inzerce, prodej, prodám, bazar

Maňásek Prasátko

Kategorie: Hračky

Maňásek na hraní
Maňásek Prasátko
Podobné inzeráty
Prasátko na peníze
Prodám úplně nové prasátko na ukládání peněz. Jedinou možností, jak peníze z prasátka dostat, je jej rozbít kladívkem, které má prasátko k sobě připevněné. Cena 70 Kč + poštovné.
maňásek drak
plyšový maňásek - drak, zn. Ikea
Maňásek
Maňásek
Scart, slon, méďa, kravička Milka, maňásek tygr, pes
2ks 13cm = 100,-kč slon šedý 27cm = 100,-kč maňásek na ruku 18cm = 50,-kč méďa na polštářku 20cm = 50,-kč milka kravička 15cm = 100,-kč obal na CD hamburger ⌀18cm 50,-kč pes 22cm = 50,-kč Hračky jsou v top stavu. NEHRANÉ, POUZE VYSTAVENÉ ZA VITRÍNOU. Mohu zaslat poštou. Platí do smazání.
Maňásek Čertík
Háčkovaný maňásek Čertík s rolničkama, materiál bavlna-acryl, bezpečnostní oči, ruční praní na 30stupnů. Hrajte s dětmi divadlo. Zasílám přes Zásilkovnu nebo osobní odběr.
Velká plyšová Minnie mouse
plyšová Minnie mouse 35 cm - 290Kč, seděla jako dekorace u postýlky, kvůli alergii redukuji plyšáky. Krásná, heboučká, bez zápachu -, menší plyšová Minnie maňásek -32 cm byla na spinkání, v průběhu párkrát vypraná, potisk /čáry na rukavicích je o malinko světlejší. kvůli alergii redukuji plyšáky. Heboučká z jemného plyše, uvnitř otvor na ruku jako maňásek, pak hýbe hlavičkou a pacičkami- 99Kč, Osobní odběr Nupaky/ březen PPL za 39,-, nebo zásilkovna/balíkovna za 65,-