inzerce, prodej, prodám, bazar

maskac vojenska prilba CSLA

Kategorie: Sběratelství

original plechova vojenska prilba nova nepouzita ulozenka
bodky na fotke su z pilin, mal som to na dreve polozene
ziadne skrabance, otlacky skladovanim
snurky original
vnutro koza, nove nepouzite
pozri aj dalsiu moju ponuku
25eur kus
maskac vojenska prilba CSLA
Podobné inzeráty
Retro vojenský batoh pro Pancéřovníka ČSLA
Starý zelený armádní ruksak / torna / usárna ČSLA - Pancéřovník Taška / nosič / uska pro rakety RPG ? Poslední fotku jsem si pro ilustraci vypůjčil z webu Výška cca: 56cm Šířka cca: 20cm Zachovalý stav - viz foto Osobní převzetí : Ostrava Zásilkovna : Dle ceníku Jedná se o staré použité retro zboží z dob ČSSR ve funkčním a zachovalém stavu. Vhodné pro sběratele vojenských militarií nebo fanouška paintball airsoft ČSLA - ČSA - vojenské - armádní - armáda - military - ww2 Inzerát platí do smazání.
ČSLA CELTA MLOK -ABSOLUTNÍ RARITA -ORIG. -OBDÉLNÍK
ČSLA CELTA MLOK - ABSOLUTNÍ RARITA - ORIGINÁL - OBDÉLNÍK !!! Nabízím naprostou raritu z pozůstalosti bývalého příslušníka diverzních jednotek ČSLA z 50-60 let, a údajně jde o speciální upravenou značenou sérii celt ve vzoru MLOK v počtu pár desítek kusů. S největší pravděpodobností se možná jedná o jeden z posledních vyjímečně zachovalých kusů v tomto vzácném vzoru MLOK - celta. V ČSLA se maskovací vzor MLOK na celty běžně vůbec nevyskytoval, určité prvky ale z klasické celty "kosák" ze stejného období má. Má 1 dírku a cca.2 malé dírky, které ale nijak nevadí. Jedná se tedy o jedinečnou a možná poslední příležitost, jak mít tuto raritku ve sbírce. Šance, že se časem ukáže další kus v tomto krásném stavu, je vzhledem k poválečné výrobě této celty, v tomto vzoru a minimálnímu počtu kusů, skoro mizivá. Rozměry celty 210x150cm Na celtu byl doporučen cenový odhad 25tis. Pakliže nabídnete seriózní nabídku, dohoda možná.
Přilba ČSLA
vojenská přilba ČSLA, nálezový stav, nutná oprava vnitřních řemínků, kůže lehce styřelá, vhodné pro KVH, dopravu hradí kupující.
ČSLA vz.60 vojenská blůza vel. 2A , čepice vel.55
ČSLA vz.60 vojenská blůza dvě kapsy vel. 2A, čepice vel.55 ,zlomený kšilt Použitá stav viz foto cena dohromady blůza + čepice První kontakt přes email. Děkuji. Doprava možná přes Zásilkovnu.
ČSLA vz.60 vojenská blůza
ČSLA vz.60 vojenská blůza , použitá stav viz foto, razítko nečitelné, chybí pásek na hodnost. Doprava možná přes Zásilkovnu.
Vojenská vidlička ČSLA
Vojenská vidlička ČSLA ZE 60-80tých let, značená, do ucelení kompletu např. Délka viz foto. cena 100,-