inzerce, prodej, prodám, bazar

Manduca sling Šátek

Kategorie: Nosítka

Elastický šátek na nošení dětí. Určen pro novorozence a kojence v prvních měsících po narození. Optimální a pohodlné nošení do 9kg.
Vlastnosti:
Měkký a jemný elastický šátek na nošení dětí
Určen pro novorozence a kojence v prvních měsících po narození
Vyroben ze speciálního žerzeje, který vykazuje elasticitu a dostatečnou oporu současně
Horní a spodní okraj jsou lemovány pružným stehem s barevným odlišením pro snadnější orientaci při vázání
Střed šátku je označen logem "manduca sling"
Konce šátku se zúžují pro snadné vázání
Testován pro hmotnost 3,5-15 kg (optimální a pohodlné nošení do 9kg)
Jedna velikost 5,5 m délka, 60cm šířka
Jednotlivé barvy v melange provedení
Vyrobeno v Turecku, certifikováno GOTS
Součástí balení je návod
Určen pro nošení na břiše a na boku
Materiál: 100% biobavlna certifikovaná GOTS
Lze prát v pračce na 40°C, sušení volně
Manduca sling Šátek
Podobné inzeráty
NOVÉ Nosítko Manduca Sling Limited Edition Rainbow Night
Prodám úplně nové nosítko Manduca Sling (Limitovana edice Rainbow Night) vhodné od narození. Zakoupeno 12/2022, nepoužité, 1x oprané, vyzkoušeno 2x (miminko v tom nechtělo být ani chvilku) třeba miminko co je rado nošeno na mamince využije.
Manduca Sling Navy nosící šátek
Prodám nosící šátek Manduca Sling v barvě Navy (tmavě modrá). Šátek užívaný asi jen 4x. Miminku se v něm líbilo, ale nebylo moc příležitostí a ani potřeba šátek využívat.
Manduca Sling šátek
Prodám šátek na nošení dětí - Manduca Sling. V černé barvě. Minimálně používaný. Od 3,5 do 15 kg. Pratelný v pračce. Osobní vyzvednutí Zlín - JS nebo zaslaním (+ poštovné a balné 100,- Kč).
Nosící šátek Manduca sling
Prodám nosící šátek Manduca sling barva skyblue. Použity pouze jednou, malému se v něm nelíbilo. Na fotkách vypadá jako šedý, ale je spíš modrošedý. PC.1490,-
Ergonomické nosítko Manduca
Nabízím ergonomické nosítko Manduca pro nošení dětí od narození do cca 5 let. Používaná málo, šetrné zacházení, v perfektním stavu. Popis: - určeno od 3,5 -20 kg - nošení novorozenců umožňuje novorozenecká vložka, která je součástí nosítka - přibližně od 3 měsíců lze nosit miminko v samotném nosítku Manduca v M poloze, která respektuje správné postavení končetin a držení páteře - v pozdějším věku můžete nosit v nosítku Manduca na boku či zádech - dlouhá zádová opěrka, kterou lze jednoduše pomocí zipu prodloužit přibližně o 7 cm, umožňuje bezpečné nošení i velkých dětí - měkké polstrování v okolí nožiček zabraňuje vzniku otlaků i u hubených dětí - součástí kapucka, ve sbaleném stavu je schována v přední kapsičce, umožňuje fixaci hlavičky, usne-li dítě v nosítku - unikátní trojitě regulovatelná délka ramenního popruhu zajišťuje komfortní nošení i pro osoby malého vzrůstu (cca 160 cm) - bohatě polstrované ramenní popruhy a anatomicky tvarovaný bederní pás dokonale rozkládá váhu mezi ramena a bedra, což oceníte zejména při nošení těžších dětí - při nošení na břiše lze popruhy na zádech překřížit pro větší komfort (ocení zejména osoby s úzkými rameny) - nastavitelný bederní pás dosahuje délky až 140 cm a umožňuje přizpůsobení všem velikostním kategoriím - nosítko Manduca odpovídá Evropské normě EN 13209-2:2005 - lze prát v pračce při teplotě 30°C Možné osobní předání ve Stráži nad Nežárkou/Jindřichově Hradci, popř. poštou/zásilkovnou s platbou předem (poštovné dle příslušného ceníku).
Nosítko Manduca Pure Cotton
Manduca PureCotton určeno od 3,5 –20 kg přibližně od 3 měsíců lze nosit miminko v samotném nosítku Manduca v M poloze, která respektuje správné postavení končetin a držení páteře v pozdějším věku můžete nosit v nosítku Manduca na boku či zádech dlouhá zádová opěrka, kterou lze jednoduše pomocí zipu prodloužit přibližně o 7 cm umožňuje bezpečné nošení i velkých dětí kapucka, která je součástí Manducy a ve sbaleném stavu je schována v přední kapsičce umožňuje fixaci hlavičky, usne-li dítě v nosítku unikátní trojitě regulovatelná délka ramenního popruhu zajišťuje komfortní nošení i pro osoby malého vzrůstu (cca 160 cm) bohatě polstrované ramení popruhy a anatomicky tvarovaný bederní pás dokonale rozkládá váhu mezi ramena a bedra, což oceníte zejména při nošení těžších dětí při nošení na břiše lze popruhy na zádech překřížit pro větší komfort (ocení zejména osoby s úzkými rameny) nastavitelný bederní pás dosahuje délky až 140 cm a umožňuje přizpůsobení všem velikostním kategoriím všechny přezky a spony jsou vyrobeny z kvalitních trvanlivých materiálů, YKK zip neobsahuje nikl váha nosítka je 680g, rozměry ve složeném stavu 34×22×12 cm nosítko Manduca odpovídá Evropské normě EN 13209–2:2005 lze prát v pračce při teplotě 30°C dodáváno v papírové krabici materiál: 100% biobavlna vyrobeno v ČR