inzerce, prodej, prodám, bazar

Manželský pár hleda výpomoc do domácnosti v Prahe

Kategorie: Práce v domácnosti

Manželský pár se třemi dětmi hledají výpomoc do domácnosti v Prahe. Jedná se o domácí práce jako úklid, vaření, nakupování potravin a péči o děti. Tři děti, dva kluci a holka.

Požadujeme:
- pozitivní vztah k dětem
- znalosti anglického jazyka
- výhodou je předchozí praxe
- chuť pracovat v rodině
- lidský přístup
- bezúhonost
- zodpovědnost
- řidičský prukaz

Nabízíme: 55 000,-Kč

V případě zájmu prosím o zaslání životopisu s telefonním číslem na email formackova@
Manželský pár hleda výpomoc do domácnosti v Prahe
Podobné inzeráty
občasná výpomoc v domácnosti
Samoživitelce nabízím občasný přivýdělek za občasnou výpomoc v domácnosti. Jsem z Prahy 8 53letý s vadou zraku soběstačný ale některé činnosti nezvládám. Prosím jen volat .Odměna dohodou. TEL:
Ponuka práce, upratovanie v domácnosti
Ponúkam upratovacie práce v domácnosti. Břeclav,okolie do 20 km.Prosím písať sms, späť zavolám.
Nabízím služby v domácnosti Brno
Od ledna 2023 nabízím služby hospodyně, úklid v domácnosti, mytí oken i příležitostné hlídání děti. Nakoupím, pomohu starším lidem k lékaři, pomohu s hygienou, doprovod na procházky atd Jsem žena 60 let, mám kurz na pracovnici v sociálních službách, dále střední ekonomickou školu, kurz na ved. prod., licenci na p.z. atd. Plat dle odpracovaných hodin a druhu práce. Od 180,-Kč/h. Dohodou.t.
Pomocnice v domacnosti
Hledam pomocnici do domacnosti k seniorum. Jedna se o 3-6 h/ denne dle domluvy, nepravidelne. Podrobnosti ustne nebo osobne Vhone pro duchodkyni
Úklid domácnosti
Nabízím jednorázový,pravidelný úklidem domácnosti v Mladé Boleslavi a okolí.
Hledáme operátora/ku, práce z domu
Oficiální obchodní partner společnosti Vodafone s.r.o. hledá vhodné kandidáty na pozici Telefonista/Operátor pro firemní klienty. Co u nás budete dělat? • Komunikovat s klienty, navrhovat řešení - domlouvat kontakt Obchodního zástupce. • Spolupracovat s obchodním týmem a naším BackOffice. • Zaznamenávat info. / administrace. Co požadujeme? - Musíš být komunikativní. - Musí tě bavit telefonovat, navázat příjemný rozhovor. - Musíš se dobře orientovat v tabulkách, administrace. - Musíš být pečlivý, budeš spolupracovat s našim obchodním týmem, který ti bude oporou. Co nabízíme? - Flexibilní pracovní doba, mezi 8-16h. - Odměna dle tvých výkonů, 150-250Kč/h. - Práce na pár hodin nebo i na full-time. - Dlouhodobou spolupráci, při dobrých výsledcích nový iPhone 14, MacBook Air nebo iPad, dle tvého výběru. V případě zájmu, se s tebou rádi setkáme. Prosím, pouze vážní zájemci, hledáme dlouhodobou spolupráci. V případě zájmu, zašlete vaše CV a kontaktní údaje na email. (jakub.mertl@)