inzerce, prodej, prodám, bazar

Mattel Barbie Dům snů se světly a zvuky GRG93

Kategorie: Hračky

Na prodej Mattel Barbie Dům snů se světly a zvuky GRG93, je nový, nerozbalený. Snad každá holčička má doma alespoň jednu panenku Barbie. Pokud i vaše dcerka miluje úžasný Barbie svět, jistě bude mít velkou radost z jubilejního domečku ze série k 60. výročí této ikonické hračky. Hrací sada Barbie 60th Celebration DreamHouse potěší všemi nejoblíbenějšími prvky snového domečku pro barbíny, a navíc překvapí ještě dalšími zcela novými funkcemi a svěží barevným schématem se třpytivými povrchy. Ve třech podlažích Barbie 60th Celebration DreamHouse nabízí dům celkem 10 obytných prostor. V sadě pro děti od 3 let naleznete také dvě panenky a úžasný růžový kabriolet. Klíčové vlastnosti domu pro panenky Barbie 60. výročí domu snů Snový domeček pro panenky k 60. výročí této ikonické hračky Celebration DreamHouse má všechny oblíbené prvky původního snového domečku a ještě spoustu doplňků navíc Prémiové povrchové úpravy a bazének se změnou barev Ve třech podlažích naleznete celkem 10 úžasných přizpůsobitelných obytných prostor Sada Barbie 60th Celebration DreamHouse obsahuje více než 100 doplňků Domeček má funkční výtah Skluzavka z druhého patra přímo do bazénu Párty místnost s DJ kabinou zpříjemní každou oslavu S domácími mazlíčky, kteří mají vlastní hřiště s bazénkem a skluzavkou Součástí balení Barbie 60. výročí domu snů jsou dvě originální panenky Růžový kabriolet pro ještě více možností zábavy Balkon s přemístitelnou houpačkou Hračka vyžaduje 3 alkalické baterie AA, které nejsou součástí balení Snový domeček pro Barbie je určen dětem od 3 let Dům pro Barbie je jako stvořený k pořádání oslav Zcela nový domeček snů k výročí panenky Barbie obsahuje více než 100 skvělých doplňků a naleznete v něm vše, co byste chtěli mít ve svém vlastním dokonalém domově. DreamHouse s přizpůsobitelnými prostory nadchne například výtahem, skluzavkou z druhého patra přímo do bazénu, balkonem s houpačkou nebo hřištěm pro domácí mazlíčky s bazénkem a skluzavkou. Úžasné doplňky umožní panenkám užít si do sytosti zábavy, neboť obsahuje spoustu vychytávek s tématem oslav včetně párty místnosti s DJ kabinou. Hrací sada Barbie 60. výročí domu snů vyžaduje 3 alkalické baterie AA, které nejsou součástí balení.
Mattel Barbie Dům snů se světly a zvuky GRG93
Podobné inzeráty
Mattel Barbie zpěvačka se zvuky
Mattel Barbie DHA zpěvačka se zvuky Jste připraveni stát se hvězdou a změnit svůj život? Zazpívejte svou životní píseň a užívejte si potlesk diváků. Panenka Barbie DHA zpěvačka vás uchvátí svým třpytivým kostýmům, který oslní opravdu každého. Pokud přiložíte panence mikrofon k ústům, začne krásně zpívat jednu ze dvou autorských písní. Když dáte ruku panence Barbie opět dolů, hudba bude i nadále hrát. Panenka přestane zpívat, zatímco její mikrofon opět nezvednete. Barbie DHA zpěvačka je vhodná pro holčičky od 3 let Zvednutím ruky začne panenka Barbie zpívat Panenka vás okouzlí svým třpytivým kostýmům Začne krásně zpívat jednu ze dvou autorských písní Panenka přestane zpívat, zatímco její mikrofon opět nezvednete Šatičky od panenky Barbie začnou svítit při hudbě Více než 20 doplňků Barbie DHA zpěvačka se zvuky je vhodná pro holčičky od 3 let NOVÁ 350,- Kč + poštovné
Barbie rozkládací obytný vůz - karavan snů
Barbie rozkládací obytný vůz - karavan snů. S Barbie Karavanem snů s obří skluzavkou si užijete dokonalé kempování. Děti mohou karavan naložit a odjet do vysněné destinace. Obytný vůz se otevře a odhalí hrací zóny. Rozměry 60x22cm a výška 32cm ve složeném stavu. Dobrý stav viz foto. Cena nového 3000Kč. Nyní 999Kč. Možný osobní odběr Vestec, Praha Chodov, Brno, Uherské Hradiště nebo kdekoliv na trase mezi těmito městy. Případně je možná Zásilkovna po platbě poštovného předem. Nabízím také k prodeji: - Domeček pro panenky Barbie Kidkraft, panenky, Barbie auto - Barbie Chelsea auto s karavanem od Mattel - Barbie rozkládací obytný vůz - karavan snů - Vtech Kidi Super Star - hudební centrum a karaoke - Roztomilý jednorožec Mila - Dětská digitální pokladna v češtině s mikrofonem Více po kliknutí na "Všechny inzeráty uživatele"
Panenky Barbie Mattel
1.) Mattel Disney Princezna Popelka s kolovou sukní. Při každé otočce koleček na botách se sukýnka roztočí a zablýskne. Plně funkční, velikost 29 cm. Cena 350,-. 2.) Panenka Barbie Perlová princezna jako mořská panna, stisknutím knoflíku změní svůj vzhled. Nádherný perlový náhrdelník v sobě ukrývá mechanismus, který stačí stisknout a obleček se rázem změní z mořské panny na princeznu mořskou pannu. Ocas v podobě pevného krunýře se odklopí dopředu a odhalí perleťový řasený ocas s jemnou průhlednou vlečkou. Vlasy panenky ve vodě mění barvu, tak že se ve vlasech objevují růžové proužky a zase mizí. S hřebenem, který se ukrývá v její ploutvi, lze vlásky pročesávat. Velikost 29 cm. Cena 390,-. 3.) Panenka Barbie Víla Nori s motýlími křídly, které lze spustit smáčknutím knoflíku. Velikost 29 cm. Cena 300,-. 4.) Mořská víla Ariel z oblíbeného filmu studia Disney, má zpívat, ale nemá baterie (funkčnost nevím). Mění se z mořské panny na princeznu a zpět. Stáhnutím sukně se objeví třpytivé růžové šaty. Zatažením za ploutev dolů je z ní opět mořská panna! Cena 350,-. 5.) Panenka Mattel Disney Ariel s křesílkem. Stáhnutím ploutve je z ní klasická Barbie s nohama. Má trošku zkrácené vlasy. Cena 250,-. 6.) Mattel Barbie baletka, ballerina, princezna blond Oblečená do snímatelné baletní sukénky si může vyměňovat oblečky s jakoukoliv princeznou, mořskou pannou nebo vílou z řady Měnitelných prvků. Cena 200,-. 7.) Panenka Simba - typu Barbie, s ohebnými koleny, sundavací boty. Cena 150,-.
Barbie Chelsea auto s karavanem od Mattel
Barbie Chelsea auto s karavanem od Mattel. Pěkný stav viz foto. Možný osobní odběr Vestec, Praha Chodov, Brno, Uherské Hradiště nebo kdekoliv na trase mezi těmito městy. Případně je možná Zásilkovna po platbě poštovného předem. Nabízím také k prodeji: - Domeček pro panenky Barbie Kidkraft, panenky, Barbie auto - Barbie Chelsea auto s karavanem od Mattel - Barbie rozkládací obytný vůz - karavan snů - Vtech Kidi Super Star - hudební centrum a karaoke - Roztomilý jednorožec Mila - Dětská digitální pokladna v češtině s mikrofonem Více po kliknutí na "Všechny inzeráty uživatele"
Barbie sbírka, panenky, nábytek, doplňky
Prodám celou svoji Barbie panenek a doplňků, ke každé fotce přidám komentář jaký je stav a co je to za předmět. Vše je v pěkném stavu a jen potřebuje otrit od prachu, na ceně se dá ještě domluvit Jako nové Barbie, jen focené, koupené v době kdy sem si už s barbie nehrála a jen fotila na šití 1 - Barbie Made to Move blue top: téměř jako nová, koupena a jen na foceni oblečků používaná 2 - Fashionistas 2011 - kloubová barbie v dost dobrém stavu, žádné poškození, nic nemá a byla taky jen velmi občas vytahována 3 - asian barbie - jméno si už nepamatuji ale je z roku 2020, taky je jen od prachu ale jinak jako nová Ostatní - starší panenky takže v horším stavu, byli hrané 4 - Stacie doll - menší oběť mého hraní, má zlomený krk a pokus o nové vlasy ale je mi líto jí vyhodit, hlavička i tělo je v pohodě 5 - Ken - neznačkový Ken s klouby v rukou i nohou, taky dost dobrý stav Doplňky Kuchyňka od nevím jaké značky se zvuky a světlem na baterie, dále židle z Barbie domu Jídlo z Penny Marketu + různé další jídlo od barbie, taky nějaký nádobí Různé doplňky, všechny od barbie kromě tabletů od Steffi love Taky jako bonus Homemade gauč Cena je 700 ale je možná domluva podle dopravy :)
Domeček pro panenky Barbie Kidkraft, panenky, Barbie auto
Prodám dřevěný domeček pro panenky Barbie Kidkraft. Domeček má tři patra, balkon a výtah. Součástí je veškeré vybavení, panenky a Barbie auto tak jak vidíte na fotkách. Rozměry 75x32cm, výška 117cm. V dobrém stavu viz foto. Možný osobní odběr Vestec, Praha Chodov, Brno, Uherské Hradiště nebo kdekoliv na trase mezi těmito městy. Nabízím také k prodeji: - Domeček pro panenky Barbie Kidkraft, panenky, Barbie auto - Barbie Chelsea auto s karavanem od Mattel - Barbie rozkládací obytný vůz - karavan snů - Vtech Kidi Super Star - hudební centrum a karaoke - Roztomilý jednorožec Mila - Dětská digitální pokladna v češtině s mikrofonem Více po kliknutí na "Všechny inzeráty uživatele"