inzerce, prodej, prodám, bazar

MARINGOTKY-VÝROBA-REKONSTRUKCE-PRODEJ

Kategorie: Výroba

MARINGOTKY--VÝROBA-REKONSTRUKCE-PRODEJ
Zakázková výroba maringotek-obytné k celoročnímu užívaní,sezonní,prodejní stánky,lesní školky a podobně dle přání zákazníka.Rozměry od 4 metru až 12 metru.Konstrukce ocelové,dřevěné,obložení palubka-modřín,smrk,izolace vata,polistyren,pur.pěna okna dřevěné nebo plastové,elektro instalace,střechy plechové-pozink falcované typ oblouk,ačko,rovná skosená.
Po dohodě možnost kompletní wc-sprcha,příčky patro v maringotce.Vše je po domluvě a přáni zákazníka.
Doprava zajištěna po Celé ČR I SK
Ceny Maringotek jsou podle rozměru,materialu atd. po domluvě.od 200tis
Dlouholeté vlastní zkušenosti z Maringotkami Včetně užívání a bydlení.
V případě zajmu zašlu více fotto a nabídku do meilu.Osobní kontak-prohlídka V Dobrochov -Brodek u Prostějova
AKTUALNÍ DOBA DODÁNÍ 6-8 TÝDNU
Dále v nabídce ihned k prodeji maringotky po celkové NEBO ČÁSTEČNÉ rekonstrukci 4-8 metru
MARINGOTKY-VÝROBA-REKONSTRUKCE-PRODEJ
Podobné inzeráty
Maringotka 8 x 3 - komfort dostupný všem
Zakázková výroba maringotek dle vašich přání. Maringotky různých typů. Maringotky mají dřevěnou konstrukci obloženou obou straně dřevěnými smrkovými palubkami, jsou kompletně zateplené izolační vatou, mají dvojité podlahy, rozvod elektřiny, na přání možnost vnitřních úprav (WC, zabudování koupelny, kuchyňská linka, spaní, sauna atd.], rozložení oken a dveří, možnost i rozvod vody. Maringotka se dá využít na celoroční bydlení nebo jako zahradní domek, bar, sauna, chata nebo jako ubytování pro hosty.
Třmínky, armovací koše, hutní materiál
Nabízíme výrobu třmínků z ohýbané betonářské výztuže dle projektové dokumentace nebo požadavku zákazníka. 1️⃣ výroba třmínků, 2️⃣ výroba armovacích košů, 3️⃣ výroba výztuže do základových pásů, 4️⃣ výroba výztuže do věnců atp. Okamžitá výroba ✅️ Prodej kari sítí, roxorů, I, IPE, HEB, HEA profilů atd. Možnost dopravy po domluvě. Pivín, okr. Prostějov. Pro hledání: roxor, stavební materiál, stavba, svépomocí, nejlevnější armatura, zednický, třmínek, třmínky, armatura stavební do věnce, zednické, projekt, projektové, projektová, dokumentace, rodinný, rodinného , železobeton, roxor betonářská výztuž žebírková – třmen.
Tiny house, mobilní domov
Krásná, stylová maringotka, která vás vrátí do doby, kdy jste si užívali volnosti. Ano, i tento pocit budete mít s našimi zakázkovými maringotkami! Tato má půlkulatou střechu, je plně zateplena, s rozvody elektřiny. Je to designový kousek a zaslouží si vaši pozornost. Naše tradiční a prověřená výroba se specializuje na dostupné bydlení, které potěší použitými materiály i precizností a detaily. Náš zákaznický servis poskytuje otevřený komplex služeb, díky němuž Vaší jedinou starostí bude datum stěhování. Jsme schopni postavit jakýkoliv rozměr i s vybavením. Od zadání zakázky do finálního umístění na pozemek Vás dělí 2 měsíce. Stačí náš oslovit. Právě proto stavíme maringotky na zakázku, spojte se s námi a neváhejte nás navštívit či rovnou zavolejte, jsme tu jen pro vás!
Výroba , prodej, repase míchacích zařízení
Výroba , prodej repase nerezových míchacích zařízení, homogenizátor vertikální typ HV, nové i starší míchací stroje, repasované dle přání zákazníka. Nerezová výroba nádrží, šnekové dopravníky, pytlovací stroje.
Tiny house 8 x 3, nové zakázky za staré ceny
Tiny house se zvýšeným stropem. Uspořádána pro čtyři až šest osob. Dvě zvýšená patra s postelemi jsou obklopena okny. Díky své velikosti je prostor využit opravu spořivě- mnoho úložného prostoru. Tiny je díky dveřím průchozí, a tak nebrání nic jít od vchodu přímo na zahradu. Tento model doporučujeme větším rodinám a také velkým přátelským skupinám. Rozměr 8x2,8m Palubky šíře 2 cm, zevnitř z venku Zateplení vatou- strop, boky 10cm Koupelna šíře 120cm (okýnko, bojler), sprchový kout, wc, umyvadlo, posuvné dveře (dřevěné) Spaní na každé straně 2,20m, přes celou šíři maringotky Na straně obývacího pokoje schůdky do patra a úložná prostor- skříňky Strana druhá pouze žebřík Obývací pokoj okna 1x 90x90cm v čele, 2x 90x90cm v boku Na každé straně 4x 60x90cm Vchodové dveře 90x60cm Úložný prostor naproti kuchyni Postel nad kuchyní se zábranou až ke stropu Příprava na solární panely Rozvod vody, elektřiny, revize Plovoucí podlaha Vnitřní nátěr lakem, dopravu zajištujeme. Cena 20 000 Kč za m2, plus vybavení. Tiny House, Maringotka, Mobilheim, MobilHouse, Jurta, Gastro, Chata, Domek, Chalupa, Alternativní bydlení
Food tiny house, nastartujte své podnikání
Prodáme velikou gastro maringotku, která je vhodná k umístění rychlého občerstvení, pojízdného stánku. Je postavena podle všech hygienických norem, plně uzpůsobena k provozu. Rozměry 8x3 metry. Uvnitř jsou veškeré nutné rozvody, v zadní části se nachází plně vybavené sociální zařízení a sprcha. Tyto a podobné maringotky stavíme na zakázku, záleží tedy na vašem oboru podnikání a smyslu využit