inzerce, prodej, prodám, bazar

manžestrové sáčko vel. L

Kategorie: Obleky a Saka

krásně propracované sáčko, vel. uvedena XL, dle mého spíš L prosím měřte d. 58cm, ramena 39cm, rukáv od ramen 60cm, prsa 45cm, pas 43cm, boky 48cm, barva tak nějak odpovídá fotu, látka mírně pruží 97%bavlna 3%elastan. po Praze osobně jinak platba předem
manžestrové sáčko vel. L
Podobné inzeráty
Nové sako Bodyflirt vel.36
Pevné sáčko na zip, petrolejové barvy s černými koženkovými lemy a falešnými kapsami. Materiál je zevnitř černý, lícová strana má buklé povrchovou úpravu, celkově je sako tuhé jako z neoprenu. Sáčko je nepodšité, jednovrstvé. Dá se prát v pračce. Složení 80% polyester, 20% bavlna. Velikost 36 ale bude vyhovovat i 38. Rozměry: ramena 36 cm, prsa 92 cm, pas 83 cm, boky 90 cm, délka saka vepředu 57 cm, 52,5 cm vzadu. Délka rukávu 60 cm. Sáčko je nové, nenošené, v top stavu. Osobní předání po dohodě - Praha, Brno, Břeclav, Hodonín. Odeslání do ČR a na Slovensko, poštou, balíkovnou, Zásilkovnou, cenu odeslání sdělím do zprávy.
Chanelovské sáčko - kabátek Páva vel.XL
Kárované sáčko zn. Páva, jednoduchého střihu - lehce projmuté, bez límce do kulaté záložky, teplejší skoro až kabátkový materiál 94% polyester, 4% spandex. Barvy kára - fuksiová, červená a žloutkově žluté, dohromady krásně svítí. Podšívka růžová. Sáčko je nošené, ale bez vad. Velikost uvedenou nemá, tipla bych to na 42, ale raději se ptejte na rozměry. Odeslání do ČR a na Slovensko, poštou, Balíkovnou, Zásilkovnou. Cenu odeslání sdělím do zprávy. Osobní předání lze domluvit - Praha, Praha Západ, Brno, Břeclav, Hodonín.
Nové originální čínské sako-kabátek vel.42
Tradiční brokátové čínské sako-kabátek, z červeného brokátu se zlato-červenou vsadkou na límci a ve výstřihu. Zapíná se na patentky, které jsou zajímavě volně všité z rubové strany tak, aby se sáčko nerozevíralo a zároveň přední díly nepřekrývaly. V pase kulatý knoflík a ouško, zapínání ozdobené nádhernou šitou aplikací. Sáčko je podšité, celkově velmi dobře a kvalitně vypracované. Sáčko nebylo nošené, má ještě visačku, na visačce cedulka Amandarin. Velikost značena XL odpovídá cca 42, míry vyhovují evropským délkám trupu a rukou: prsa 100 cm, pas 87 cm, boky 106 cm, délka saka 60 cm, délka rukávu od ramena 58 cm. Odeslání do ČR a na Slovensko, poštou, Balíkovnou nebo Zásilkovnou. Cenu za odeslání sdělím do zprávy. Osobní převzetí po dohodě možné Praha, Brno, Břeclav, Hodonín.
Dámské jarní vyšívané sáčko
Dámské parádní sáčko s nakládanou vyšívanou aplikací do tvaru kytiček. Materiál čokoládově hnědý elastický manšestr. U krku malý stojáček, zapínání na zip, po stranách 2 nakládané kapsy. Sáčko je mírně projmuté a díky pružnosti manšestru vytváří pěknou siluetu. Velikost 42. Délka rukávu 60cm, délka zad 62cm. Top stav. PC1200
H&M krásné velice moderní černé sáčko na každý den 34
Prodám krásné, sexy, černé sáčko na každý den, skvělé jak do kanceláře, tak na denní nošení, promoce, akce/párty aj. Velice moderní styl, krásně sedí, kvalitní materiál. PC 999,--Kč za zlomek ceny. Pásek ani brož, není součástí prodeje (pro představu, jak lze sáčko ozdobit). Chloupek od kožešinky není to na saku. Zasilkovna s balnym 79,-Kč. Nakouknete do alba, kabelka i sexy pravá kůže kozačky nad kolena, vše najdete u mě v albu na prodej také Na dobírku nezasílám, osobně nepředávám. Platba předem na účet, poté informuji a balík posílám. Jen vážní a slušní zájemci. Jsem slušný prodejce a to také očekávám. Děkuji za respektování.
Dámské černé sáčko
Prodám dámské sáčko černé barvy s ozdobnými "diamantíky". Vniřní část je bílá s černými puntíky. Velikost: 32. Značka: CHICORÉE. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan. Sáčko je v krásném stavu, málo nošené. Možnost zaslání přes Zásilkovnu, PPL či poštou. Osobní odběr: Bruntál.