inzerce, prodej, prodám, bazar

Matika na přijímačky

Kategorie: Výuka, doučování

Absolvent MFF UK doučí distančně (Skype , Google Meet) matematiku pro přijímačky na SŠ i VŠ. Středoškolskou a VŠ matematiku, na maturitu a VŠ zápočty a zkoušky. Ověřené postupy.
Časová flexibilita, lekce dle dohody 60,90,120 min. Živnostensky list mám.
Matika na přijímačky
Podobné inzeráty
Hledame Ucitele nebo Ucitelku na domaci vyucovani i Duchodce
Dobry den. Timto inzerat hledame pro sveho Syna Ucitele i v duchode na doucovani -uceni doma u nas.Syn je nemocen a to posttramatycky syndrom--tezkou dusevni poruchu.Nemuze nastevovat skolu a jine prostredi.Proto hledame Pedagogy i v duchode na domaci vyuku a to vsech predmetu druheho stupne 6-tridy a to matika cestina anglictina zemepis fyzika prirodopis dejepis obcanska nauka a ITC. Vse bude hrazeno.Bydlime v Moravskoslezskym kraji FM. Muzete nas kontaktovat na tel- nebo email--lukas.aser@ Predem vam moc dekujeme za vasi ochotu a pomoc v nouzi.
Online doučovaní matematiky SŠ
Nabízím online doučovaní matematiky středoškolské úrovně. Průběžné doučovaní, příprava na maturitu, přijímačky na SŠ či VŠ. Hodinové lekce přes MS Teams nebo WhatsApp. Jsem trpělivý student v druhém ročníku fakulty stavební ČVUT, vše v klidu a dopodrobna vysvětlím. Snažím se aby mí studenti problematice porozuměli a neučili se jen vzorečky. 200Kč za 60 min. SMS na nebo email