inzerce, prodej, prodám, bazar

Maxi-Cosi Cabriofix Blue Nomad

Kategorie: Příslušenství


Nabízím tuto autosedačku Maxi Cosi CabrioFix (0-13Kg) Nomad Blue včetně vnitřní výplně. Používaná krátce, rychle jsme vyrostli. Z nekuřáckého prostředí. Jako nová, běžné opotřebení způsobené pokládáním autosedačky na zem. Upřednostňuji osobní odběr Roudnice nad labem.

Tato autosedačka pro nejmenší děti je vybavena zvýšenou ochranou při bočním nárazu. Jako první na světě získala v nezávislých testech společnosti ADAC pět hvězdiček. Maxi-Cosi CabrioFix je extra prostorná autosedačka vybavená regulátorem úhlu sezení. Tuto výplň lze použít pro nejmenší děti. Jakmile začnou růst, lze ji z autosedačky vyndat a zvětšit prostor pro větší dítě.
Maxi-Cosi Cabriofix Blue Nomad
Podobné inzeráty
Maxi cosi Coral 360
Top stav, po jednom dítěti, pouzivano 3 měsíce. V cene kompletni autosedacka + pas na noseni - vyborna vec K vyzvednuti Jesenice u Prahy nebo Praha Průhonice, Praha Chodov, po domluvě možné předat v Pardubicích První modulární dětská autosedačka na světě Maxi-Cosi Coral 360 nabízí zcela originální řešení problému přenášení dítěte v autosedačce. Díky odnímatelnému měkkému nosiči vážícímu pouze 1,7 kg se přenášení dítěte v autosedačce pro vás stane zásadním způsobem jednodušší a pohodlnější. Autosedačka, splňující velmi přísné požadavky bezpečnostní normy i-Size zároveň nabízí nejvyšší úroveň bezpečnosti pro děti od narození do 12 měsíců (0-12 kg, do 75 cm). Autosedačka je kompatibilní s otočnou základnou Maxi-Cosi FamilyFix 360. Technické parametry hmotnost měkkého nosiče: 1,70 kg hmotnost kompletní autosedačky: 5,5 kg rozměry včetně skořepiny (V x H x Š): 58 x 68 x 44 cm
Autosedačka Maxi-cosi
Prodám dětskou sedačku do auta maxi cosi použita nepoškozená
Autosedacka Maxi-Cosi
Prodam autosedacku Maxi-Cosi 9-18kg
Autosedačka Maxi-Cosi XP 9-18kg
Prodám autosedačku Maxi-Cosi XP, od 9 měsíců do 4let, 9-18kg, do 105cm, používaná 3 roky, nepoškozená, nezničená, čistá. Uchycení pomocí bezp.pásu.
Dětská autosedačka Maxi Cosi 9-18
Prodám dětskou sedačku Maxi Cosi pro dítě 9-18kg. Připevnění na bezp.pás (sedačka nemá isofix). Dobrý a plně funkční stav. K vidění v Praze na Vinohradech, případně po dohodě v Jablonci nad Nisou.
H4 Osram Cool Blue Intense 12V 60/55W
Prodám krabičku (2 ks) halogenové žárovky H4 (DUO BOX) Osram Cool Blue Intense H4 P43t-38 12V 60/55W XENON LOOK - UP TO 4200K +20% vyšší svítivost. zcela NOVÉ, NEPOUŽITÉ, NEROZBALENÉ, krabička není nikde ani škráblá. Made in GERMANY. důvod prodeje - změna vozu kde žárovky H4 již nejsou. Cena za 1 krabičku = 2 žárovky = 150,- Kč Možnost osobního převzetí na trase České Budějovice – Praha (jih) po D3, D4 Po dohodě zašlu i Českou Poštou POPIS výrobce OSRAM: bezpečnější jízda v noci i za deště. "Osram Cool Blue žárovky dokáží díky vysoké svítivosti a jasnému bílo-modrému světlu s teplotou chromatičnosti 4200 kelvinů dokonale imitovat xenonová světla. Toto světlo je velmi podobné dennímu světlu, takže vám při jízdě ve tmě nic neunikne. Můžete si tak dovolit luxus mnohem dražších xenonových světel. Moderní jasné namodralé světlo, podobné světlu xenonových výbojek až o 20 % jasnější než standardní žárovky. Vysoce kontrastní osvětlení vozovky optimalizovaný design se stříbrnou horní částí, ideální pro světlomety s čirým sklem použití pro všechny funkce osvětlení pro řidiče orientované na design." balení obsahuje 2 halogenové žárovky. viz foto