inzerce, prodej, prodám, bazar

Malířská barva Jupol Classic 15l/25kg

Kategorie: Ostatní

Prodám JUB Jupol Classic interiérová barva 15l/25kg. 4ks. 500kč/ks. Prodej možný i jednotlivě.
Vnitřní vodou ředitelná malířská barva JUB Jupol Classic se vyznačuje vysokou paropropustností – je vhodná i na sanační systémy. Má vysokou bělost, vysokou krycí schopnost, snadno se nanáší a je otěruvzdorná. Barva JUB Jupol Classic má mimořádně nízký obsah těkavých organických látek (VOC < 2="" g/l),="" je="" tedy="" šetrná="" k="" lidskému="" zdraví="" a="" životnímu="" prostředí.="" může="" se="" nanášet="" na="" různé="" pevné,="" suché="" a="" čisté="" podklady="" –="" štukové="" omítky="" stěn="" a="" stropů,="" beton,="" sádrokartonové,="" vláknocementové="" a="" dřevotřískové="" desky,="" reliéfní="" tapety.="" barva="" se="" na="" stěny="" aplikuje="" válečkem="" nebo="" malířskou="">
Technické specifikace:
Spotřeba: 150 - 190 ml/m2 ve dvou vrstvách, podle hrubosti a savosti podkladu
Odolnost proti oděru za mokra: třída 5
Kryvost: třída 3 při 10 m2/l
Vzhled: mat
Malířská barva Jupol Classic 15l/25kg
Podobné inzeráty
Profi Tools Malířská strikaci pistole na malirskou barvu
Nova nikdy nepouzita strikaci pistole na malirskou barvu. Cetne CZ manualu, nova nikdy nepouzita. Predani je mozne ve Velkych Popovicich, po predchozi domluve mohu dovezt i Praha Vinohrady, Strasnice, Sterboholy, Dubec, Uhrineves, nebo nekde po ceste Velke Popovice - Praha. Popis produktu Malířská pistole - s její pomocí vymalujete jakýkoliv povrch - rovné zdi, štuk, cihly, obložení, beton, dřevo,... Malířská pistole je vhodná pro malování bytů, moření dřeva, nábytku nebo natírání fasád. S malířskou pistolí dosáhnete profesionálních výsledků bez námahy a nepříjemného uklízení, barva nekape. Malířská pistole - 3 možnosti nastavení rozprašování: vertikální horizontální bodové Malířská pistole - technické parametry: Jmenovitý příkon 650 W Jmenovité napětí 230V ~ 50Hz Otáčky motoru max. 32 000 ot/min Jmenovitý průtočný výkon trysky až 800 ml/min Obsah nádobky cca 800 ml Malířská pistole zvládne 15m2 za 10 minut!
Matná latexová bárva "jupol" pro koupelnu
Nová matná latexová bárva "jupol" pro koupelnu.
kámen, kamínky, kamenná drť,
na zkrášlení zahrad, skalek, na hrob... Druhy: Červená 160Kč/25kg Modrošedá 160Kč/25kg Terracotta 160Kč/25kg Bílá 160Kč/25kg Bílá polaris 190Kč/25kg Prodej so-ne nebo po tel.domluvě.
Tavné lepidlo granulované zn. DORUS
Prodám: Tavné lepidlo v granulích zn. DORUS Natur barva Q611 - 25kg Transparent barva KS351 - 25kg Natur 25kg za 1.000Kč Transparent 25kg za 2.500Kč Cena za vše 3.000Kč Upřednostňuji osobní odběr, po dohodě lze odeslat.
4moms lehátko rockaRoo - Classic Grey
Classic Grey 4moms lehátko rockaRoo - Classic Grey (Classic Grey) Prodám lehátko kupované 12/2021,tedy ještě celý rok v záruce, včetně originál velké krabice,obalu, návodu, používané občasně první půlrok. Vhodné i jako dárek, perfektní stav. Kupováno zde: Osobní předání kdekoliv po Praze, ale po dohodě možné kdekoliv i v rámci středočeského kraje a Vysociny- Humpolec, NMNM. Zřejmě i možné zaslat přes Balikovnu apod., jen takto velký kus jsem nikdy neodesílala, ale jistě by šlo vyzkoušet :-). Houpatko mi přišlo skvělé hlavně v prvních měsících,kdy v něm miminko mohlo v bezpečné pozici pozorovat svět a krásně v něm usínalo a díky tomu měl člověk volné ruce, nebolela ho záda atd. Ráda zašlu více fotek a videí. Lehátko 4moms RockaRoo Toto jedinečné dětské lehátko má 5 různých pohybů a 5 různých způsobů, jak uklidnit vaše dítě. RockaRoo se pohybuje nahoru a dolů a houpe ze strany na stranu, stejně jako to dělají rodiče, když utěšují své dítě. Důležité vlastnosti: 5 rychlostí Vám umožní buď zpomalit (na spánek) nebo zrychlit (na hraní) 5 jedinečných pohybů založené na skutečných přirozených pohybů rodičů přehrává zvuky přírody, případně můžete připojit MP3 přehrávač či iPhone Polohování do libovolné pozice Elegantní, moderní design lehátka je o 70% menší než tradiční houpačky, takže nezabere moc místa a vypadá skvěle v každé domácnosti Zajišťovací popruh pro větší bezpečnost Potah lehátka lza prát v pračce Žádné baterie - stačí jen připojit k síti Vhodné od narození
Malířská sada
Stará malířská sada , obsahuje 2 tlakové nádoby, 3 X stříkačka, 5x krátký nástavec, 2 X dlouhý nástavec, 1 X hadice.