inzerce, prodej, prodám, bazar

Matematické, fyzikální a chemické tabulky

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Použité, nepopsané, nepoškozené
Matematické, fyzikální a chemické tabulky
Podobné inzeráty
Populární a rekreační matematika
1089 a další parádní čísla-Acheson 777 matematických zábaviek a hračiek-Novoveský Aritmetické hry a zábavy-Čupr Besedy o matematice-Depman Calculus infinitesimalis pars prima-Vopěnka Cesty moderní matematiky-Havlíček Číslo a myšlení Číslo a náuka o ňom-Berman Človek a matematika-Fischer Dialogy o matematice-Rényi Druhý výlet do moderní matematiky-Vyšín Hra a logika v 85 príkladoch-Bizám Hrajeme si s matematikou-Varga Hry takmer matematické-Gatial Kde je chyba-Lietzmann Konec záhady hlavolamů-Vejmola Kosmické hlavolamy-Nowak Logické hádanky, hlavolamy a paradoxy-Gahér Matematické besedy-Dynkin Matematické hlavolamy a hříčky-Dudeney Matematické hlavolamy a základy teorie grup-Tůma Matematické hry-Burjan Matematické rekreace-Dobrovolný Matematické zábavy a hry-Čupr Matematický kaleidoskop-Steinhaus Matematika hrou i vážně-Zelinka Matematika pre rodičov-Allendoerfer Matematika pro každého-Hogben Matematika pro volné chvíle-Kowal Nebojte se matematiky-Sedláček Nedaleko nekonečna-Punčochář Nové matematické rekreace-Dobrovolný Odsud až do nekonečna-Stewart Posedlost prvočísly-Derbyshire Premýšľajte s(n)ami-Goga Príbehy o integráloch-Riečan Prověřte si své matematické nadání-Beran Stroje pomáhají myslet-Valach Úhelný kámen evropské vzdělanosti a moci-Vopěnka Úlohy pre bystré hlavy-Goga Vieš? Uhádneš? Lamohlavy-Goga Významné matematické úlohy-Konforovič Zábavná matematika 300+3 úloh-Novoveský Zábavná matematika-Novoveský Zajímavá matematika-Görkeová Zajímavá matematika-Pereľman Dobrodružství čísel-Honzíkovi Hry s kalkulátory-Mrázek Hry s nekonečnom-Péter Jak vytváří statistika obrazy světa a života 1-Janko Matematické obzory 09, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29, 30 Matematika a spoločnosť-Kotzig Matematické hlavolamy-Telepovský Matematické hlavolamy-Dynkin Nabízím knihy z populární a rekreační matematiky. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Matematické a fyzikální tabulky
Matematické a fyzikální tabulky pro ZŠ (vlevo) Matematické a fyzikální tabulky pro SŠ (vpravo) Starší vydání. Pevné desky.
Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy
Dobrý den, nabízím k prodeji Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy - Mikulčák Jiří. Publikace je nepostradatelnou pomůckou usnadňující řešení úloh nejen v matematice, fyzice a chemii, ale i v dalších oborech, a to jak ve škole, tak i v praktické činnosti. Možné předání v Praze nebo v Mladé Boleslavi. Není problém zaslat přes Zásilkovnu. Cena za dopravu se přičte k ceně.
Tabulky matematické, fyzikální a chemické
Prodám tabulky matematické, fyzikální a chemické. Cena 100Kč + poštovné.
Tabulky a vzorce matematické fyzikální a chemické SŠ
Prodám učebnice Tabulky a vzorce matematické fyzikální a chemické pro gymnázia a SŠ od Prometheus nové , nepoužitou za 200czk . Dopravu po Praze zajistíme zdarma . Kontaktujte prosím na mobil od 11:00 do 22:00 . Děkuji Svitlana
MATEMATICKÉ, FYZIKÁLNÍ A CHEMICKÉ TABULKY PRO SŠ
Použité MATEMATICKÉ, FYZIKÁLNÍ A CHEMICKÉ TABULKY PRO SŠ Prometheus Pouze osobní předání na Praze 6 v Dejvicích, poblíž areálu ČVUT (v inzerátech nabízím i další učebnice a skripta)