inzerce, prodej, prodám, bazar

Masívní chrom plotny řidiče spolujezdce chopper,cruiser.

Kategorie: Chopper

Masívní(550 gramů 1ks) plotny spolujezdce,popř.řidiče,profi provedení.Možnost nastavení jakékoliv rotace.Rovněž možno zakoupit origo přední i zadní redukce na tyto plotny přímo na Váš typ moto.Cena samotných redukcí za pár 350 Kč.Rozměry na foto.Cena za plotny 2150 Kč za pár + dobírka Českou poštou.Nové.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka.

Masívní chrom plotny řidiče spolujezdce chopper,cruiser.
Podobné inzeráty
Masívní plotny řidiče spolujezdce chopper,cruiser.
Masívní plotny spolujezdce,popř.řidiče,profi provedení.Možnost nastavení jakékoliv rotace.Rozměry na foto.Cena za plotny 2250 Kč za pár + dobírka Českou poštou.Rovněž možno zakoupit origo redukce(jen chromované)na tyto plotny přímo na Váš typ moto.Cena samotných redukcí za pár 350 Kč.Možnost výběru ve verzi chromované,nebo černé.Nové.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka.
Harley Davidson FLHX Street Glide 103 Daytona Blue  CZ původ
Harley Davidson FLHX Street Glide 103  Daytona Blue  r.v. 2014, zakoupena nová v ČR, jen 23000 km !!! Špičkový stav díky maximální péči majitele, pouze autorizovaný servis, lak ošetřován naší firmou. Efekt barevné verze Daytona Blue Pearl na slunci je nepřekonatelný. Dokoupeny výfuky Vance Hines, opěrka spolujezdce a nosič s osvětlením, hefty, padací rámy i zadní, plotny spolujezdce...Motocykl za který se vyplatí zaplatit, protože vsadíte na jistotu české transparentní historie se servisní knížkou. Možný protiúčet Vašim stávajícím strojem. Dopravu po dohodě zajistíme. Cena 429.000 Kč. Odpočet DPH-ne. Navštivte nás v nově otevřených prostorách v centru Hradce Králové. Příjimáme stroje chopper-cruiser-scrambler-classic-cafe do prodeje. Těšíme se na Vás. ….….….….….….….….….….….….….….…...PROHLÍDKY MOTOCYKLŮ PO PŘEDCHOZÍ TELEFONICKÉ DOMLUVĚ….….….….….….….….….….….….….….….…..
Tuning chrom stupačky přední,zadní,chopper,cruiser.
Chromované masívní stupačky(0,9 Kg pár),lze použít jak pro řidiče,tak i spolujezdce.Pochromovaná hliníková slitina.Možnost natočení jakékoli rotace.Profi provedení.Rozměry viz.foto.Rovněž možno zakoupit origo přední i zadní redukce na tyto stupačky přímo na Váš typ moto.Cena samotných redukcí za pár 300 Kč.Cena za stupačky 1450 Kč za pár + dobírka Českou poštou.Nové.Kliknutí na Doctor-celá inzertní nabídka.
Harley Davidson FXST Softail Standard TC 88 Carburetor
Harley Davidson FXST Softail Standard TC 88 Carburetor r.v. 2005, najeto 60 000 km, původně dovezen z USA, v ČR jiź dlouhodobě registrován. Krásný stav laku a chrom.částí, celkově půcobí dojmem mnohem mladšího stroje. Vynikající kombinace motoru TC 88 a karborátoru, uživatelsky velmi zajímavá a spolehlivá varianta. Dokoupeno velké množství doplňků-výfuky, chrom páčky a domečky, světlomet, stupačky, hefty, kryty osy kola, kryty brzdičů, derby cover a tim.cover, relé cover, táhlo řazení, kabely, opěrka spolujezdce a další….Krásný klasik. Možný protiúčet Vašim stávajícím motocyklem. Dopravu po dohodě zajistíme. Cena 249900 Kč. Odpočet DPH-ne. Navštivte nás v nově otevřených prostorách v centru Hradce Králové.Příjimáme stroje chopper-cruiser-scrambler-classic-cafe do prodeje.Těšíme se na Vás.
Romet Soft Chopper
Prodám nový motocykl Romet Soft Chopper 125, záruka 2 roky, možnost odpočtu DPH, vzduchem chlazený jednoválec o výkonu 7,4 kW, emisní norma Euro5, více info na , cena 49800,- Kč.
Eco super Chopper
Hledáme motorku Eco Super Choper, černozelená barva, ukradená v obci Krhovice na konci listopadu loňského roku. Za informace vedoucí k dopadení pachatele či přesné info, kde se Chopper nachází vypisuji odměnu 10tisic korun!!! Chopper byl odcizen bez baterie a bez klíčů s dálkovým ovládáním. Za veškeré info předem děkujeme