inzerce, prodej, prodám, bazar

MamaLicious květinový květovaný overal vel. M

Kategorie: Těhotenské oblečení

MamaLicious květinový květovaný overal
vel. M
Těhotenský overal ale dá se dle mého klidně nosit i jako netěhotenský.
Vzatý jen párkrát - skoro nenošený.

Cena plus poštovné 30 obyčejné psaní nebo 50 doporučené psaní nebo 70 Zásilkovna.
MamaLicious květinový květovaný overal vel. M
Podobné inzeráty
Těhotenské oblečení
Těhotenské oblečení - vše v krásném stavu, víceméně jako nové - velikost L. Cena 100kč/ks. Při odběru 3 a více kusů 10% sleva. Džíny H&M MAMA světle modré skiny Džíny H&M MAMA šedé super skiny Džíny H&M MAMA tmavě modré prodloužené velikost 44 Džíny Mamalicious nízký sed turecké Džíny Mamalicious tmavě modré široké Elasťáky (legíny) H&M MAMA Šedé kalhoty H&M MAMA lněné Mikina Litex růžová s proužkem Mikina 9 Monate bílá s kytičkami Mikinové šaty H&M MAMA šedé Černé tepláky Litex Tričko černé a bílé H&M MAMA dlouhý rukáv Tričko Nappies starorůžová s proužky krátký rukáv Svetr šedý H&M MAMA vel 40 Tílko bílé H&M MAMA vel L Tričko bílé s krátkým rukávem Pieces maternity vel L Zásilkovna/ Balíkovna +80 kč
Těhotenské bavlněné šaty Mamalicious, vel. 38
Nabízím bavlněné celoroční těhotenské šaty značky Mamalicious. Velikost 38. Délka 90 cm. Moc příjemný materiál. Párkrát nošené. Perfektní stav. Lze nosit i jako běžné šaty.
Těhotenské kraťasy Mamalicious 42
Nabízím černé těhotenské kraťasy Mamalicious vel. 42. (UK 13) Regulační guma v pase. Dvě zadní kapsy. Šířka boků 51-58 cm. Materiál je hodně pružný a hezky se přizpůsobí postavě. Pěkné, bez vady. Poštovné: ČP 70,- nebo Zásilkovna 80,-.
Těhotenské rifle Mamalicious 28/32
Prodám nové, nepoužité těhotenské rifle Mamalicious vel. 28/32. PC 1000kč.
Mamalicious těhotenské tičko/tunika
Nádherná těhotenská modro-bílá pruhovaná tunika Mamalicious z žerzeje, s bílým páskem, velikost 36. Jako nová, vzatá jen na focení. PC 840 Kč, nyní 400 Kč.
Těhotenské plavky (tankini) značka mamalicious
Prodám úplně nové těhotenské plavky (tankini) velikost XL, značka mamalicious, barva tmavě modrá. Jsou pouze vyprané, ale nestačila jsem je využít, neměla jsem je na sobě ani jednou pouze jsem si je vyzkoušela. Posílám přes zásilkovnu při platbě předem cena je 79,- za poštovné.