inzerce, prodej, prodám, bazar

Masážní lehátko s nosností 300kg

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám na zakázku dělané masážní lehátko. Má extrémně pevnou konstrukci s nosností přes 300kg. Lehátko samotné je také velmi těžké. Má cca 45kg a je velmi stabilní.

Lehátko je vhodné do masérny nebo do jiné podobné provozovny. Má velmi kvalitní a silné polstrování s odolnou povrchovou úpravou, která odolává olejům a jiným látkám, které se v podobných provozech používají.

Konstrukce lehátka je výškově nastavitelná +/- o 20cm. Původní cena lehátka byla 24tis. Jen polstrování a potah vyšly na 13tis.

Bylo používané necelé dva roky. Od roku 2020 je nepoužívané a zakonzervované pod plachtou.

K lehátku nabízím zdarma i malou otočnou masérskou židličku.
Masážní lehátko s nosností 300kg
Podobné inzeráty
Skládací masážní lehátko stůl Habys® Feldenkrais
Cena celkem nového je 18 500 i s přenosnou taskou Feldenkraisova metoda je založena na jednoduchých kontrolovaných pohybech, které jsou typické pro období dětství. Slouží k obnovení funkčnosti lidského těla a pochopení principů jeho fungování. Pohybová terapie Ilan Lev je o posílání pohybu prostřednictvím terapeuta na místa v organismu, která jsou z nějakých důvodů zablokována. Profesionální dvoudílné dřevěné skládací masážní lehátko Habys Feldenkrais bylo vytvořeno ve spolupráci profesionálních terapeutů a trenérů. Vyznačuje se vysokou stabilitou a nabízí optimální prostor na cvičení Feldenkraisovy a Ilan Lev metody. Dřevěné masážní lehátko Habys je odolné vůči zátěži a cvičícímu poskytuje maximální komfort. Konstrukce je stabilizována pochromovanými ocelovými lanky s odolnými klouby a je přizpůsobena dynamickému zatížení až 450 kg (statická 1500 kg). Šířka masážního lehátka je 80 cm, délka 192 cm, což nabízí velkou a pohodlnou plochu na ležení pro zákazníka. Díky podhlavníku Habys 2D Ergo lze masážní stůl Feldekrais prodloužit do 222 cm. Výšku masážního lehátka lze jednoduše nastavit v rozmezí od 44 cm do 60 cm. Tloušťka molitanu je standardně 3,5 cm silný molitan Comfort.
Skládací masážní lehátko
Dobrý den nabízím skládací masážní lehátko značky MH Star cca 3 roky staré v barvě krémová. Minimálně používané. V ceně lehátko, obal, polštář na podepření nohou. Bez poškození.
Masážní lehátko
Pěkný den, prodám masážní skládací lehátko z důvodu, že jsem se po jeho koupi rozhodla ho nevyužívat. Jeho stav je dobrý, pouze drobné trhlinky viz. fotky a akorát zabírá místo???? určitě někdo rád využije. Je krásně měkké. K dispozici je závěs na ruce a transportní vak na lehátko. Šířka 75cm Délka bez podhlavníku cca 186cm Cena celkem: 3500 Dostupné ihned, platba v hotovosti či převodem, možnost osobní předání v Hradci Králové či zaslání ( cenu hradí kupující).
Masážní a kosmetické lehátko
Prodám masážní lehátko,rozměry 65×185cm,lza použít i jako cestovní-skládatelné,polstrování v perfektním stavu,celkově lehátko zachovalé. Lze používat i na kosmetiku...
Masážní lehátko elektrické
Prodám velmi kvalitní masažní lůžko značky RESI ve výborném stavu. Lůžko bylo velmi málo používané. Výškově stavitelné je díky nožnímu rámovému ovladači kolem dokola lůžka. Masivní kovové zpracování s vysokou nosností. Kolečka. Stavitelná podhlavníková část. PC 25tis. Pouze osobní odběr! Váha okolo 70kg. Nelze rozebírat.
Masážní lehátko
Prodám nepoužívané masážní lehátko, lze jjednoduše slozit, obal je k lehátku také. pc 5000 kc