč Patří mezi jedno z nejsladších rajčat! Drobnější bílé až bledě žluté plody obsahují extrémní množství cukrů. Plodí a nasazuje trsy až do prvních mrazíků. Skvělé rajče pro děti. Rajče divoké fialové semena 15ks za 40kč Tato rajčata obsahují antokyany, které najdeme například v borůvkách a jsou důležité pro zdravou výživu. Plody jsou drobné a velice dekorativní - vynikají netypickou barvou svých plodů. Zastíněná část plodu zůstává v nezralém stádiu zelená, ve stádiu zralosti získává červený nádech. Chuť sladkokyselá, perlivá, svěží. Plody musejí být plně vyzrálé, aby byly dobré. Rajče divoké havajské semena 15ks za 40kč Extrémně cukernaté rajče! Svou delikátností vyniká i mezi divokými rajčaty, která jsou proslulá skvělou chutí. Má příjemně křupavé plody. Semena z vlastní sklizně. Při objednání více druhů semen jen jedno poštovné! Do vyprodání zásob!