inzerce, prodej, prodám, bazar

Masivní jádrový buk

Kategorie: Obývací stěny

Prodám. Troj sestava.
Pri rychlem jednani sleva.
Miznost dovozu, v okoli PSČ 68201
Masivní jádrový buk
Podobné inzeráty
TV stolek / komoda Dřevotvar masivní buk, dýha
Prodám komodu / TV stolek z řady Porte výrobce Dřevotvar, materiál masivní buk, buková dýha, moření calvados, se třemi šuplíky (otevírání a zavírání stlačením). Rozměry šířka 150 cm, hloubka 45 cm, výška 50 cm. Původní cena 13 100 Kč. Koupeno 9/2016. K dispozici i odkládací stěna ze stejné řady i moření
Masivní nábytek z Akácie
☎️☎️ Prodám tři masivní komody, jeden TV stolek a k tomu jednu lavici. Vše z masivní Akácie. Lze prodat po jednom kusu zvlášť avšak upřednostňuji zájemce, který by koupil vše jako komplet. Jedná se opravdu o poctivý a silný masiv, kde byla pořizovací cena vysoká. Pro více informací k rozměrům mě prosím kontaktujte.pri rychlém jednání sleva!!!
Masivní obývací stěna s konferenčním stolkem a policí.
Prodám masivní na zakázku vyrobenou obývací stěnu s kovovými pojezdy a plynovým dotahem. Nožičky jsou hliníkové. Ke stěně je dlouhá police a konferenční stolek. Mám i velkého šatniho sluhu do chodby. Také na zakázku vyrobeno. Poctivá masivní konstrukce.
Obývací stěna - truhlářská práce SPĚCHÁ
Atypická truhlářská práce, materiál: masiv buk + dýha + lamino buk. 8 dřevěných polic + 6 skleněných polic. Bodovky ve vitrínách. Výborný stav, vhodné do vkusného prostředí (byt, kancelář, kavárna...). Stěna je ošetřená voskem, rozložená na díly a připravená k odvozu. (Nejedná se o umělou sériovou výrobu, cenu bychom rádi už neměnili...) D/320cm, V/210-240cm, H/30-53cm. Původní cena 85.000,-Kč (+doklad). Současná cena 6.000,- Kč. SPĚCHÁ (rekonstrukce bytu)
Hi-fi sestava Pegas, regál, vzor buk
Regál je ve výborném stavu. Hi-fi sestava Pegas, výrobce nábytek Mikulík, vzor buk. Pouze osobní převzetí v Kutné Hoře.
obývací sestava
Prodám prosklenou vitrínu se zásuvkami a zabudovaným bodovým osvětlením v horní části, světlý buk, uvnitř 3 skleněné police, rozměry VxŠxH 198x54x39 cm … 600 Kč Stolek pod televizi s kolečky, dřevo buk, rozměry VxŠxH 33+6,5x190x38 cm… 200 Kč Možno i samostatně.